lillsara

Ja känner mig stööööörd.
min moster hämtade barnen och det var nog de värsta som kunde hända,
min pappa ska gifta sig och det är ju inte heller något jag har sett fram emot precis. GAAH !

Allt kändes så bra, alltalltallt kändes så fruktansvärt bra, men det känns fan inte bra nu , jag vet inte varför ? jag förstår inte vad som blivit så fel.
jag vet inte vad jag vill med mitt liv , jag vet fan inget. det känns som att jag bara suttit här i snart 17 år, jg sitter liksom i vallsta med två hästar och inte gör ett skiiit . jag saknar mitt liv förut , alllt var så bra då . det är fan inte bra nu , jag oroar mig för mycket för allt annatså jag glömmer bortmig själv ....!!!!! Jag vet inte hur jag ska få ur mig allt , de tar stopp någon innom mig sätter stopp ... . varför ?! jg vet inte vad jag ska säga. vet inte vad jg ska göra. just nu känns det som om jag vill knarka ner mig och dö typ . allt känns så hopplöst.

Om du ändå kunde förstå , om jag ändå vågade prata med dig om det , du är de ända som jag skulle kunna prata med.

usch

Fy fan vilken dårlig match, 11-2 :/ usch

BANDY

Jaha , nu har man varit uppe sen 6 typ , fixat ansiktet åså, bara håret kvar, :) kommer bilder på www.badkar.bilddagboken.se typ ikväll elr imorn elr någtsånt . :) BOllnäs Edsbyn härligt som faaaan . :) jaja , hare bra allihop för nu ska vi snart dra till bussen :) hihi :)

puss påer alla <3


Du är underbar <3

lillsara

tisdag , vaknade först 8 för att släppa uthästarna sen gick jag och la mig igen och sov till typ halv 1 .. nu sitter jg här :)
idagkom görans ban och firade jul med oss, gjorde inte så mycket men aja .
imorn blire bandy härligt som faan :) ihiih .
Fanny kommer hit ikväll hon :) hiih aå sk v hitta på nåt roligt . :)

aja hare bra alihop :)


du ärunderbar <3

lillsara

Jag klarade inte av att du sjöng det var därför jag gick , förlåt !
men jag klarar inte det, närdet är så här, de fattas liksom något. jag förstår inte varflr det ärså här , jag förstår inte varför jag måste känna så här , ? jg har gjort allt för att allt ska funka, men allt blir ändå bara fel, inget känns rätt. när jag entligen började bli glad, jag såg fram emot jullovet, och det som höll på att hända , varför stoppar jag då allt ? jag blir så besviken på mg själv , men det känns liksom som om jag gör alla lessna av att jag är glad, jag förstår liksom inte, Du frågade mig om något hänt, du frågade mig varför jag var så stram , men jag kan verkligen inte berätta för dig just nu, det känns som om jag inte kommer kunna prata med någon om det här , det känns så fruktansvärt, jag känner mig så knäpp. varför ? asså vad fan äre för jävla skit ? ! jag blir så jävla arg . jag hoppas att det här inte förstör men det gör de väl säkert med min jävla otur , :/ fuck this life . jag blir så besviken , jag mådde så bra, , varför ?

lillsara

Julafton , 07.30 gick jag ut till mina hästar ocg gosade lite och ´gav dom lite morötter och äpplen, sedan vid 08.30-09.00 fick vi julklappar av mamma, då jag fick en bärbar data, smink, hårgrejer, pengar o.s.v sedan gick jag upp på mitt rum och installerade lite gejer på datan, typ internet o.s.v :) sen nu snart ska jag väl duscha och fixa till mig lite innan jag ska gå in till mormor och kollapå kalle anka med ottilia och hilma, ;) efter det fårvi mer julklappar och sedan ska vi äta lite mat (elr mycket mat) :) om jag orkar, är inge sugen på julmat idag :/ det käns inte som jul nu heller .

aja ha en bra jul allihop :)

du lyser upp min dag , <3

lillsara

Söndaah , snart kommer väl dom andra två systrarna mina till pappa också då är vi alla 5 här :) Moa, Linn, Elin, Sofia och Jag :) Vi är bara för bäst .:)
igår somnade jag ganska tidigt , men moa väckte mig vid typ 7 imorse , men så är de me små barn , och hon får gärna väcka mig för hon är ju så fruktansvärt underbar, nu på morgonen har vi lekt frisör jag och moa sen så har vi lekt lite med Linn , men Linn börjar blir sjuk så hon är ganska gnällig , hon spydde inatt och mår inte alls bra idag . Men men finns inte så mycket att göra åt . Ikväll ska jag hem till mina kära hästar och gosa lite och göra klart allt inför imorn , JULAFTON . en jävla dag, vill egentligen inte ha jul och inte dagen efter jul heller , och det vet ni kanske varför ? iaf några av er . Men men nu ska jag inte tänka på de, för den här veckan har varit toppen och jag hoppas att inget får fel nu för jag är verkligen lycklig , jag vet inte jag känner mig så glad. Det här blir nog ett toppen lov , hoppas jag iaf , om inget kommer ivägen, men med min otur så kommer säkert något gå fel , men men det är väl sånt som märks . :)


Du är underbar <3

lillsara

Lörda, igår var jag på bandy . Bollnäs - Broberg och bollnäs vann såklart :) Wie .

det känns som att jag flyger på moln jag känner mig lycklig. jag är så glad och de har jag varit hela veckan :)

Aja , nu sitter jag hos mina underbara systrar Moa och Linn dom finns på bilddagboken . :) hihi underbar är dom .

imorn äre söndag, och sista dagen innan jul, shiit vad fort de här året gått.

aja nu ska jag röka hejdå

Du är så j'vla underbar, du kommer alltid att finnas i mitt hjärta.

lillsra

Lördah . Ska klippa håret om typ en timme . sen blir de väl inte så mycket mer , bara sova och sen ska jag väl kolla på lucia uppe på vallsta , jenka är ju med :p

Igår var en underbar dag , först satt jag, Frida C, Lina S, Andreas P och Fredrik H hemma och drack lite, sedan kom Madde, Amanda och Fille och drack med oss , och efter de så kom fanny och alex oxh hälsade på :) när vi druckit en del så drog vi ner på tranan , mycket folk kan ja loova. Ajaa sedan senare på natten gick vi på max och åt mat innan vi tog nattbussen hem . :) Ja en underbar kväll :)


Söt♥

lillsara

Måndah , gick hem från skolan vid halv 11. mår inge bra, allt känns så meningslöst . jag vet inte jag känner mig inte direkt deppig men jag är så slut , så jävla slut och trött på allt . jag förstår liksom inte varför allt ska hända mig ? !

bara 36 dagar kvar till det var ett år sedan "/ känns inge bra alls.

och jul vill jag inte ha, vad jävla tråkigt , sista dagen jag träffar er på ett tag då . :'( varför ?!

a jag har inte så mycket att skriva, känns som att jag bara sitter och tänker och är arg hela tiden ,
men längtar tills fredag gör jag iaf , då äre tranan . :) hih .

AJa hare bra alla .

Du är undbart fin , oc underbart snäll :)♥

lillsara

Sööndaaah , andra advent . fuck bara 2 veckor till jul :/ jag vill inte ha jul . allt bara förstör. fan .

Varför  ? varför läre ni göra så här ? hur ska ni kunna hålla koll på henne nu  ? Va ? asså varför ? är ni cp ?
asså shiit, i alla år hon har hållt på , ni har inte gjort ett skit förän typ februari för då flyttade hon och dom fick stanna, men nu då  ? varför får dom flytta ? asså de borde inte bli så ? hur vet ni att hon är nykter ? hur vet ni att hon är en bra förälder ? vaA? ge mig ett svar ?! jag blir galen på att vänta , jag vill inte vara kvar här allt är så innåthelvete jobbigt . :/ fan . jag hatar allt . uscha . :s Kan inte bara någon jävel göra något åt allt .  ?
Gud ? du som sägs ska hjälpa alla , allt ska vara bra ? varför har du inte hjälpt mig, mina syskon , mina kusiner o.s.v?  va?  de är ju för fn ingen som fattar ett skit och jag hatar att ingen förstår , alla tror att de e lungt , men NEJNEJNEJ de e fan inte lungt. ÅH .

saknar mina syskon Moa och Linn . förstår inte varför det är så här ! men ni ska veta att jag älskar er. ♥

jag sakade dig igår :) du är så underbar ♥


lillsara

Fesst, feeest, feeest :)
Köpte 3 liter vin idag :)

gävle idag med Friiiida :) Köte klänning, strumpbyxor, väska. osv .-

Sen blev de fest som satan . Jah å Fille spelar buss vi :) kul som fan , lärde mig nå nytt iaf. :)

Ajaa. Hare bra allihop , nu ska jag fortsätta dricka .

puss

Jag älskar dig

RSS 2.0