=)

Svar till Emmelie :) haha okej . ja de finns ju inte så mkt folk här uppe, men det är skönt tycker jag, med lite lugn och ro liksom :)  ja , du får ju komma och hälsa på tycker jag :)

Nu har jag precis ätit lite mat, jag somnade på soffan när vi kikade på film, så älsklingen lagade middag, men tyvär diskade han inte idag ;p haha , näe då de kan lilla jag göra , när jag blivit bra i magen, har sån jävla magkatarr :/
katterna är då för jävla rolig , dom är ute kanske en halv timme sen vill dom in igen , då går dom in dricker lite vatten , lägger sig på rygg så att man kan klappa dom på magen sen springer dom till dörren och vill ut igen ;p hahaha ...
aja, nu ska jag gå ut och röka innan jag hoppar in i duchen med älsklingen =)

ha de bra :)

hahhaha ;)

Svar till Emmelie och Frida :)
jaa , jag såg de nu , men inte tidigare ;p hahah


Har kommit hem nu , vi har också provat att tagit ut katterna , de gick super bra, vi har byggt en ramp ifrån balkongen och ner , och de går jätte bra , vi hade dörren öppen , då sprang dom ut en stund , kom in, hoppade upp i soffan och ville gosa, sen sprang dom ut igen o.s.v. :) så gulligt :) nu kan vi börja ha dom ute på dagarna när vi inte är hemma , om det är fint väder :) vi har också byggt en kojja ute till dom , på balkongen , men en fleecefilt i :) mysigt :) hihih ...

Älsklingen klarade uppskrivningen idag också :) grattis till honom :) så duktigt älskling <3

aja , nu ska jag lägga mig ner en halv timme sen ska jag laga lite mat :)

ha de bra så länge :)


Svar till Jimmys syster Helene

Svar till Jimmys syster Helene ;
Mmh varmare väder skulle sitta riktigt fint nu. usch är så less på vinter och kallt.
Vi vet inte än, har funderat på en sista minuten någonstans, men det är sånt som visar sig sen, kanske blir kvar här i iste/vallsta också ;p vem vet , hahaha !
Ja , visst är han duktig ;) Han plockar till och med bort skit efter katterna i kattlådan ;p hahah .. men jag ha sagt de, om han ska bo med mig , så får de inte se ut som de gjorde i hans lägenhet i bollnäs :) han kan om han vill, de finns kanske bara ingen ork ;)

ingen rubrik

Jaa, nu är de tisdag och sista mars, gud så tiden går fort. kan inte riktigt förstå, de var ju inte alls länge sen det var jul & nyår .. aja, snart är de sommar , bara ca 2 månader kvar , sköönt , åså har vi ju ett lov snart också inte denna vecka men nästa, för då är det den 9/4 på torsdagen och då får vi looov :) för då är de pååsk :p mysigt tycker jag :) kanske blir lite skoter åså :)
till helgen blir de iaf ut på fredagen troligen, sen inflyttningsfest troligen på lördagen =)
aja, nu ska jag göra mig i ordning , sen blir de åka och jobba sen hem till kisssemissarna och vänta på älsklingen , om han inte redan är hemma då =)

pusss

Måndagkväll .

jag vill utomlands nu nu nu nu...
vill inte vänta ända tills i augusti :/ men troligen åker jag och jimmy något tag nu framöver också , sen åker jag, pappsen, annica och systrarna moa och linn i augusti :p till Bulgarien-Albena =)

Wiee.

aja, jag och jimmy har precis ätít , det blev fläskfilé, brunsås och pressadpotatis , gott sörni=)
frida är också här nu, hon sover med mig inatt :p eller aa med mig och jimmy =)fast hon sover på soffan =)
ajaa, nu ska jag gå och pussa på älsklingen som står och diskar , så duktig =)

måndag morgon..

sitter hos mamma nu eftersom att de inte går någon buss på morgonen , jo men sista går såklart, 07.55 och då får jag sitta här i typ 1 timme innan min buss går till bollnäs :/ men men ....
får försöka fixa körkortet snart, så kanske de löser sig lite :p hahaha .. :)
ajaa, kvällen igår var mysig , men systrarna kunnde inte sluta skratta :p hahaha !
fick två gäster i sängen inatt iaf , kissemissarna ville inte sova själva så dom sov nere vid våra fötter inatt, så mysigt :) hhihihi ...
ikväll kmr iaf min söta frida och sover med mig :) hihih , elle aa , med mig och jimmy :)
imorn ska jimmy skriva upp så jag och frida får ta bussen själva imorn :)

aja, nu ska jag dra... ska snart tilll bollnäs :)

Kväll =)

Jaa nu är de kväll, systrarna och jimmy ligger  soffan och kikar på film "systrar i jeans , andra sommaren"

vaknade runt 08.00 , sen vid 10.00 någongång kom katterna, sen myste vi lite med dom och bara tog de lugnt liksom, sen vid 11.30 åt vi lite lunch som fick bli bacon och pasta, eftersom vi inte handlat så där super mycket ännu..
sen tog vi de lugnt en stund till kikade lite på tv åså , sen åkte vi ner på vallsta, hadlade lite godis åså, sen gick vi ner till mami och blev bjudna på mat, fläskfilé och potatisgatäng, sen åkte vi till arbrå och hämtade en sak till katterna , sen på macken och hyrde film sen hem hit till iste igen =)
när vi kom hit fikade vi lite , då var ju mamma med också , sen fixade vi lite till katterna åså, sen tog vi de mest lugnt, sstrarna satt vid en varsin data, jag och jimmy slappade i soffan =) sen blev de matdags igen, eftersom jag lovat elin å sofia cafédeparise =) så jag lagade mat, sofia låg framför tvn, jimmy spelade cs och elin satt vid datan =)
sen när maten var klar , satt vi och åt , snackade lite åså , satt väl vid bordet typ 40 minuter och bara snackade åså , sen tog jimmy disken , duktigt han :p haha , och jag bäddade åt systrarna inne i gästrum och elin satt vid datorn och sofia framför tvn :) sen la vi oss allihop framför tvn en stund , och tog fram godis å coola :) mums :p hihi ..
tror att systrarna tyckte de var mysigt att vara här , dom ligger i soffan nu iaf , och tuggar i sig godis :p hihi , mysigt med syskon ibland också :)

aja ,nu ska jag gå och mysa med dom :) ha de så bra.

?

vem är Em ? :)

nu har det flyttat in två sötisar till oss. ..

Tessan, det kmr nog gå bra, bara en stund efter att ni åkt , kom dom och kröp ner med oss i soffan :)
Ubbe la sig i sängen efter ett tag han :p hahah ,, tror han gillar den :) just nu ligger båda två där och myser :) och om vi går så går dom efter oss :) när vi var ut och rökte så satt dom och väntade på oss vid dörren och följde sedan med oss in i köket igen :) Så de kmr nog gå bra de här :)


Några bilder på kissemissarna :) bara ca 20-30 min efter att dom kommit :)







lite bilder på delen som är klar.

Första delen är klar, ena toaletten, hallen, köket, tvrummet (kommer inte vara tvrum sen), sovrummet och gästrummet..
andra delen som inte är klar ännu är, "nya" tvrummet, en toalett, ett typ datarum där jimmy kmr ha sin dator, och ett rum där vi kommer ha solarium o.s.v.

GÄSTRUM



HALL
 


KÖKET


KÖKET


SOVRUM


TV-RUM


TV-RUM


TV-RUM



Flyttflyttflytt (:

nu är alla möbler här, och på plats, nu är de bara lite smått kvar , alla små prylar ska på plats men de är sånt man kan göra eftersom liksom (: mysigt,..

imorn kommer de två kissemissar och flyttar in här med oss i iste :) myyyysigt med katter , jag älskar dom :) kan sova med mig :) hihiih ..

sen kmr mina kära systrar hit imorn kväll och sover lite med mig :)

Hejhopp !

Nu har jag precis vaknat , ska snart väcka jimmy , för vi ska ju åka och hämta släpvagn om ett tag :p sen ska vi åka och hämta sängen.. sen blir de upp till iste, sen kmr ju våra andra grejer.. och imorn kommer två kissemissar :)
känner mig inte alls pigg , har huvudvärk, magont o.s.v. men de måste ju bli klart innan söndagkväll med alla möbler , slipper man hålla på med sånt i veckan , då kan man bara småpyssla lite :) mami kom med lite gardiner å sånt igår , lika papi lämnade också lite sånt , så vi får väl se hur allt blir :) hiih (:

Ha de så bra,  pusss

Fredag !

jaa, inget speciellt har hänt idag, varit och städat lite och fixat lite , imorn kmr alla möbler , så imorn blir de ännu en dag med en massa plock.. jobbigt :p haha .. näe , men de blir lit ejobbigt när jag är så trött och inte mår nå bra...

ajaa, skriver lite mer sen elr imorn .


:)

Vaknade runt 06.00 i morse, av att jimmy vände sig om och sa grattis, jag förstog inte riktigt vad han gjorde vaken då, han som alltid är en sån sömntuta. :) men när han väl hade sagt grattis så somnade han om , och jag gick ner och tog en cigg. och snackade lite med mami . fick lite pengar av henne åså , sen ska vi ju åka till gävle nästa helg så jag får resten då , för annars kommer jag bara göra av med pengarna , för vi ska till valbo, och ikea å lite sånt nästa helg ....
aja, då är man 18 år, känns lit esjukt , men men .. de känns precis som igår typ :p hahaha ! men men , nu ska jag dra , snacka lite med jimmy åså ,..

puss

hejhopp !

Helt slut. är så trött så skulle jag blunda nu så somnar jag sittandes här ...
ska bara vänta på min lilla sötpropp nu så ska vi gå upp och lägga oss , han ska ju upp kl 06.00 han :p hahaha !
aja, har iaf varit i iste nu ikväll, kikat lite hur vi ska ha de åså , sen har vi hjälpt håkan att plocka undan lite grejer så att han kan flytta ner ... imorn ska vi också dit och hjälpa honom..

mår fortfarande så jävla konstigt, ena stunden är de bra och andra stunden blir de helt sjukt .
nu har jag mått bra hela kvällen , så sätter vi oss i bilen hem och jag får världs ont i magen , så de värker bak i svanskotan, så ont :/ usch , hatar de här ... vill veta vad som är fel, men jag kollade ju alla värden åså , eftersom att jag är så jävla trött, men jag har ingen brist på något allt är som de ska .. men men de blir väl bra snart hoppas jag.

jobbar...

var på banken idag, skulle fixa ett legg´, då måste jag först springa bort till skatteverket och fixa personbevis, sen och knäppa kort, dyrt de var då .. sen in på polisstation och förnya passet :s inte så jätte dyrt, sen bort till banken igen , och då säger dom , nejj för du måste ha en vuxen med ! men hallå !? varför inte säga det tidigare ? då hade jag inte behövft stressa som en dåre ....
ajaa, annica kmr snart ner på stan så hon får iaf följa med mig !!!!

snart kmr troligen sara ner på stan, så jag ska träffa henne och säga hej en stund ..


pusss

....

till helgen blir de flytt ,, känns lite konstigt ... vet inte riktgit vart vi ska börja med allting !
de ska fixas så mkt , grymt mycket ... men men ,, de kommer väl bli bra förr eller senare ....
antar jag ;p hhaha .
idag ska jag på banken och fixa lite grejer ,,, sen blir de jobbet...
ajaa, nu ska jag dra ! hejd¨ååå


Måndag kväll ...

jaa nu är de kväll igen , har jobbat idag, sen träffade jag jenka och frida på stan och snackade lite med dom ,..
sen bar de av hemmåt , tänkte sova, men de blev inte s åeftersom alla bara ringde hela tiden ..:/ sen kom jimmy hem , vi satt typ och kikade på tv, sen åt vi lite pannkakor och efter det blev de macken och köpa lite cigg ...
sen hem hoppa in i badet, låg där ett tag  , men lessnade så jag duschade av mig och klev upp , jimmy stannade en stund till ...
så nu sitter jag här, och jimmy pluggar till körkortet, ska strax ut och röka , sen bl

ingen rubrik !

börjar bli lite orolig nu ...

=)

Nu på morgonen har jag hunnit med att städa, plocka bort lite tvätt, gått igenom vad jag ska ha för kläder kvar och lagt undan sånt som jag inte använder för det är ju onädigt att ta med mig massor när jag flyttar som jag ändå inte använder ! sen så har jag ätit och gjort mig i ordning :) så jag har hunnit med rätt sp mkt nu på morgonen , och nu ska jag strax gå upp till macken och lämna tillbaks en film so jag och jimmy lånade igår . nyaste wallander . sen blir de till att åka och jobba :p

nu är de bara 3 dagar kvar tills jag fyller 18. och 4 dagar kvar tills vi börjar flytta :p hihihi =)

ha de så bra, pussss


Måndag =)

Jaa, i helgen har de varit rätt lugnt , skönt det med ibland =)
ifredags umgicks jag med min favorit FridaCeder , medans älsklingen var på sport in.
mamma hämtade oss på natten , så åkte jag och älsklingen hem och sov. sen på lördagen så städade vi ju ur jimmys lägenhet, sen igår så åkte vi skoter , för att vi trodde de var sista gången de här året, eftersom snön var nästan helt borta, men nejdå , imorse när jag vaknade var de massor av snö . fan , jag vill ha sommar nununu :p hiih . . ser framemot sommaren nu ! varför ska de komma ännu mer snö för ?
alltså de kalla som varit så länge typ -20 grader varje dag, det har gjort att jag lessnat på vintern nu.. annars älskar jag vintern , med all snö :p men nu har de fan varit så jävla kallt ...

aja, nu ska jag dra och städa lite :p harebra :)

Lördag :)

Jaa, idag är de lördag, och vi börjadé med att kliva upp äta lite sen åkte vi till jimmys lägenhet, göran och jimmy bar ut alla grejer som jag och mamma hade packat ihop, sen medans jimmy och göran fortsatte så började jag och mamma med städningen , åh gud så smutsigt :p haha , så där blir de inte i iste kan jag loooova !!!
men det gick rätt så fort eftersom lägenheten är så liten (tuur) ;p haha .. putsade förnstren åså, så nu är de tomt i lägenheten , nycklarna ska lämnas in på måndag .. när vi hade varit duktig så drog vi till hamregrillen och åt mat , gott !
hihi ..
ajaa, sen åkte vi upp till iste och plockade in lite grejer där , sen hem och nu sitter vi här !

Fredagkväll :p

sista helgen som 17 åring :p hihihi ..... om 6 dagar då är jag 18 ;)

ajaa, sitter i jimmys lägenhet med frida nu , har varit uppe hos pappa en sväng , sen drog vi ner på stan och nu sitter vi här .. kul att vara med henne själv en kväll :p <3

Jimmy är med sina vänner nere på sport in .. åker hem med mami ikväll :)

Pengar !

jaa, idag får man pengar, sen på onsdag igen och efter det den sista :)

det har varit en jobbig natt i natt, jag har inte sovit många timmar, har mått lite illa ..
sen vid 04.20 då gick jag ner och satte mig , för jag blir så jävla rastlös när jag ligger och inte kan sova ! 

aja, nu ska jag springa och säga hejdå till jimmy . pusss harebra! 

Mår inge bra :/

igår sov jag ju som sagt i stort sett hela dagen, igår kväll hade jag först svårt att somna fast jag var super trött, men min mage ville inte tillåta att jag sov.
men tillslut somnade jag , men vaknade runt 02.50 någon gång, och gick ner för jag var så jävla röksugen, men när jag kom ut tappade jag helt suget, det var äckligt.
när jag kom in , så gick jag på toa, min pissblåsa är helt cp, måste springa på toa nästan hela tiden :/ sen så tog jag fram choklad och godis och satte mig själv i mörkret och åt .. var så sugen på goodis. sen gick jag upp, men kunde inte somna om , fick så där super ont i magen igen :S sen somnade jag efter någon timmes vridande i sängen. vaknade 06.40 och hadee världens huvudvärk , gick ner skulle gå ut och röka men det blev samma sak igen , de var äckligt och jag kunde inte röka , så jag gick in igen , tänkte ta något att äta, åt någon tugga sen var de heller inte gott längre. så nu sitter jag här , och börjar bli små irriterad.

ajaa, skriver mer senare.

Onsdag 18/3-2oo9

Ahapp, nu var onsdagen snart slut , :/ har typ sovit hela dagen, stannade hemma idag, för jag har feber, och mår super illa och har gjort nu ett tag, sen så är jag så överdrivet trött. förstår liksom inte vad som händer, jag som alltid brukar vara trött, men inte så här . klev upp med jimmy runt 07.30 sen när han hade gått gjorde jag lite mat, sen gick jag upp och la mig , somnade direkt och sov till någon gång runt 13. sen gick jag ner tog en macka och la mig i soffan . sen gick jag upp och träffade jimmy och jag fick en film som han hade hyrt tills ikväll , eftersom han ska på driver och plugga så hämtade ajg filmen så slapp han ha den med sig. sen gick jag hem somnade en timme , sen satt jag vid datorn ett tag sen gick jag ut och rökte , och nu sitter jag här igen och funderar.
Ajaa, till helgen ska  vi flytta ur jimmys lägenhet, och städa ur den o.s.v. sen till veckan ska vi hjälpa jimmys pappa att flytta ut hans grejer , och till nästa helg flyttar jag och jimmy.. fullt upp! 

aja , nu ska jag dra en sväng , fixa lite innan ag ska ringa älsklingen och fråga hur de går =)

pusss

Grattis gumman <3

var och tände några ljus på min älskade hästs grav imorse, hon skulle ju fyllt 14 år idag. det känns otroligt konstigt att hon är borta, hon borde inte vara borta, hon var ju så pigg och kry :/ hon som älskade att få komma ut springa, gosa, plumsa snö, bada, hoppa , ja allt som går att göra . men , jag kunde inte göra något annat, hon fick stelkramp och de går liksom inte att göra något åt, förutom att ge dom en spruta och låta dom somna in . och d et fick hon, ..

aja, jobbar iaf nu. vet inte riktigt , slutar väl runt 16 idag .. då ska jag hem och vila lite, är så fucking trött :s kanske kika på någon film och bara ta de lugnt tills älsklingen kmr ,...
till helgen blir de nog också lugnt , ska väl troligen umgås lite med frida på fredag =)

aja ha de bra . pusss

NYA KLÄDER !

nu har det kommit in nya kläder på BUTIK FRÄNT =)
skiit sööta kläder :p

hejhopp =)

det har varit en underbar helg tycker jag =) fint väder å allt :p
var iaf ute och åkte skoter åså i lördags med jimm , elin och rickard, en super duper mysig dag =)
sen igår så låg jag och jimmy typ bara i sängen och kikade på film, var rätt så slut i kroppen efter alla vurpor i lördags :p hahaha ...
aja , ,
idag ska jag iväg och jobba, ska strax gå till bussen .. sen ska jag nog provrida en häst idag också :p super kul =)
ajaa, .. skriver väl mer ikväll , eller under dagen . nu måste jag springa ner och göra mig klar och skynda mig till bussen =)

pusss

lördag =)

idag blir det en tur till harsa med skotrarna =) mys de .. 
blir lite pulkrace mellan mig och elin kanske ? medans rickard och jimmy åker runt och leker med sina skotrar :p hahahahah =)
har precis blivit klar med den varma oboyen som vi ska ha med och lite mackor åså =)
väntar nu på att elin och rickard ska komma så vi kan sticka iväg , måste upp och köpa cigg bara =) sen bär de av till harsa , har en rätt så lång väg framför oss, men det är grymt mysigt att åka =) hihiih ...

hade så bra, skriver väl mer ikväll någon gång =)

pusss

Torsdag !

så fint väder ute idag och jag blev så jävla sugen på att rida, så jag ska nu åka till arbrå och rida på min lilla gulleplutt kekana, eller a jag ska försöka rida på honom ;p om han tillåter :p han är ju bara riden en gång eller aa jag satt på honom och skrittade fram å tillbaks på vägen, och de gick rätt så bra, så vi får vlä se idag :p hiihih (:
längtar till sommaren nu, så grymt mkt, vill liksom bara i väg ut , ut och rida långt , långt ;p gud så jag saknar sommrarna när vi var ute på långa ritter, men de blir lika i sommar :D hiihih ..
sen så flyttar jag ju tilll iste också , så jag får tillbringa min sommar med älsklingen, hästarna och vännerna :p gud så mysigt =) hihi ..

ajaa, nu ska jag dra och klä på mig lite ridkläder :p

harebra puss


trött !!!!

usch så trött jag är . tycker att jag inte gör annat än å sover :S tur att jag är ledig idag iaf .
börjar nog bli sjuk igen också , har svin ont i halsen och huvudet :s
jimmy är också hemma idag, han håller på att hostar sönder sig , jag tvingar i honom te med honung, men han tycker inte att de är gott, men de är iaf skönt åt halsen ;p haha , jag tycker de ör lite roligt å plåga han så här ibland, han vill ju att jag ska ta hand om honom så ;p då får jag väl göra de ;) hahaha !
ajaa, nu ska ajg nog dra mig emot soffan lägga mig och slappa lite ;p hihihi. .


hare bra pusss

lite mkt.

Ja, de är lite mkt just nu, jag blir så stressad utav allt . känns inge vidare, för jag blir på as dårligt humör och jag blir grymt deppig . och de är inge roligt.
sen blir jag less på er som säger att jag och jimmy inte är tsm längre, . för ni vet inget om de, jag är fortfarade tsm med jimmy och han gick precis ifrån mig till jobbet, ta reda på saker innan ni går och snackar en massa skit ? okej ?!
jag lovar, att den dan de tar slut mellan oss ska jag tala om det för er . så nu kan ni vara lugna , ni kmr att få reda på de.
men jag blir bara så jävla less , borde inte änns bry mig, men vafan, jag orkar inte höra alls jävla skitsnack om allt längre, så jävla less på allt skitsnack ! fan ge upp någon gång bara.
och förästen , jag och jimmy flyttar ihop om typ 16 dagar , så näe de är inte slut .
fyfan för alla som snackar skit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


aja, den här dagen har inte börjat så bra, på as dårligt humör och allmänt sur bara ! men det är inte så konstigt, för så här blir jag när jag är stressad och sådär .
ajaa, idag ska jag iväg och jobba, vet inte riktigt när jag slutar idag, känner mig inte alls nä pigg. uscha !
men men det är väl sånt som händer de antar jag. blir iaf en mys kväll med jimmy ikväll , vi ska kika på film åså , .. de får bli så på veckorna för jag orkar inte hitta på så mkt när jag har varit på jobbet, . till helgen blir de väl skoter iaf , men typ jimmy, elin, rickard , emil å dom ..

ajaa, nu ska jag gå och göra mig i ordning .

=)

idag har jag jobbat, skyltat om lite åså , bara tagit de lugnt nere i butiken =)
när jag va rpå väg hem så hade de varit en krock med en utav bussarna :s så vi fick åka en sväng genom arbrå med bussen :p hahahha.. jimmy mötte upp mig, vi gick hem för han hade hyrt 2 filmer , Rally brudarna kollade vi på först, och nu ska vi kika på låt den rätte komma in..
vi är två riktiga filmkollare vi ;p hahaha , tycker inte vi gör så mkt annat :p

nu är de bara 16dagar tills jag fyller 18 och typ 17 dagar tills vi flyttar :p hihiih ..

:)

Ajaa, älskligen fyllde ju år i lördags , så vi festade på kvällen , en mycket lyckad kväll tycker jag :)
åkte dit runt 18.00 runt 21.00 var vi fulla :o men men , blev för mycket tequila på en gång tror jag , flaskan var ju tom inom 1 timme .. sen blev de ju dricka sprit , men vi hade ingen dricka, så man blandade ut med cider eller drack rent liksom , klantigt att inte köpa dricka , men sån är både jag och jimmy :p hahah !
jag och elin drog iväg och busade lite , några härliga vurpor , var ju så halt ute :p haha , sen så har jag ju en bög till pojkvän lika så elins pojkvän, för nu var de ju så att dom sa att jag och elin fick inte pussa dom vi fick bara pussa varandra så satt jimmy och rickard och pussade varandra. helt sjukt , :O hahahaha ..
aja , åkte iaf hem runt 23.30 för då mådde inte pojken min nå bra , så mami hämtade oss, och när vi skulle gå ut till bilen gjorde jag världens vurpa, för min sko fastnade i djupsnön så jag åkte på huvudet ner i snön, sen kom jimmy efter och efter jimmy så var de emil som dök. :p haaahaha !
aja, när vi vaknade på söndagsmorgonen mådde vi inte speciellt bra, uscha ! senare emot kvällen så kom elin och rickard och vi gick på pizzan och käkade. sen tog vi skotern och åkte lite , jimmy och rickard på skotern och jag och elin efter på madrass ;p haha ,...
idag vet jag inte riktgit vad som händer , mår inte speciellt bra nu , så vi får se vad som händer senare ,...


.

När jag kom hem ifrån jobbet igår så drog jag och min lilla sötpropp till iste och kikade lite, elin följde också med, sen åkte vi hem, jag och elin tog en pizza sen när vi kom hem satt vi och snackade lite minnen ifrån arbråskolan, sen åkte elin hem , jag och jimmy la oss framför datan och kikade på några filmer , som vanligt ;p haha . han gick och jobbade för ett tag sen och här sitter jag själv . alldeles själv. ska väl strax till bollnäs och hämta hårfärg åt syrran, för jag är så smart, jag gick och köpte hårfärg till henne igår , men glömde dom på butiken där jag själv jobbar. hm , så idag när jag är ledig får jag åka ner till äckelbollnäs ändå .

Ajaa. nu ska jag gå ut och röka, ringa till min älskling och sen ska jag gå in och göra mig i ordning .

hare bra/ pusss


.

Igår var verkligen ingen bra dag :/ uscha ! men men, de hela började med att jag fick ett sms där de stod ;
Wlille är på väg till veterinären.
jag ringde till elin men hon svarade inte så jag ringde på hemtelefoon, och då  svarade dom och sa att ville och Collin hade slagits, då tänkte jag först inte så mkt, men jag åkte hem ändå och passade peggy, och när jag kom hem möttes jag utav morfar som hade varit på sjukhuset och fått såren limmad på sig själv , för han skulle stoppa dom , för han var själv ute med alla hundarna, så han har ett hål i benet och huggmärken i handen så han går nu på pencilin. sen kollade jag lite på collin och upptäckte ett stort sår på benet, så morfar ringde veterinären och fick också komma dit. när Wille kom hem såg han förjävlig ut , verkligen synd om honom, 12 hål i ansiktet (ögon och över nosen) sen hade han ett delat öra som dom limmat ihop, sen så har han några hugghål i benet. senare på kvällen så skulle ja gå in till mormor och morfar och fråga hur de gått med Collin , då möttes jag utav två ledsna personer, dom hade tagit bort Collin. jag förstod inte riktigt vad som  hänt, men när jag såg morfar ledsen förstod jag att de var sant, .
jag gick ut , följde med jimmy till macken och lånade en film, på vägen så tänkte jag och tänkte . för ingen vet ju varför dom tog bort honom för dom ville inte snacka om det igår .
usch vad jag känner mig konstig, ser inte riktigt framemot något just nu .. :/ men jag antar att sånt här är livet, hårt och förjävligt.
jag pallar liksom itne, först min bebis, ögonsten, mitt liv alltså Piast , först gick hon bort i November, sen Ronaldo i Februari, Kaninen min också, Sen Collin nu i Mars. jag pallar inte, allt gör de här så mkt svårare, mitt liv är redan svårt , och de blir inte bättre av att alla snackar en massa jävla skit om allt hela tiden. och sen kommmer djuren också , varför ?! varför just nu :/ allt händer så fort, man vet aldrig någonting, det bara händer. och jag vill inte. jag vill bort, bort härifrån . lååååååångt bort ! !!

.

Sitter här nu , jimmy har precis gått i väg och jobbat, nu ska jag bara vakna till lite , ta en dusch försöka få i mig något att äta kanske ? men de blir svårt, har ju liksom mkt svårt att äta på morgonen .
sen ska jag iväg och jobba.
Snart är det helg och då fylller älskligen 18 år , sen fyller ju fanny 17 år också , och lilla söta Maximillian fyller 1 år :) han blir stor pojk nu :) hihih ..

var ju iaf och kikade på en häst igår , grymt söt tjej :) blir nog att provrida henne lite i helgen eller nästa :) sen blir de väl någon mer gång också, sen kanske jag tar henne i sommar .. sånt som märks, jag har ju en annan också :)

nu ska jag dra i väg och duscha ! harebra.

.

Nu sitter jag här , har precis vaknat och jimmy åkte nyss, super trött är jag , förstår inte varför egentlligen .
idag ska jag först på sjukhuset, vet heller inte varför, sen blir de åka till jobbet och jobba lite :) sen ska jag i väg och kolla på en häst, :D hihiih mysigt =)
sen ikväll blir de till att titta lite på säng åså, för jag och jimmy flyttar ju inom 3 veckor , var dit igår och kikade lite , och det behövs lite grejer ... men men ..

jag saknar redan stockholm,sara,micke och maximilian, jag kom hem i söndagskväll och det är tisdag i dag och jag längtar redan tillbaks, det är ju så jävla tråkigt här .. uscha !

Måndag (:

Kom hem från stockholm igår , runt 21.00 någon gång , usch ville inte hem. så värdelöst mycket skit här hemma .. :S

har iaf haft en underbar helg, så mysigt. måste vi ju göra om iaf :) men de blir stockholm i sommar igen om inte före :P:P hahahah ..

nu står jag i butiken och kan inte skriva så mkt mer eftersom att jag jobbar och de kan ju komma kunder och då är de ju inte så bra att jag står och skriver :) hahaha :p ha de så bra så länge.

Stockholm

jaa idag åker vi hem ifrån stockholm , det känns verkligen inte lockande , uscha ! vill inte hem till hälsingland, vill inte sitta på bussen i 4 timmar ..
idag vaknade vi rätt så sent, gick ner på centrum runt 12.00 och handlade lite presenter till Maximillian eftersom han fyller 1 på lördag, (: hihihi . så gullig unge (:
nu sitter vi här , ska väl äta lite om en stund , sen packa ihop grejerna och gå till tunnelbanan , :/ sen bär de av hem till hälsingland, ..
jag har iaf haft en underbar helg , med massor av skratt och snack om gamla minnen :p så mysigt, spelat massor av kort, och bevisat att tjejer är bäst :p hahah ,  de var ju jag och sara emot micke och jimmy :p hihihihi (:
sen har de varit massor med bus med maximillian också :) så söt .
aja, nu ska jag sätta mig i soffan och ta de lite lugnt :)

ha de bra pusss.

RSS 2.0