torsdag

ja, idag är de sista april och jag blir npg bara hemma, skönt tcker jag, men det är första året jag inte är ut på något , på många år =)
Men nu har jag ju en liten bebis så de funkar ju inte liksom =)
Inatt sov frida här , och vi hade riktigt mys, först så gick vi och solade lite, eller ja, frida solade och ajg satt och snackade med henne, då hittade jag "tjuv och polis" spelet , och tänkte vi måste ju bara spela de här =) Så Jimmy fick vara poliser och jag och frida tjuvar =) hihihih ;p spelade till runt 23.30 , sen gick jag ut med tindra för hon vaknade när jag gick på toa, sen gicl vi och la oss =)
och tindra har varit super duktig i natt, hon har inte bajsat inne, och hon har sovit på golvet hela natten, visst har honväckt mig , men inte vela komma upp till mig '=) de tycker jag är mysigt , och bra.. hon börjar förstå, lika när vi är ute, om on vill gå in, då sätter hon sig på bron =)
Men men, nu ligger hon här på mitt knä och sover =)
ska strax ner till mamma , ska bli rätt skönt =) duschar åså nere hos mamma, ska troligen till bollnäs en sväng också =)
får se vad som händer helt enkelt , och ikväll , ja de blir väl kanske mys med Sara, Micke & Maximilian , sånt som märks ;p hihi

Ajaa, hare bra så länge , nu ska jag packa lite grejer .

Less....

Är riktigt less idag ,, tur jag har tindra som tröst biter mig ibland...
allt folk bara orkar , att folk bara orkar lägga sig i hela tiden ... faaan !
jag förstår liksom inte.. fan snart drar jag, orkar inte att folk hela tiden är på mig och säger hur och vad jag ska gra hela tiden , och sen blir sur om jag säger ifrån liksom !!!!

fan jag hatar folk !

...

Svar till Tessan; Ja de är jätte mysigt =) Mamman till henne är golden retriver, pappan är, rottis, schäfer & collie =)
Det har gått rätt bra med katterna, dom är lite rädda för henne, men dom kmr ju in och är jätte nyfikna, men har inte vågat komma ända fram till henne än =) Men det kommer nog snart de med, eftersom när vi tog hem dennis hund blev dom skiträdd och stack, men nu är dom iaf inne,  fast inte så nära henne =) Men hon är ju så liten också, och hon jagar dom ju inte , inte än iaf ;p för hon är ju bara 9 veckor =)
___________________________________________________________________________________________

Jaa, Det är verkligen som att ha barn när man skaffar hundvalp, inatt skrek hon så jag fick ta upp henne, men slutade iallafall inte, så runt 01.00 gick jag ut med henne sen la jag mig på soffan , så attt jimmy kunde sova. så låg hon här ute med mig , då gick de bättre... fast hon läre ju lära sig hon med, att man måste sova inne där ... men men ,, nu har vi iaf varit ute en stund , och det tyckte hon var jääätte kul, för när jag tar på mig jackan då blir hon helt knäpp ;p tror att hon gillar att vara ute =) igår var hon så hård i magen , och de var inge vidare, för hon bara pep men kunde inte bajsa, inte äns vid 01.00 när jag var ut , men sen hade hon bajsat inne på golvet, först en jätte hård plutt, sen massor med löst. men jag tyckte de var bra att hon fick ur sig de iaf =)
Nu ligger hon här brevid mig och gnager på en pinne =)

Ha de så bra så länge ...
Pusss / Saraa & Tindra

Tindra !

Ja , som sagt. jag var ju och hämtade en liten valp igår, och jag ångrar mig verkligen inte. satt i bilen i 51 mil sammanlagt men det var lätt värt det, jag har aldrig sett en sån underbar liten valp och hon är min, ...
resan dit tog en jävla tid, jag var less, hade feber, och en stor knöl i halsen så att jag inte kan svälja, och är man hungrig så blir man less. men men , så småningom kom vi iaf fram, och vi möttes utav så många söta valpar, men jag såg direkt att den där ska jag ha, och som tur var , var hon ännu inte Tingad :p jag pustade verkligen ut när hon sa de,...
Jag satt och pratade med ägaren ett tag, och goade med allla valpara , innan hon hämtade papprena, och lite hundmat, sen fick jag valpen i famnen och gud , jag blev alldeles varm, =) vi satte oss i bilen , och hon var lite orolig , sen kissade hon på mig, men efter ca 10-15 min somnade hon och sov hela vägen till tönnebro, där stannade vi så att hon fick kissa lite, sen sov hon hela vägen till bollnäs, och där kelv hon också ur och kissade eftersom vi skulle in på grangården och köpa mer valpfoder... =) Sen somnade hon igen och sov ...
När vi kom hem hit till iste, så släppte jag henne och gick till baksidan av huset och lekte på gräsmattan, sen gick vi in och efter en stund fick hon lite mat, och då var de fort ut, hahaha ;p sen när jag satt här vid datorn så låg hon brevid mig och sov...
När jg var ut med henne för sista gången, så bajsade hon lite, och det var ra tycer jag =)
Sen när vi skulle sova, fick jag ligga på golvet med henne tills hon somnade, men hon har väckt mig 9 grr inatt, och skrikit och pipit, och velat upp till mig så hon har legat och snuttat på mitt öra från 00.30-04.00 då jag gick ut med henne och hon var jätte duktig och kissade/bajsade ute =) sen la vi oss på soffan , så att jimmy skulle få sova , som ska iväg ... så vi vhämtade mitt täckte / kudde, och la oss här i soffan och myste , hon biter mig i näsan !

JAG ÄR LYCKLIGAST !!!

skullle blir ännu om feber och halsont försvann =)

Skumma djur . .

Här i iste finns de mycket skumma djur ;p hahah , roligt att se ändå ..
I torsdags när vi var ute och åkte bil så träffade vi på en Lodjur alldeles här borta, rätt coolt att se tycker jag , eftersom att jag aldrig sett ett "vilt" lodjur, jag har ju bara sett dom på Järvzoo. Sen på fredagen kom våran katt in med en ödla, död. sen på lördagen kom hon in med en levande ödla, som hon släppte på golvet så den sprang över vårt golv, lite äckligt tyckte jag dock ...
Sen nu när vi var ute och gick , så avslutade vi våran promenad med att gå efter ån, och då såg vi något som simmade emot strömmen , sen så efter en stund såg vi att det var en utter, och det va rockså rätt coolt att se, för de har jag heller aldrig sett i det verkliga vilda livet liksom =)
Sen är de ju massor av älg och rådjur här också , brukar se dom ibland , sen ser man ju alla spår , speciellt när snön var kvar . =)

ajaa, nu ska jag mysa lite med jimmy innan det blir kväller ...

            

Söndag.

Fortfarande rätt dårlig, huvudvärk som ett jävla as, och febern har kommit tillbaks :/ suck !
Men helgen har varit mysig och lugn , de tycker jag är bra =)
Har tillbringat hela helgen med Sara&Micke, bara snackat och tagit de lugnt druckit cola åså :p hihi..
Tack för det <3

Imorn , kanske , kanske inte ;p <3

Fredag kväll

Lugn kväll eftersom att jag fortfarande är grymt förkyld, febern har gått ner men hostar å snorar som fan fortfarande, .
Imorse när vi vaknade åkte vi till Sara&Micke eftersom att dom är hemme ;p sen drog vi till bollnäs och handlade lite åså, och åt på sibylla , sen åkte vi hem till iste och dom hem till bogårn, då duschade jag o.s.v. sen åkte vi hit till dom igen =) och här blev de kortspel , chips & coca cola för mig och sara , sen för jimmy och micke blev de någon öl, chilinötter och kortspel .;p ajaa. nu ska jag gå tillbaks och spela lite ;) harebra :p


Hej hopp !

Förkyld som ett jävla as , fyfan !!! feber å skit , så jävla less på denna jävla förkylning ... usch , nu har jag smittat älskling åh :/ stackarn....
hade en mardröm inatt och kunde verkligen inte somna om , så jag väckte jimmy så han fick ligga och snacka med mig i typ 2 timmar , för varje gång jag la mig ner i sängen som kom drömmen tillbaks liksom ,usch de var inge vidare.
jag har fan inte drömt mardrömmar på skit länge ....
ajaa, nu ligger jag här i soffan iaf , väntar på att joimmy ska komma hem , han är och handlar , jag orkade inte följa med för jag mår inte alls nå vidare bra...

Tisdag .

Sjuk ?! japp igen , så jävla less på denna förkylning . usch !!!! kan för fan knappt andas  :/ uscha ! blir så jävla deppig när jag är sjuk :/ men jag har ju 3 st som tröstar och gör mig på lit ebättre humör .. ( Jimmy , Sossi , Ubbe) tur jag har dom iböand å :)
Idag har jag varit och handlat lite , ska "storhandla" lite imorn , sen var vi till jimmys syster Helene och lämnade lite pengar och fikade lite där , sen åkte vi vidare emot Simeå , för jag skulle hälsa på min underbara Elmis :) hihi min goobubbe :) hihiih ..
sen hem , gick ut och gick en sväng , sen somnade både jag och jimmy , vi låg och snackade en sväng , men båda två är ju rätt bra förkylda :/ faaan , nu skulle jag vilja var ai solen , typ som Håkan - Bali eller Pappa, Annica, Ann, Henry, Casandra, Hampus, Moa och Linn - Thailand . usch .. pappa ringde igår och då hade dom 46 grader , faaaan . jag vill åka ..... !!!!
Funderar fan på att ta en sista minuten faktiskt !!!
Aja, nu ska jag gå och snyta mig .

ha de bra.

Måndag, en ny jobb dag.

jaa, nu sitter jag i butiken , rätt lugnt idag faktiskt ..
så då passar jag på att plugga lite ,för jag har ju 800 frågor på datorn till körkortet ;p lämpligt att ha dom på datorn och bara kunna sitta här liksom :) hihi .
Jimmy hämtar mig kl 15.00 och då ska vi åka oc handla lite som behövs =) det är ju som sagt lite som behövs handlas nu :p hahaha !

aja , nu ska jag dra en sväng ...


Elmstar <3

Söndag =)

Ja, nu var de ett tag sen jag skrev ;p Jimmy klarade iaf körkortet i fredags , grattis till han =)
Så i fredags var vi typ ute och åkte bil hela dagen, till huddik , hämtade kusin, sen åkte vi till Jimmys syster Tessan och hennes pojkvän Jonas =) dom hade de mysigt där i sitt stora hus ;) men vilken jävla väg :o;p hahahah ! sen åkte vi runt i bollnäs och roade  oss ett tag, med dennis, emil och frida, senåkte vi efter ett tag och hämtade lina .... efter ett tag så åkte vi och lämnade av alla och åkte hem och la oss =) sen på lördagen åkte vi ner till mami, sen till arbrå och hälsade på dennis och vovven Sessan :) sen åkte jag, dennis och jimmy till bollnäs och handlade lite godis och dricka , sen åkte vi hem hit till iste och fixade lite mat, fläskfilé och klyftpotatis :p gott =)
sen åkte vi till arbrå där vi skulle festa eller aa jag skulle vara nykter .. så jag var hundvakt å sessan , eller aa såg till att hon fick komma ut på promenader =) sen runt 01.30 åkte vi , då var jag ut med Sessan en sista gång , eftersom att dennis inte var hemma, sen åkte vi hem och sov, och idag åkte vi först ner till Mamma och hämtade stolp och tråd , eftersom att jag måste sätta hage =) sen åkte vi till dennis och då gosade jag lite med Sessan (vi har blivit bästa vänner) hahaha ;p sen följde hon med mig hem eftersom att dennis var så bakfull :p så när vi kom hem gick jag ner till ljusnan med Sessan , s hon fick gå i skogen en stund , var väl ute i ca 40 minuter =) sen gick vi hem och åt lite mat, sen somnade hon rätt fint i Soffan , efter någon timme så gick vi ut igen , jimmy fixade ljudet til blilen och jag gick en sväng med Sessan , inte lika långt var väl bara ute i 20-25 minuter denna gång , blåste så mkt ute =) så nu ligger vi här i soffan, Sessan och datorn har jag i knä, för hon är en jävla go knähund :p hahahah ;) om ett tag ska vi väl åka och lämna Sessan hos dennis igen =)

Måste också bara berätta en sak , om vilken häst som kmr stå här i sommar =) ELMSTAR <3 min älskade ELMSTAR ska stå här , gissa om jag är lycklig ;p hahhahaha ! fick reda på det igår , och gud så glad jag blev :p hihihi ..

Ajaa, nu ska jag dra en sväng och kika runt lite här på datorn innan vi ska åka till arbrå igen :)

fredag :d

jaa , nu har jag gjort något som jag kanske inte borde ? jag vet inte... men aa. nu är jag less å besviken , för innerstinne så trodde jag nog ändå inte...
aja, vad fan ska man göra ?!

tisdagen och onsdagen var underbar, men det var säkerligen för att jag tillbringade dom två dagarna med bästaste Fille, Fridis och Karro =) tre tjejer som verkligen kan göra mig på bättre humör. två kvällar med grillning, tacos, chips, godis, dricka, spela spel och massor av skratt =) underbart :p de måste vi verkligen göra om tycker jag :) <3 tack för två två kvällarna brudar :) <3<3

jobbade som sagt igår också, det var härligt att träffa Elmstar igen tycker jag , har sakna honom grymt mycket, men nu fick jag träffa min lilla sötpropp, och som vanliigt började han slicka å pussa på mig :) så mysigt, å gosagosagosa ville han , han blev nästan sur när jag inte gosade, men det hästen kan verkligen inte blir sur , han är nöjd vad man än gör liksom :) mysigt. ..

ajaa, nu ska jag lägga mig i soffan och kika lite på tv och myysa med mina två små bebisar , Ubbe & Sossi :) två super härliga katter :)

Kväll ...

Har varit hos Sigrid idag och hjälpt till lite , och jag har hälsat på Elmstar, min älskling :) hihi. .
Sen red Emilia och Cecilia också :)

Men nu är jag hemma och helt slut i kroppen , dennis kanske kmr ikväll :)

hade så bra så länge.


Torsdag =)

Svar till Tessan ; Ja dom verkar ha de bra, dom är så sööta å goa dom där två :) Ni får ju komma och hälsa på dom :) Men dom älskar ju att vara ute, och nu har dom börjat ta duvor så de ligger döa duvor uppe på balkongen sen så ibland har dom ätit upp dom , usch ;) haha , men sånt får man leva med :p

Nu ska jag åka och hjälpa Sigrid m skriver mer ikväll  .


Tisdag .

blev inge ridning idag, är också ännu värre i förkylningen , fast nu snorar jag inte lika , utan nu hostar jag mest som en jävla galning :S  men pallar inte att sitta hemma å glo hla tiden heller, så värdelöst. hatar att vara sjuk ! Katterna kmr iaf skrämma livet ur mig snart, fan doom kan ligga alldeles sttilla , sen bara flyger dom fram å kastar sig på mig ,hahah dom är så busig . :p haha , men goa åh. Jimmy tycker det är orättvist. för när vi ligger i soffan och dom kmr då går dom förbi jimmy och lägger sig med mig , sen om jimmy ropar på dom då kmr dom till mig :) haha , tror att jag fått två små bebisar :) hih , sen ligger dom och sover med mig i sängen , dom ligger båda två vid magen på mig men ibland blir d elite drygt eftersom att dom kloar grymt mkt :) men vad ska man göra, djur behöver kärlek och vill dom gosa så får dom :) ibland är de lit edrygt att vara så jävla djurkär , men det är mysigt också :) djur går före allt :) ajaa.   snackade nyss med frida och vi ska ut och hitta på något , så bästaste frida och fille kmr och hämtar mig på deras mopeder ;p haha ! så drar vi och hittar på nå took :p 
skriver väl mer senare antar jag ;p

<3









Nu är de VÅR :D


Hejhopp !

Idag har jag verkligen inte gjort nästan ett skit, städade lite på morgonen och diskade undan disken, bytte kattsand o.s.v.
sen slappade jag i soffan en stund , och efter de så kom Pappa , Annica , Moa och Linn ...
Vi fikade lite med dom, sen liftade jag med dom ner på Vallsta och hälsade på mamma en stund ... sen när mamma skulle skjussa hem mig passade jag på att springa in på macken och köpa cigg och telefonkort, eftersom jag hade slut på både cigg och pengar på tele ...
trååkigt... :/ har nästan inge pengar kvar, blev mycket pengar på krogen förra fredagen och i fredags festade jag ju och de blev pengar sen krogen i lördags. sen så har jag ju handlat lite mer åså också ... pengarna bara försvinner ;p hahah !
SÅ NU SKA SARA SKÄRPA SIG, DE FÅR BLI LITE LUGNARE MED PENGAR RESTEN AV MÅNADEN  ! :D
haha , ja som sagt, måste ta de lite lugnt med pengarna nu tills i slutet av månaden då jag får pengar igen, men studiebidragen är ju fan nästan inge pengar 1050 kr ? ;o men sen får jag ju en del av mamma och pappa också + matersättning ifrån skolan !
jaa, när jag kom hem så satt jag vid datorn en sväng , käka lite godis o.s.v. sen hoppade jag in i solariumet , skööönt :p haha .. lite brun , är ju på god väg iaf :p börjar bli lite less på att vara så blek ...

Aja, så mkt mer har inte hänt idag, pluggat lite till körkoret åså ..

harebra .. pusss / sara


Hemma igen ...

Ja nu är man hemma igen , har varit hemma hos mami hela dagen , mysigt ... har hjälpt mamma och göran med veden sen har jag satt upp studsmattan =) hahahahah ,,.... var lite less å arg, så då passade jag på att fixa studsmattan ,, =)
Sen hjälpte jag mamma att laga mat, sen kikade jag lite på tvn och somnade , sen vaknade jag av att mamma väckte mig och sa att de var mat, och då åt vi lite , sen gick jag ut och rökte och vidare till studsmattan och hoppade av mig lite mat :p hahah ! men de gick inge vidare att hoppa eftersom att jag är så förkyld så de gjorde ont i lungorna och halsen när jag hoppade. .. :/ så jag gick in och satte mig vid datorn en sväng ... sen gick jag ut och rökte med mamma , och sen skjussade hon hem oss hit till iste. ..
Nu sitter jag här , har fucking ont i halsen :/ ska nog snart gå och dejta sängen tror jag ... och sooova imorn , fyfan vad sköönt...
sen lägga mig i solariumet och sen om de är fint väder ute solar jag nog ute istället ...
sen blir de bara lugnt tror jag ... för jag måste bli frisk tills på tisdag när jag ska rida ... =)

Ha de så bra allihop !
Nu ska jag röka sen blire sängen !

Pusssss.

...

Deppdepp ... fan .. börjar bli lite läätt less nu alltså !
förstår inte ..
Satt också och läste lite ï bloggen ifrån november när Piast gick bort , :/ fan . jag vill had ig tillbaks, fick panik av tanken att jag aldrig mer kmr få se dig på sommarbete :/ att jag aldrig mer kmr få rida dig . jag har inte förstått att du är bort aän, det känns osm du kmr tillbaks . :/<3

Söndag "

Hej hej '! idag är de söndag. åh gud vad de ska bli skönt att ha lov denna vecka , för jag börjar nämligen bli super duper förkyld :/ är jätte tjock i halsen och näsan är helt igen teppt . :/ tråkigt nog ... men men vad ska man göra ? dricka tee å sova ?
Aja, var iaf på sport in igår , de var inte alls lika roligt som sist, men det är ju också sånt som händer ...
åkte hem runt 00.30 och då somnade jag ganska fint, ..
vaknade av att jag hade världens hosta och de rann ur näsan , så då klev jag upp och nu sitter jag här ....
uscha  !
ska ner till mami idag, och de ska bli mysigt att träffa mina söta vovvvar :)

Hej hopp :)

Var iaf hos Elin igår , super trevligt tycker jag ;p sen runt 02.00 åkte vi och badade badtunna ;p ahaha :p myyyyyyyyyys :) fast de var lite kallt , för dom som ängde badrtunnan var i bollnäs så dom had einte eldat på en stund , så de var bara 35 grader i vattnet . så runt 03.00 klev vi upp jag och elin snodde duschen vi ;p hahah :)
sen åkte vi hem till rickard , jag och elin gjorde strips och knaprade på me beeeasås :p
sen somnade vi och runt 10.15 väckte elin mig och vi drog till stallet och lunchade hästarna , sen hem till soleeen :p haha , senare hämtade mamma mig och jag åkte hem till iste, där har jag legat på balkongen med solen på mig , super sköönt :p ikväll bliree sportin, ska bli rätt roligt :) hihi , blir väl förfest med elin och rickard :p grilla åså troligen :)
mysigt ...


jag undrar och undrar. vet inte vad jag ska tro, vetinget alls . :/

Långfredag !

Aa , vaknade kl 07 imorse, då katterna kliver och kloar mig och vill att jag ska kliva upp och släppa ut dom , dom går aldrig på jimmy men altid på mig, varje morgon :) hahaha ! så jag klev upp släppte ut dom gick och la mig igen men kunde inte somna om, efter en stund vaknade frida, och vi gick ut och rökte sen käkade vi lite frulle, sen efter ett tag vid typ 10 vaknade jimmy och vi gick ut på isen till danne och jocke för dom anglade neranför oss. dom hade fått 3 fiskar då , och en 4e blev de innan vi gick sen vet jag inte . men jag tycker det är synd om dom små fiskarna som lever och simmar runt nere i vattnet med en krok i sig . :S Men men ... Sen gick vi vidare hem till huset igen , plockade ihop lite grejer , försökte få in katterna , men de var för fint väder för att gå inte tror jag dom tyckte . :) så Håkan skulle släppa in dom senare. så vi ringde mami och hon kom och hämtade oss , när jag kom ner på vallsta körde jag traktor ;o;p haha , hjälpte morfar och larspers :) Så aa. sen övningskörde jag hem när vi hade lämnat traktorn :) då gick jag upp och sov i typ 1,5 timme så nu är klockan 16.25 och jag ska hoppa in i duschen , sen ska vi och förfesta med elin och rickard, sen blir de fest i fälsta :)
sen sover vi väl hos elin och rickard antar jag, om jag inte blir allt för deppig :)
Ajaa, berättar väl mer om festen imorn ..

hare bra.
 Glad Påsk allihop !

pusss/ sara

Mys med frida

Idag var jag oh påskhandlade lite med mami, mycket gott ska ni veta :p haha , åååh mycket godis,chips och dricka :D
sen så snackade jag med fridis , och hon kom hit så nu har vi käkat chips å dip och druckit lite påskmust :p och ätit lite godis + lite filmkollande :p
Nu ligger vi här i soffan och är fulla med godis/chips/dip och dricka ;p tjooock ?

.

Mamma , du är verkligen underbar. Du har ställt upp för mig så många gånger, ja igenom hela mitt liv i 18 år.
Tack för pratstunden idag , det kändes mycket bättre, när jag hade pratat av mig med dig en stund ..
och tack för hjälpen.
Jag älskar dig , så mycket, så högt på jorden. glöm aldrig det. <3

ingen rubrik !

deppdeppdepp. ja , idag är jag grymt deppig , förstår inte riktigt varför, men egentligen kanske jag förstår, bara att jag vill inte förstå.
Om någon ändå kunde förstå, men det går inte eftersom att ingen vet om hela mitt liv , eftersom att jag verkligen inte kan berätta det för någon, men allt jag gått igenom i hela mitt liv, alla som jag mött, alla som hela tiden svikit mig, alla som alltid lovar men aldrig håller och dej, du som gjorde mitt liv till ett helvete. sen finns de vissa människor jag träffat i mitt liv som har och betyder så grymt mycket för mig, och jag tror att ni själv vet vilka ni är.
ni som stöttat mig, hjälpt mig upp till ytan igen. för ca 4 år sedan, var jag så långt ner, jag skadade mig så grymt mycket, jag var så liten så liten, vägde ingenting . jag var som luft bara, men jag orkade kämpa tillbaks en bit, hålla emot. men även om vissa kanske tycker att jag har ett lyckligt liv nu, så visst jag har männiksor jag älskar runt om kring mig, men jag orkar ändå inte. Ni måste ändå förstå mig, visst de kanske inte är så lätt, men om ni inte förstår så tycker jag inte att ni ska försöka säga så mkt, för det är så många ord som kan såra mig efter allt som var, allt som är, allt som sitter i mitt hjärta..
jag har så mycket tankar inom mig , jag orkar bara inte. orkar inte.
Jag saknar min Piast så att det gör så jävla ont i mig av att tanken på henne är borta. kan inte beskriva . det var hon , hon som jag älskade högst på hela jorden, det var hon som fick mig att orka ställa mig upp, stå emot allt skit, men när hon gick bort så rasade allt, och jag orkar inte ställa mig upp . jag orkar verkligen inte. de finns ingen som kan rädda mig och jag klarar mig inte själv.

ingen rubrik

hejhej .
idag har jag jobbat , vi fick in lite nya kläder idag också :) av märket "kaporal"
rätt snygga kläder :p
Nya kläder på Butik Fränt :)
Sen har jag inte gjort så mkt, min syster är här just nu , vi ska snart käka lite mat.
bara legat typ ..

Frida , du är underbar, tack för att du lyssnar ... <3<3

trött ...

Sitter nere hos mami nu , och är lite små sur ;p haha , bara för att jag är så jävla trött. ¨
sen är ju jimmy lite dum också , han väckte mig i morse och sa;
- hörru , klockan är 20 över nu
jag svarade;
- aa , väck mig 25 över.
han sa en gång till efter ett tag ;
- nu är klockan 27
jag flög upp kikade på klockan å sa;
- näe min klocka är 29 ,
slängde på mig kläderna fort som fan.
så säger jimmy;
- men vafan, klockan är 06.29 inte 07.29...
å gud så arg jag blev, vafan han har sett fel på klockan, jag började undra jag med, vafan jag brukar alltid höra min telefon ..

HAHAHAHAH :p s¨jävla sjukt, men sen var jag ju så pigg så jag kunde inte somna om, men nu är jag därimot jävligt trött.

Ajaa, nu ska jag dra en sväng :p harebra så länge.

:/

Förstår bara inte hur du orkar, varför? har jag gjort något ? kan du inte bara berätta vad det är, jag orkar inte gå på tå hela tiden, orkar inte , vill inte. du måste berätta för mig vad som är fel, ..
snälla lilla du.. jag tycker jag ställer upp, men de verkar inte som de på dig, för du ger inget tillbaks.
snälla lyssna någon gång, stäng inte av allt , du måste inse verkligenheten, även om du inte vill, men jag pallar iaf inte att ha de så här !!!

Trött , jaaa !

Usch så trött jag är , :/ hade iallafall de grymt mysigt igår , först tittade vi lite på tv åså ,sen kom ju Rickad och Elin :)
Vi snackade lite med dom åså, sen började jag och Elin med maten och gud så vi skrattade , för Elin är nämligen grymt klantig och kastade ut allt över diskbänken o.s.v. ;) hahah :p sen åt vi och gid så mätt jag blev, men tjockisarna Rickad och Jimmy åt ju för fan hur mycket som helst , typ 2,5 mjuka bröd var, sen hårda :p hhahah .. fyfan , jag orkade typ ett mjuktbröd :p haha , men men det är väl jag som är liten antar jag :p
sen satt vi och snackade med dom , elin och jag kikade lite på bilder ifrån sport in kvällen , sen kikade vi lite på lite roliga ridklipp på datorn , usch vad fula vissa är när dom rider :p haahah ! speciellt när folk håller på att ramla av :p hihiih :)
sen åkte dom hem, jag och jimmy låg och kollade på nå sjuka program på tvn , helt sjukt. och kikade lite på blocket o.s.v.
sen gicck vi och la oss, ..
jimmy åkte 06.30 i morse eftersom han skulle på driver och övningsköra inför uppkörningen den 17/4 :p
så jag fick åka buss själv idag, och den var seeeen, typ 7 minuter, :/ jag hatar verkligen när bussen är sen .. ajja, de blir nog fint väder idag iaf , ser rätt så bra ut , kmr nog bli sool:p men i lördags på dan, fyfan vilket toppen väder de var då :p vi hade fan 24 + ute på balkongen , sen var ju vi lite klantig att vi skulle ut och gå , så vi gick över isen , men de var ju dubbelis :p så vi blev ju inte lite blöt vi e. :p hahahahah !

ajaa, nu ska jag snart gå upp till bussen och åka å jobba. hörs..

Söndag =)

Har precis ätit tacos med Jimmy, Elin och Rickard, gott =)
idag har jag nte gjort speciellt mkt , städat , kikat på film typ .. sen kom ju elin och rickard , så jag och elin började med maten ....

vi har också kikat på bilderna ifrån sportin :p haha fuuuuuuula bilder :p

bilderna finns på , facebook och bilddagboken =)
http://SaraJ0hansson.bilddagboken.se

Hej hopp, !

Aa , de blev nog lite mycket igår , är bakfull som ett svin :/ uscha , men det får man leva med :) kul hade vi iaf :) haha ;)
Men jävlar vad pengar de försvann :s dyrt ...
Lätt värt att åka på sport in i stället för tranan iaf , mycket mysigare på sport in :)
Elin och Rickard följde iaf med och de tycker jag var skit mysigt :) puss på er :)
Älsklingen mådde inge bra i natt tror jag , haha först hade han hicka som fan, och sa åt mamma att om han sa till måste hon stanna dirr, men sen somnade han efter ett tag och då blev de lite lugnare :)
när vi kom hem var de två missar som hade saknat oss tror jag ;p haha ´, dom ville gosa å gosa :)
aja ,,
vaknade iaf 06.00 och var så jävla törstig , drack 3 glas vatten och en halv liter cola, var så torr i käften, sen så var tungan typ bortdomnad, :p haha ... sen la jag mig igen men vaknade av att jimmy var törstig kl 08.00 och då gick vi upp och rökte och drack lite cola , sen la vi oss igen men kunde inte somna , så jag snackade med frida ett tag , men nu ska jag lägga mig och vila en timme , innnan jag ska börja röja lite här. :) sen om typ 2 timmar kommer ju jimmys syster Helene med barnen också :) mysigt ...
Aja, nu ska jag dra och pussa lite på mina älsklingar :) harebra :) skriver väl mer senare :p

=)

Nu står Jimmy i duschen , och jag håller på att göra mig klar , eftersom vi ska åka om typ 1 timme =)
då blir de förfest i arbrå, sen vidare emot sport in =)
Elin & Rickard följ med nu då =)

Aja, ida gnär vi kom hem blev det att diska lite åså , sen kom mormor och morfar och hälsade på :)
sen har vi inte hunnit göra så mkt mer :)

imorn kmr Jimmys syster Helene och hälsar på :) så vi får se till att inte vara allt för bakfull imorn nu då :) sen är de ju inflyttningsfest på kvällen så vi måste vara rätt så pigg :) hihiih ...

aja, nu ska jag dra. pusss

Fredag =)

Skönt med helg , men jag börjar bli less på att vara sjuk, ena dagen känner jag mig pigg och andra dagen är jag helt sluut . igår hade jag feber , inge vidare :s idag mår jag lite bättre, får se om jag orkar ut ikväll ...
är iaf hos mami nu, är med hundarna idag, för mamma är i gävle på kurs.
åker iaf hem till mig vid 15.30 , äta lite mat, kolla så katterna är inne , fixa kattlådan , vila en stund , och sen klä på mmig och fixa lite :) Sen blir de arbrå / förfest, sen vidare till sport in...
Men men nu ska jag dra, och käka lite innan jag ska ut med hundarna en sista gång innan jag går till bussen . :)

ha de så bra.

Paj =)

Nu ska vi hoppa in i duschen innan jag lägger mig , jimmy blir väl uppe ett tag till antar jag :p haha
har iaf gjort paj ikväll , bjöd upp håkan på vniljsås och blåbär/hallon paj :) goooott =)

ajaa ha de bra gonatt.

film ?

tänkte lägga mig och kika på en film ett tag nu, är så slut i kroppen , uscha !
Nu har vi iaf ätit , jag gjorde två matlåder åt Håkan också :) slipper han laga mat sen ... haha ;)
Älsklingen tog disken idag ,sköönt :) fast då har jag ju redan diskat 1 gång idag :) ,men nu sådär efter maten så blev jag så trött :p Han kan om han vill ;) hahah , ..
Igår så köpte jag ju lite kattleksaker , och en råtta , men det är försvunnen, har letat hur länge som helst idag , men katterna måste ha burit i väg med den ;p haha ...
tror dom tycker det är mysigt att vara ute i de fina vädret , verkar som så iaf :p dom brukar liggga och sola på balkongen , och vil heller inte vara inne, då står dom och skriker vid balkongdörren :p så de är rätt skönt att se att dom verkar trivas, för dom äter och ligger gärna i soffan och myser med oss åså , så de känns bra :)

Mat.

Nu har jag lagat mat ett bra tag, först gjorde jag en pasta gratäng med korv, bacon, champingoner, majs, som vi ska äta imorn , sen nu håller jag på att laga middag, pasta & bacon sås , för älsklingen kmr ju snart, hem..

har också tvättat idag, sen igår har jag tvättet 7 maskiner tvätt , jimmy hade ju en hel del tvätt, sammanlagt 4 sopsäcker :s men mamma tog 2,5 halv sopsäck och jag resten :)

aja , nu kmr älsklingen så nu ska jag dra...

pusss

Torsdag !

Ja , veckan har gått grymt fort, konstigt tycker jag... imorn är de fredag och då blirde utgång, sen inflyttningsfest på lördag .. hm.. jaja , de får bli som de blir tycker jag .... orkar inte tänka just idag, har så grymt ont i huvet...
 var iaf ner till mami en sväng ,sen gick jag och handlade sen fick mamma skjussa mig hm till iste igen,..
när jag kom hem började jag åt att slöäppa ut katterna , de är ju så fint väder ute idag, och de tror jag ´missarna tycket också;) sen tog jag ur tvätten och hängde den på tork och stoppade i en ny maskin, nu funderar jag på att sova en sväng och sen göra i ordning mat inför imorn , slipper vi laga någon mat imorn , då är de bara att värma ...
ikväll blir de iaf , pasta & bacon sås .. sen kanske de blir blåbär/hallon paj med vaniljsås till :) mysigt :) sen har vi ju några filmer tills ikväll också :)
ajaa, nu ska jag dra n sväng , hörs ikväll ....

Kväll...

Har ätit middag nu, gjorde två matlådor åt Håkan på sammagång, sen tog jag disken slipper de var kvar, blir så jobbigt när de är mkt disk :/
sen plockade jag ur tvättmaskin, så fick jimmy hänga den, för de är redan en maskin i torktummlaren, så slängde jag i en till maskin tvätt ... Nu sitter vi iaf och kikar lite på tv, eller aa jag funderar på att gå och lägga mig , fick en sån jävla huvudvärk. så de vore nog toppen med lite sömn nu,,

aja, nu ska jag gå och lägga missen i soffan,  som ligger i mitt knä för tillfället =)

pusss

hemma :)

Ja nu sitter jag hemma i iste igen , har varit och handlat lite, kattmat, kattsand, kattleksaker, lite mat, shhampoo/balsam, tvättmedel/sköljmedel, något som lukar gott i badrummet, diskborste, tandborstar, disktrasa och svampar .o.s.v. :)

ska snart laga lite mat, blir spagetti och köttfärssås idag :) gott , och tar inte lång tid ... är så slut på kvällarna så jag orkar knappt diska , förstår inte vad det är med min kropp ....

aja, på fredag blir de utgång, lördag inflyttingsfest troligen, :)



pusss


Sitter hos mamii :)

Sitter hos mamma nu , väntar på att bussen ska gå så att jag kan åka till bollnäs och jobba :)
sen efter jobbet blir de hem till vallsta, och möta upp mamma sen till bollnäs och handla :) hihihih :) sen skjussar mamma mig hem till iste :)

nu ska jag gå och käka något innan jag går till bussen , hej så länge :)

RSS 2.0