Underbart-...

Jaa frida visst är de ? :O ;) hahaha !

Gårdagen var jääte mysig, satte igång grillen sen blev de grillning =)
10 bitar kött till mig, frida, fanny å fille ;p hahaha ! sen massor av potatissallad, frida (fannys syster) hade också gjort potatissallad med soltorkade tomater i , super gott =) Sen blev de lite spel. Alibaba &geni spelade vi ;) sen när de började bli mörkt o kallt så gick vi in och spelade lite Wii ! Jag & fille emot Fanny å Frida =)
Senare blev de blött ansikte med mjöl ;p ahhaha ! sen massor av tok och skratt, sen när vi började bli trött så drog vi hem till fanny å kikade på en verklighets baserad film .. några vittnen som berättade om det. .. handlade iaf om Ufon !
gickhem runt 03.10 någon gång .. somnade rätt fint !
vaknade av att frida ringde och väckte mig och jag åkte på banken och betalade lite tröjorna jag ,karro & fille beställde. :)
Senare blev de hem hit , jag och fille la oss och sov , och när vi precis hade somnade ringde fanny för då kom hon hit .. sen när hon hade gått skulle vi göra ett till försök, då kom hundarna , sen när dom väl hade gett sig ringde frida ;) hahaahha ! blev inte mkt sömn inatt heller ! ;)hahaha

Nu blir de iaf lite mys .. hihihi <3333

UNDERBART DE HÄR JUE !!!

Underbart !!!!!! <33

Först vil jag bara säga ; Annika Strömberg, jag saknar dig med. Ses snart ? <33
____________________________________

Helgen har varit helt underbar, den underbaraste på såååå länge !
Fredag ; fest i roren, med allt mys folk.. mysigt som fan =)
Lördag ; Först lite förfest här i vallsta tsm med frida & fille , seen drog vi vidare till bns , och gick upp på en annan förfest , där min pappa hade svensexa ;) hahaha ! fyfan så ful han var :)
Senare så bar de av emot parken , och träffade lite mysfolk där =) Slutade iaf med att vi gick därifrån runt 02.30 kanske ? då gick vi iaf upp till Sjöö , med pappa , sen tog jag, fille och pappa en taxi ifrån statiol till galven , där annica hade låst dörren så vi kom inte in ;p hahaha ! så jag och fille tog hjulingen till vallsta, kom väl fram runt 6 på morgonen någon gång ;phahaha ! då blev de soova sooova sooova ! sen när vi vaknade igen så drog vi tillbaks till galven , fast vi gjorde ett stopp hos Karro först och tog en cigg med henne = ) Sen fick vi skjuss utav Ann & Henry ifrån galven till arbrå ! gick iaf upp till fille , käkade lite rostbiff o potatissallad där , innan filles mamma kom och hämtade oss =) Åkte till vallsta soov lite , sen blev de pizzerian och käkade pizza = )
Sen gick vi hem , spelade lite kort åså ... =) Sen drog fille och för mig blev de faktiskt bara myyyys ;) hiihih ..
Måndag ; Träffade fanny, fille å frida drog på grillnatta, sen drog jag , sen hade jag de bara myys igen =)
och nu äre ju tisdag, och nu på fm har jag haft de mysigt ,, så ikv blire grillning med frida , fanny å fille =)

SÅ UNDERBART ! frida , du som känner mig vet ju precis vad jag menar ..
kan inte förstå vad jag saknat de här alltså ! åh så underbart de känns ! <33

puss på det. !

hare bra !

depp depp kanske ! ?

jaa, jag känner mig faktiskt lite depp just nu för tillfället ! inte alls nå vidare , men det är sånt man får leva med ...
har iaf träffat amanda, fille & karro idag =) mysigt.. de blev pizza för mig och fille igen ;p hahah , som alltid ? YES !
fan , snart kommer vi börja bli tjocka fille ;) haha , fan typ pizza i 2 veckor nu ;) hahah ! fille följde med mig till hästarna för att se till dom lite, smörja och ge mineraler =) sen åkte vi till arbrå och kikade på en film med galven, jonas och anna ! sen drog jag hem , ringde frida satt å snackade ett tag. och nu sitter jag här , ska väl strax sova tror jag, känns fan bäst dde.. är så förbannat trött !
ajaa ,, hejsvejs !

ingenrubrik vafan !

Det känns verkligen inte som att de är sommarlov ! vafan , de är typ 1 månad kvar av lovet . :S
fast jag åker ju till bulgarien den 21:a ;p hihihih !
aja , det har iaf blivit en riktig vana att man sitter här på altanen och röker, snackar skit o spelar lite kort vafan ! ;) hahahaha
Sen har ju vi "vallstabor" haft dom mest flippade idéerna också , skumt som fan ! ;) hahahhaha !
i lördags drog iaf jag och fille till galven , träffade först pappa, annica deras kompisar och sen alla barnen :) sen drog vi vidare hem till galven , hoppade i vagnen och åkte traktor och vagn till sidskogen , de tog ungefär 2,5 timme dit ;) satt å drack lite där på , spelade kort o.s.v. ;) sen kom göran och hämtade mig i sidskogen , så drog jag hem , bytte om , åså , sen hämtade någon mig (vet ej vem de var ) haha , och skjussade mig till bollnäs, där jag gick in på tranan ! ;) myys .. där träffade jag lite mys folk åså :) hih .. sen blev de övernattning i bollnäs .. sen åkte jag hem med 13.11 tåget på söndagen .. hihi .. och bakfull var jag , och de var inge vidare ;) hahhha ! (a)

ajaa, nu ska jag dra en sväng !
hejsvejs !


Rockweekend

ja som sagt jag har ju varit i kilafors i helgen ..
har varit rätt kul ;p
på fredagen åkte jag , Karro och Fille ner till kilafors, där vi drack lite åså , träffade lite roligt folk , .
sen träffade vi en kille som sa så här ; dom blygaste tjejerna är mest kinky i sängen och gillar att bli tagen i röven.
åh shit vad vi skrattade, de slutade med att vi gick därifrån för dom var så jävla dryga , så vi gick bort till vårat tält , sen in på festvalområdet å allt sånt där . bara gick och tog de lugnt med lite cider åså ;)
senare på natten åkte jag hem för gud så jag frös, har aldrig varit med om att de varit så kallt ..
så jag kom  väl hem rätt sent ;p
typ 03.30

sen åkte jag ner runt 16,30 till kilafors på lördagen , fille mötte upp mig och vi sprang och köpte cigg, lite frukost, lite loka åså ;) sen satte vi oss utanför tältet och åt lite .. sen hoppade vi in i tältet och började dricka lite cider, sen gick vi in och satte telfon på laddning , sen drog vi ner och köpte cigg å kortlek , sen träffade vi massor av folk åså , åkte hem rätt tidigt. så jag och fille satte oss hos henne och kikade på film :) Onskan & Varg kollde vi på :)
sen åkte jag hek runt 03.00

så idag är jag rätt slut , känns som att jag inte sovit något ,, fast jag sov till 13.00 ..
aja, idag blir de nog bara lugnt , kanske blir till att ta en cigg med karro & fille senare.

Har nog gjort bort mig totalt nu !

Fredag !

Ja, den här veckan har varit rätt skön, fast de varit så fult väder, :)
Måndag; först var jag och tindra och hälsade åp fanny på fm, sen kom Elin förbi hemma hos mig och tog en cigg och satt å snackade lite :) Senare kom Karro och vi mötte efter ett tag upp fanny och drog till båteläggningen :) satt där och snackade/rökte/drack cola/trocadero ;p sen drog vi vidare till Piren, där vi sprang som tokar för att hämta ved och löv :) senare kom fille & frida med riktig ved så grillade vi korv och bara hade de mys. sen kom alex också en sväng , så efter ett tag så drog fanny å alex, så jag & karro cyklade in på vallsta & fille & frida tog moppen, så satt vi inne på vallsta och spelade kort ett tag :) super mys, sen drog karro och då var de bara jag, frida & fille kvar. satt väl där till typ 00.00 eller något sånt innan vi skiljdes åt :)
Tisdag; gjorde inte så mycket på fm, tog de lugnt åså, sen kom karro och vi satt där och snackade lite åså, sen kom fille :) och sen fanny ;p slutade med att vi drog upp på vallsta och satte strumpbyxor åp huvudet och  skojjade med folk ;p haha ,, vallsta har riktigt flippade idéer ibland ;)
Onsdag; träffade fille och karro , satt och snackade och tog de lite lugnt :) super mysigt ;p sen drog vi och hittade på ännu mer vallstaflippidéer ;p hahahaha ! Byyns color crew ;) sen blev de inte så mycket mer somnade rätt fint ..
Torsdag; gjorde inte så mycket på dagen , var med vovvarna åså, sen kom karro hit en sväng , vi satt och snackade lite åså , tog en cigg :) sen gick vi upp på ica och handlade lite , sen gick jag hem och karro gick hem .. :) då satt jag mest framför tvn & datorn , var ute på åkern med vovvarna åså , sen senare på kvällen drog jag upp till karro en sväng vi tog en cigg åså snackade lite :) sen gick jag hem igen, skulle lägga mig och sova  men de gick liksom inte. så då blev de 3 avsnitt av law & order så jag somnade väl runt 04.00 :)

så idag är jag rätt trött ;) hihi .. men vafan .. sånt som händer de  åh. skönt att de är sommarlov iaf ;)
nu blir de till att städa lite , eller ja iaf plocka ihop lite åså, sen blir de kanske träffa karro en sväng , sen ikväll blir de nog iaf RW ;) ska ha de lite trevligt med folket i leran ;o hahaha !

Hörs ;)

Onsdag !

Nu har jag en riktig deppdag igen :/ och det är inte alls nå vidare, allt som jag byggt upp börjar rasa igen, men det är bara att fortsätta kämpa, fast det är väl kanske inte de lättaste de heller, ..
folk kan säga att man alltid kommer ha motgångar under hela livet liksom, .. ja de är klart, de har alla ..
Men det är skillnad på motgångarna jag kommer få och problemen jag har nu. och det är inte sådär super många som förstår och vet om alla mina prblem, det finns en som jag vet förstår mig och det är min kära kusin Maja Hallberg, för hon och jag har gått igenom mycket lika , och förstår vad allt handlar om, ..
för nu dom sista 2 månaderna så har jag haft så svårt att hålla mitt humör upp, alltså att änns orka kliva upp, attt änns orka träffa männsikor.. Jag vill helst bara vara själv, men måste träffa människor ibland för annars fungerar jag inte..
Jag måste nu börja om från början med alla mina problem, jag måste gå tillbaks och reda ut allt från början igen, och det gör jag som bäst när jag är helt själv, då ingen stör mig.. för jag kan inte resa mig upp och börja kämpa när andra kommer och ska försöka lägga sig och göra allt bättre, för tro mig det går inte ! det ända som får mig att må bättre när jag är deppig är attt få vara själv .. jag har lärt mig att prata, och det känns oftast bättre efteråt, men det är när jag pratar med Karin ! ingen annan ! Karin jobbar med det och förstår och har varit med under sån lång tid nu, och det har ingen av mina vänner varit ! jag är ledsen om många känner sig sviken och utanför när jag säger att jag behöver vara själv. men det ända sättet för mig att klara av livet och att resa mig upp när jag är där nere , då är de bara att vara själv. annars går de inte ! jag är ledsen !
_______________________________________________________________________________

tänkte iaf säga att jag hade en mysig kväll med brudarna igår ; Fanny, Fille & Karro =)
men som sagt då har ju vi vallstabor mycket flippade idéer också ;p hiih.
idag händer nog inte så mycket , bara vara hemma och ta de lugnt !


.

Helgen har iaf varit rätt bra,..
Fredagen tillbringade jag med min sötaste frida, och hon är verkligen toppen, jag blir på sånt bra humör när jag är med henne , och de kan ju behövas för tillfället, för mitt humör är ju inte på topp ! åkte väl hem ifrån henne runt 03.15 ;p hiihih ..
På lördags fm hände inte så mycket , jag åkte upp till hästarna och tog de rätt lugnt , sprayade dom med lite flugspray smörjde dom också, usch så jag tycker synd om dom med all denna mygg :s fyfan !
sen åkte jag hem , började göra mig i ordning åså, sen blev de förfest först hos fille sen drog jag till elin å dom, sen hämtade mamma mig , tom följde också med till bollnäs, där träffade ja Johanna Larsson en barndoms vän som jag inte träffat på länge, skit roligt ju ;) så satt jag med henne på campingen ett bra tag innan de var dags att gå in på parken, väl inne på parken blev de först "discot" en sväng sen vidare till terassen, (de var verkligen kul att se när pojkarna inte fick följa med in på terassen för dom var för liten, de brukar ju vara jag som jämt varit för liten) hiihih .. men men väl där inne blev de en barcardi breezer och en cigg, sen drog jag ut ifrån terassen och vidare för att köpa ett linne, (Björn Rosenström, ett original sen 1970) eftersom att jag tycker mkt om hans musik =) sen vidare till scenen , men där blev de sånna bråk och en jävla massa trängsel så när han spelat i ca 30 min så fick vakterna lyfta över mig, (rätt surt) men då hade jag typ stått där iaf 1,5 timme i den där trängseln och då hade jag lessnat, så jag stod en bit därifrån och lyssnade istället .. efter åt så fick jag hans atograf åp linnet jag köpt tidigare.. sen bar de av emot utgången , där jag fastnade tillsammans med Rocky , och vistod och snackade ett bra tag. sen kom Johanna och vi gick till campingen ett tag, satt och snackade lite åså, sen drog vi tillbaks till parken , och sen bar de av till Max, ettt friscomål, smält ost och chilicheese sitter ju aldrig fel ;p hihihih .. sen bar de av hemmåt , var väl hemma ca 03.15 någon gång ..
då somnade jag rätt fint .. ;D
i söndags (igår) så hände inte mkt , bakfull som jag var låg jag mest i soffan , var ute med tindra en sväng sen låg jag mest antingen framför datorn eller tvn , annars sov jag ;p haha SLÖÖ  ! ;D
och idag har jag inte heller gjort så mycket , hämtat lite grejer i iste , och flyttat de hem hit till mamma , sen kom Elin en sväng och vi tog en cigg och bara snackade, sen kom Karro och Elin drog hem, så jag och Karro cyklade upp på Vallsta, mötte upp fanny, vidare till macken köpte cigg och sedan bar de av till båtiläggningen, så satt vi där ett tag, eller ja typ 1 timme , sen drog vi till "piren" och gjorde upp en eld (vallstabor kan de där med eldar) så vi samlade ihop lite löv och torkade pinnar så fixade vi en brasa sen var de bara att hämta ved i skogen, senare kom frida;p  och " sommargrannarna " kom dom också en sväng , så vi satt där grillade lite korv och snackade skit åså =) riktiga vallstabor ;p hahahahah ! sen stack fanny hem, så jag, karro, fille och frida drog till "lusthuset" och spelade kort och drack cola ;p hih, sen drog Karro också runt 23.30 , men jag frida och fille stannade typ typ 00.15 eller nåt ... sen drog dom hem till arbrå och jag hem till mamma =) så nu lgger jag här i sängen och funderar påatt sova ;p

en rätt mysig helg tycker jag ;p

Det finns någon jag saknar , eller ja rätt många egentligen, eller jag vet inte hur jag ska förklara henner..
Min häst Piast saknar jag nå fruktansvärt, sen finns de en till jag saknar också , och det är verkligen inge roligt att sakna :/ uscha ...

ajaa.. GONATT påer =)

Äntligen fredag ; )

Jag förstår inte, jag har sommarlov men längtar ändå alltid till fredagar .. känns så underbart med fredagar ;p
hiih ..
Nu ska jag åka oh mysa med hästarna miina ;) hihi ... dom är ju så underbara, ställer altid upp och ljuger aldrig, sviker aldrig ! underbart !

Aja, nu ska jag dra. ha de så bra allihop !



<3<3<3<3<3<3

tisdag.

idag har de verkligen inte hänt mkt , elin kom till mig så var vi ner och badade benen lite innan vi drog till flästa hem till mia och städade hennes stall och tjänade lite pengar ;p sen drog vi till pizzeran i vallsta och köpte pizza, satte oss i lusthuset bakom ica och käkade och spelade kort i typ 3 timmar... sen har de inte hänt så mkt mer .. ligger här nu funderar på att sova. .
igår hände heller inte så mkt , elin kom hit rätt tidigt , vi drog till västervika och badade , spelade lite kort och hade de mys i solen , sen blev de åka till arbrå och åka båt ;p myyysigt tycker jag =) sen drog vi hem hit till vallsta igen , käkade lite mat, sen blev de ridning ;p myyys de med ;) sen hände inte så mkt , satt och rökte och snackade rätt sent ;)

imorn blire städa klart i stallet , sen vet jag inte ännu vad som händer om de kanske blir travbanan imorn kväll eller vad som händer ...

min älskade lilla tindra ligger här brevid mig nu och är så söt , så kikar hon på mig ibland typ ( klia mig matte, nu på en gång) hihi så söööt.

RSS 2.0