Heeelg !

Ja nu har helgen varit , och den har varit slitsam ! ;p hahah
Fredag; tog de väl rätt lugnt , träffade Fille, Fanny å Alex en sväng , sen blev de kväller ,
Lördag ; Åkte upp till stallet vid 8 fixade i ordning allt , sprang hem, fixade till mig , tog tåget in till bollnäs, shoppade lite med fille , sen blev de tåget hem , vila en stund , sen upp till stallet å släppa in hästarna , sen blev de hem fixa till sig , gå på pizzerian å äta mat, sen hem till fanny för feest ! sen 22.28 tog vi tåget till ljusdal och gick där och köpte en kebabrulle , delade den med fille , sen fortsatte vi vårt drickande , runt 00.30 gick vi in på bandyn, satte oss på läktaren och inväntade allt folk , kl 01.30 började matchen , och den slutande 1-5 Ljusdal - Bollnäs
vi åkte med Göransson hem till kära vallsta, sen blev de sängen ganska fort,
Söndag; vaknade runt 08.00 för man ställde ju om klockan i natt. så då gick jag upp tvättade av mig lite , sen bar de av först emot macken för att köpa cigg, sen vidare upp till stallet och fixa i ordning allt .. hästarna var ju redan utsläppt ..
sen gick jag ner till macken och köpte mig en baugett och en festis ;p hahah ..
och idag vet jag inte riktigt vad som händer, vila en stund nu kanske ? blev ju inte så många timmars sömn inatt.

puss påer


Svart till Jessica igen !

Jessica för de första, varför kommeenterar du anonymt ?
jag förstår liksom inte ?
Näe jag ville inte bråka med dig , men jag kan inte annnat när du sitter å
ljuger !! och om du tycker att de är så jävla jobbigt att läsa , vafan läser du då för ?
du ska kommentera men du svarar ju helt jävla knasigt . !
ja visst de kanske är 3 veckor sedan , och soc ringer ju inte å berättar för mig vad du säger där ellerhur ?
jag läre ju lita på vad du säger, eftersom att du LOVADE med att du inte ljög , men de visar sig ju tydligt nu att du ljugit för mig ! och du tror och vill att folk ska lita på dig när du hela tiden ljuger ..  shiit jag fattar mig inte på dig längre Jessica
Vart faaaaaan är min gamla gamla moster Jessica ?! vart tog hon vägen , ? hon är helt jävla borta, och jag saknar henne , men hon kmr nog aldrig mer tillbaks ..
Men den nya Jessica ogillar jag .. jag tycker inte om människor som ljuger, och vill ändå att man ska lita på dom liksom ! usch , fyfan !

svar på kommentar

jessica , jag kan inte svara till dig ! så jag får svara här !!
Sitt inte å säg till mig att du inte sagt saker , jag ångrar så förbannat att jag inte spelade in samtalet !
och ja men varför anmäler du mig inte då isf ?
får inte jag skriva vad jag tycker , att jag tycker att du inte borde ha barnen när du dricker ? får jag inte skriva så ?
om du hade varit ren Jessica så hade du inte brytt dig om vad jag skriver .. då hade du bara skitit i allt .. och suttit för dig själv å skrattat ..
och varför kommenterar du änns när du inte änns vet vad du ska skriva ?
ring ist då om du vill mig något ?!
tack å hej !

.

Trött som ett as, och så jävla less på allt .. orkar inte leva med ständig oro i kroppen , inte kunna sova lugnt , utan mardrommar om hur allt kommer se ut framåt .. orkar inte leva med att alltid få vänta på ett svar, och baara få gå runt och vänta å vänta och vara orolig !
Jag kan inte säga annat än att jag verkligen är orolig för att barnen måste tillbaks,..
Jag är ledsen Jessica, men barnen verkar verkligen inte må bra, så jag tror inte att de är så bra som du säger att de är ! jag tror inte att de är bra för barnen att kma tillbaks just nu ! och efter smsen jag fick utav dig igår , så tror jag verkligen inte alls att de är bra, för du beter dig verkligen som en jävla barnunge !
och visst anmäl mig då, för du har inget du kan anmäla mig för, för allt jag sagt är jag säker på att de är , annars ahr du ljugit för mig, för allt som har med "testerna" att göra var de du som berättade för mig , och är de så att du glömt bort att du berättat de, eller om du ljuger så att du glömmer bort vad du sakt de är inte upp till mig , utan upp till dig ! jag vet vad du sagt till mig, lika de med att du säger att du aldrig sagt att de är Majas fel, shit jag tror du blivit knäpp ! för när jag pratade med dig för ca 2 veckor sedan , var du så arg på Maja, du var så jävla förbannad, och du förstod inte hur man kunde tro på en 15 årig tjej ! så säg för fan inte nu när man börjar säga emot dig att du aldrig sagt något ! näe jag vet inte vad jag ska tro å säga längre, är så less.
känns som att allt börjar om igen , och de känns verkligen för jävligt !
tycker så jävla synd om Maja , som ska behöva stå ut med att vissa människor säger att hon hittat på allt , för de vet jag också att man hittar bara inte på en sån där sak, och något fel är de och de vet Jessica själv också !
Sen tycker jag grymt synd om Ottilia & Hilma som ska slitas i mellan, eftersom att dom också fått höra att de är "majas fel att dom inte får komma hem" och de är verkligen för jävligt att de ska behöva vara på det här viset ! fyyyfaaaan!!

Helgen

Ja de är ju måndag idag, och gud så veckorna går fort, redan oktober.. jag tycker inte alls de var länge sen vi satt å spelade kort på altan och bara snackade , usch nu börjar de bli kallt också , och de sägs att de ska komma snö, men neej , inte nuuu .. för de är för varmt i backen så de blir ju för fan bara blask .. de kan vänta några veckor tilll så att snön ligger kvar sen.. för vinter vill jag ha , men inge jävla blask !

Helgen har iaf varit toppen , lite sliten bara men annars så..
Fredag; började med att jobba , senare på kvällen kom Fille & Frida hit, vi satt å snackade lite och bara tog de lugnt , sen kom Karro & Daniel en sväng , och vi satt och pratade , Daniel trollade för mig .. haha ! Sen gick Daniel och Karro hem och Frida å Fille tog nattbussen till arbrå och jag satte mig vid datorn , somnade väl runt en 03.00 någon gång !
Lördag; Klev upp runt 07.00 åkte till stallet, fixade klart allt där, sen jävlades de lite då eftersom  att de finns en häst i stallet som är helt cp i huvudet, så jag blev sen hem, kom väl hem runt 17.45 , och jag hade tänkt tagit 17.35 bussen till arbrå.. men de gick ju inte, så jag skyndade mig in i duschen och sen fick mamma skjussa mig till arbrå hem till Malin ( Elins syster) där vi gjorde oss i ordning lite, sen blev de bilåkning ner till bollnäs och in på tranan/marcoolio .. Roligt hade jag med trevligt sällskap .. =)
Sen blev de hemfärd och jag somnade väl runt en 03.30
Söndag; Klev upp vid 07.30-08.00 åkte upp till stallet och fixade hos hästarna , var och köpte havre o.s.v. =)
Sen blev de mys med kusinerna =) hiihih .. Senare åkte jag till stallet och skulle ta in lite hästar, och när de var klart så fick vi se en massa får på rymmen ;p haha ! så vi gick till killen som har fåren och då kom ha och hunden ut , så fick hunden jobba lite igår kväll då , i regnet å allt . åh gud vilken hund alltså .. fyfan vad duktig .. =)
Sen blev de hem , natta brudarna , sen la jag mig å kollade på Wallander, sen pratade jag med  mamma lite sen blev de kväller , somnade väl runt en 23.30 ..

Och idag är de måndag
och jag vaknade runt 06.15 utav att mamma skrek att min hund hade rymt , bara å klä på sig å ge sig ut i mörkret och leta hunden , men antagligen jagade hon något djur , men fick iaf tag i henne efter en stund, Sen vid 07.15 åkte jag till stallet och fixade klart allt där , mockade ur stallet o.s.v. oc nu sitter jag här , stoppade nyss i mig lite mat. nu blir de vila en stund , innan brudarna kommer hem och innan jag ska upp till stallet igen =)

puss /s

Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen !

Näe de vet jag fan inte. allt känns så skumt, allt känns så värdelöst ..

Orkar inte skriva mer nu på morgonen , skriver ikväll ist, för nu ska jag iväg å jobba !

/ sara


Vet inte vad jag ska säga , vet inte vad jag ska tro . . vet ingenting ..

Jesssica, jag vet inte vad jag ska tro, jag vet inte vad jag ska säga..
du säger att maja ljuger, men de vet jag inte om jag riktigt kan tro på .
för varför skulle maja ljuga om en sån här sak ? förstår inte riktigt  de?
sen läste jag på majas blogg vad du hade kommenterat, ..
att du varit nykter sedan barnen flyttade till dig , de tror jag verkligen inte på, eftersom att de
alltid finns så mycket cider burkar hos dig jämt, och droger, de kan jag inte säga något om ..
Men de här läre få ett slut , och du måste förstå att jag har väldigt svårt att tro dig när du under alla år försökt lura mig, och du vet att jag vet, precis vad du hållt på med och vad du gör nu !
så många år jag varit med er, (dig, ottilia och hilma) .. alla gånger jag cyklade och var barnvakt åt dig, och de ångrar jag idag, att jag var, för de var bara en hjälp till att du kunde dricka.. och jag saknar den "gamla Jessica" så fruktansvärt, hon var den bästa jag visste, och hon var en sån jävla bra mamma.. och de vet du själv också, jag älskade dig, och jag ville vara med dig jämt, ellerhur? Men den nya jessica tycker jag inte alls om..
För Jessica, du måste inse, att du är sjuk, och du måste ta till dig hjälp nu, jag vill att allt ska bli bra, men inget kan bli bra om du inte tar till dig hjälp och verkligen bestämmer dig för att du vill bli frisk..
kämpa för barnen ! jag vet att du älskar dina barn, alla 4a. men de spelar ingenroll förän du blivit frisk, för du kan inte ge dom den kärlek dom behöver så länge du fortsätter ditt missbruk.
Så många år , jag mått så dårligt, du kommer själv ihop vad ledsen jag var när du skulle in på behandling sist? allt kändes som mitt fel, och jag klarade inte av att se dig ledsen, så många gånger jag skyddat dig eller ja , ditt missbruk framför alla , men de går inte.. för de har verkligen inte löst något. och jag vill hjälpa dig , och jag har försökt hjälpa dig, men det går inte att hjälpa någon som inte vill, jag kan bara stötta dig. men så länge du inte vill kan jag inte göra något ..
Jag känner mig besviken, mycket besviken på dig.
Jag har i stort sett bott med dig, Ottilia & Hilma sedan dom föddes, jag har varit med längre än Maja, jag har varit med längre än alla andra. och jag vet Jessica, jag vet , du har de inte lätt, du mår inte bra. Men de hjälper verkligen inte med alkohol, och inte med droger heller. utan man måste söka hjälp, samtal , och försöka få ut all sorg och deppression på annat vis, ibland känner jag också att jag bara vill supa skallen av mig för att glömma allt , och ajg har försökt , men de går inge vidare, för visst de blir bra för en stund , men dagen efter , fyfan, man mår dårligt och man får bara en jävla massa ångest, och då vill man inge annat än att supa igen..
Men man måste bryta de där mönstret, för de blir ju inte bättre, och de borde väl du har märkt nu ? så många år som du hållt på nu ?
Åh , jag sitter här med tårarna nu , och jag bara ber, å ber att allt ska sluta och bli bra, jag vill inge hellre än att barnen ska få en bra uppväxt, och att dom ska känna sig trygg med sina föräldrar..
Vi måste faktiskt tänka på att dom har bara Jonas som pappa, eftersom att deras riktiga pappa inte vill ha med dom att göra, och Jessica , jag får deen känslan av att du heller inte riktigt vill, eftersom att du inte vill ha hjälp och du vill inte sluta ditt missbruk. för hade du velat till 100% så hade du sökt hjälp för länge sedan !

Jag har ingen lust att berätta hela historien här, om hur allt varit och om hela mitt liv. för jag tycker inte att alla har med de att göra, och är de någon som undrar så får dom prata med mig själv.

/sara

lycklig .

åh dagen igår var nog den lyckligaste på länge, ska jag vara helt ärlig minns jag inte när jag kände mig så glad sist.
först så red jag min kära häst, och de gick så bra igår, å han var så pigg och kändes för en gångs skull riktigt bra, gemfört hur han har kännts tidigare liksom =) skit roligt, sen fick jag ett telefonsamtal som gjorde dagen så jävla bra. usch ..
inge mer orolighet på ett tag , ska bli skönt att slippa spy utav all orolighet som fanns i kroppen .. ååh så jävla skööönt !
Idag har iaf jag och mina söta kusiner jobbat i stallet, dom sov med mig igår och följde med mig och jobbade =)
mysigt .. så vi hade med ss varm oboy , mackor, saft, kakor o.s.v. =) började med att ge hästarna frukost , så drack vi lite varm oboy óch åt några kakor, sen var de dax för utsläpp , dom tog min häst ut , och jag tog dom andra =) ser lite roligt ut när dom kommer med stora varmblodet och går till hagen , men han är så jävla snäll å go så ! sen mockade vi , och fixade halm i alla boxarna , sen hämtade vi hö, och sopade , och gjorde i ordning till frukosten imorn bitti =)

Nu ikv har jag ätit pizza och umgåtts med karro =) jätte mysigt. men nu blir de lite städning , eller ja först ringa elin , sen städning , och efter de sooooooova ! =) imorn äre heeeelg ;p ;D

Hare bäst !

RSS 2.0