Stockholm dag 3 =)

jaa nu sitter vi här i lägenheten , har precis varit och handlat lite lunch , blir väl till att laga den snart =) sen så handlade vi choklad, grädde och lite sånt =) för vi ska dricka varmoboy med sprutgrädde och riven choklad över :p hihi , gott sörni (: sen blir den lite glass med persikahalvor på också =) sen troligen så ska jag och sara baka blåbärspaj också troligen , så blir de mys framför tvn ikväll =) var någon bra film på tvn ikväll :p
hihiih (:

Ha de så bra så länge (: pussss

Stockholm dag 2 :)

ja nu sitter vi här igen :) sara är inne hos Maximillian för han vaknade till en sväng :)
blev en mys kväll med godis, glass och coola igen :) och kortspel :) jag och sara emot micke och jimmy idag igen :)
och vi vann ju faktiskt alltihop igår :) får se hur de blir ikväll :) hahaha :)
Idag har vi inte gjort speciellt mkt, var rätt så kallt ute , åkte in till stan en sväng och kikade lite , sen åkte vi till farsta igen och gick i centrum där :) hiihih :) sen gick vi hem , idag blev de lite vanlig mat, köttbullar, potatis och brunsås :) sen sprang vi iväg och köpte godis :) hihiih (: vi har också kollat på en ormfilm , skit stora ormar :o uscha !! haha , jag tycker verkligen inte att de är nå skojj med ormar :)
imorn blir de väl att vi blir kvar i farsta, går i centrum här åså , jag och sara ska väl iaf framkalla lite foton från i helgen :) mysigt tycker jag :p hihihi ..

Ajaa, nu ska vi fortsätta spela :) för nu kommer sara tbx :)

puss

Stockholm (:

Kom väl fram till stockholm runt 11.30 , då micke mötte upp oss på centralen och vi tog tunnelbanan till farsta , där sara stod och väntade på oss :)
vi gick hem till dom , sen var vi ute och gick en sväng och fick Maximillian och sova :) sen sprang jag och sara ner på donken och köpte lite mat :) haha , sen var vi ute och gick en sväng till , sen gick micke och jimmy hem till lägenheten och jag och sara gick och köpte mackor, chips, coola, godis, nötter och choklad :p haha tjock ? jaa :p
sen när vi kom hem satt vi och snackade ett tag, sen gick jag och sara ut och gick en sväng , snackade lite gammla minnen åså :) haha .
när vi kom hem kröp jag runt på golvet och lekte tagen med Maximillian , så jävla sööt unge :) hihi . .
sen matade micke ormarna :o hahaaha :) jag ska sova i rummet med ormarna , skit läskigt :o :s uscha !
sen senare emot kvällssidan så satte vi oss och tog fram allt gott vi köpt , och spelade lite vändtia , eller aa vi spelar fortfarande, fast just nu väntar vi på att sara ska få maxi och sova igen , för han vaknade nyss . .
vi tävlar , jag och sara emot micke och jimmy :p hahahaha (:

aa en mysig kväll som  sagt, imorn blir de väl stan en sväng , sen tänkte vi gå ut på djurgårn en sväng åså , och bara kika lite :) sen blir de väl nå mys på kvällen antar jag :)

ha de så bra

puss


Gomorgon !

Aa nu sitter man här , väntar på att sega jimmy ska vakna :p haha , vi skulle upp 06.30 men han vägrade, så han ligger fortfarande och vi ska gå till busssen om typ 20 min ! han får stressa , som vanligt ;)
haha ..
jaa, men men nu ska jag gå ut och röka innan jag ska försöka äta något .
harebra här hemma , ..

.

Kom precis hem, har varit och köpt lite cola å godis till bussen imorn ,eftersom vi sitter i nästan 4 timmar :S usch så jobbigt, så är de inge stopp heller :/ så jag har laddat upp med lite ny musik på telefon och lite sånt där :) och liiite cola och godis förstås . Nu ska jag bara packa klart de sista, sen ska jag gå ner och röka  och efter de blir de till att sova :) så att jag orkar upp och är rätt så pigg imorgon . men sen så kmr jag nog inte skriva så mkt nu under helgen , eftersom att jag inte har min data med mig ner till stockholm .. orkar inte släpa med den dit . men jag klarar mig nog utan den en helg :) får se om jag hinner skriva något i morgon innan jag drar, annars så skriver jag kanske någon gång under helgen , annars blir de på söndag kväll när jag kmr hem :)

ha de så bra allihop här hemma !


!

Idag har de inte hänt så mkt, var och klippte topparna och färgade håret , sen hem och åt lite mat , bytte kläder o.s.v. sen drog jag till bollnäs med frida, var in på UM en sväng sen ner på butiken och handlade lite ,sen drog vi på max och åt :p gott sörru :)

imorn drar jag och jimmy till stockholm , ska bli kul :) var ju ett tag sen man träffade Micke och Sara nu . blir nog en trevlig helg , kommer fram till stockholm typ 11 imorn ,, :D

Ajaa, hare bra . för nu ska jag packa lite :p

Onsdag !

sitter nu här i sängen , ska snart och klippa mig , ska bli sköönt , har ju fått rätt slitet hår nu :S uscha !
imorn åker vi till stockkholm och hälsar på Sara, Micke och Maximillian , ska bli så super kul (:

Men men nu ska jag dra !


trött.

systrarna elin och sofia fyller 14 år idag (: grattis till dom . sjölv ligger jag här och har världens huvudvärk :) ligger och kollar lite på grejer som jag ska köpa tills vi flyttar (:

aja nu ska jag dra ner och vara med syrstrarna lite , skriver mer sn !

.

Dagen började med att , frida, jimmy och fille kom hit, vi klädde på oss täckbrallor å lite sånt , sen gick jag ut och startade skotern så att den skulle bli varm innan vi skulle åka, sen gick vi och hämtade en lina :p så sen var de dax att åka , jag och fille tog på oss skidorna sen åkte vi :p  , jag och fille gjorde värsta vurporna :p men jag kmr få blåöga , för nu ser de inge vidare ut :p hahaha ! men men .. tror också att jag fått hjärnskakning , för jag mår super illa , och världens huvudvärk, och jag landade ju på huvudet så , de kanske inte är så konstigt ? ! vem vet. ajaa. sen kom vi hem , och då gick vi och åt :) jag och fille var verkligen tjock idag, vi köpte en varsin kebabrulle, och en pizza att dela på :o :p hahahahhaha :p gott vare iaf , men men , . gick sen hem och hämtade lite kläder åså, sen till fille och bastade , så mysigt med "flickkvällar" :p hahaha .. smådrack lite åså, men jag mådde inge bra så jag la mig inne i bastun men det var verkligen varmt :p hahahah ! uscha .. sen duschade vi och sen la vi oss och kikade på en film, Juno eller något sånt hette den (: men jag somnade , först kollade jag men fick så ont i ögonen , så jag la ner huvudet och då somnade jag nästan på dirr, frida och fille väckte mig när filmen var slut och då gick jag hem , och här sitter jag nu , men snart blir de kväller för mig , för jag är verkligen inte pigg idag , och jag har inte sovit ut efter helgen heller , och det var inte mkt sömn då inte . men men . imorn blir de säkert skidor igen om inte jag har en jävla värk i benen :p för både ja goch fille har grymt ont i knäna , för de blir jobbigt i benen efter ett tag (: nu vill jag verkligen till backen och åka :p guuuuud så kuul :D
aa förästen , i april åker jag troligen till göteborg, med fille, vi kmr ha kul , haha . två vallsta bor, två av dom flummigaste också för den delen :p hahah , kommer till ett sånt stort ställe liksom :p vilse ? ja, jag tror de ;) ahhha .. men men sånt är roligt de åh (:

hoppas de inte blir så här super kallt ute nu , är 10 - grader ute nu  , och jag vill inte ha nå mer kallt , jag vill ha som idag :p 0 gradigt liksom :) så jävla sköönt , och lite soool :) super väder :p tummen upp (:

Ajaa, nu ska jag gå och hämta is och lägga under ögat, :S de gör verkligen ont , jävla snö/is och vara hård :/ haha .

Gonatt (:


:/

jag förstår mig inte på mig själv ibland :s vill bara bort härifrån ,.. har massor med förslag men kan inte välja . här är 2 av dom ..
* rymma härifrån och bara vara för mig själv .
* stänga in mig i en gardurob och bara vara .
näe men seriöst , jag orkar inte, jag vet inte vad jag vill, vet inte vad jag ska göra, vet ingenting . fan .. ingenting . usch är så jävla less.
tårarna rinner , och jag vet ine vart jag ska ta vägen .... kan jag inte bara få ett jävla slut !? faaan !
om någon ändå kunde hjälpa mig , men ingen kan ! ingen ! för det här är något jag måste fixa till själv !

ÅÅH !

BLÄ

usch så jag mår skit idag :S fyfan .... är verkligen slut i kroppen ..
vi tog 09.21 bussen ifrån bomhus ner till stan , gick och köpe frukost på pressbyrån , svindyrt :S
nu sitter vi på tåget hem , . är trött, arg, less . usch !

Lördag kväll (:

fredag kvällen tillbringade jag med fille och frida, mys som fan vare. kollade på när lammen tystnar , sen så snackade vi bara allmänt mkt skit . .. 
idag så följde jag med dom och piercade sig, och sen tog vi tåget till gävle . , tog bussen upp till bomhus och sen har vi suttit här ett tag , nu ska vi ner på stan och bara ta de lugnt :p

harebra

Fredag !

ja nu är de fredag och jag är mycket trött :S hahah :p
åkte lite skoter åså igår , men jag ångrade mig för jag blev bara ännu värre i min förkylning :S uscha !
ikväll blir de iaf bara ta de lugnt med min söta flicka frida , sköönt ! sitta och tjocka oss framför tvn :p hihihi :)
ajaa, på torsdag den 26 , så åker vi till stockholm, de ska bli skojj :p hiihih.. 

Puss .. harebra.  

Torsdag !

usch nu är klockan 07.05 , och jag är verkligen super duper trött :s hahaha , frida sov här inatt, skit mysigt, snackat massor med tjejsnack innan vi somnade tilslut :p haha .. ikväll blir de nog mys med jimmy , och imorn med frida (: sn på lördag åker ju jimmy  ovh tävlar och jag åker troligen till gävle med fille och frida , kanske fanny :p blir mysfest där tror jag :p

börjar också bli sjukt sjuk :S inte alls nå vidare :s

Buhuh ..

Fy fan  vad slut jag är i kroppen :S min kropp är som ett jävla vrak !
var iaf och red med elin igår, mysigt mysigt , pratade lite skit o.s.v. :p
idag ska jag upp till viger, eller aa snart, och kolla lite på hästarna och mysa lite med dom :) sen kanske jag ska åka och träffa Kekana en sväng också , en 6 årig hinst som jag kanske ska ta och prova lite :) hihi ... alltså ta hem till mig och rida in honom (: han är ju så mysig (: så fin :o ;p hahaha ..

ajaa, nu ska jag dra lite . hare bra .. puss

(:

Ska sova nu snart, för vi ska ju upp om typ 4-5 timmar , för jimmys pappa kommer och hämtar oss runt 04-05 imorgon bitti :s usch ! får se om jag orkar kliva upp !
haha ... aja gonatt.

Ingen rubrik

nu är de kväll , jag har sovit nästan hela dagen, känner mig inte alls nå pigg. uscha !
väntar iaf på att jimmy ska komma (: men det är väl ett tag kvar :p haha . ..
får se om jag följer med på skotercross tävligen imorn eller om jag stannar hemma , beror på hur jag mår ..

ajaa, nu ska jag iaf dra och vila en sväng , har bra.


14 februari 2oo9

ja idag är de alla hjärtansdag :) hihi ..
Gårdagen var helt toppen, tack för de tjejer :)
började iaf med att jag fick skjuss hem till frida, så tog vi bussen ner till fille , och gjorde oss i ordning åså , sen så blev de att vi mysdrack lite och åt smörgåstårta och kakor :p haha , sen så flummade vi runt lite knäppte massor med kort åså , sen kom forskan, peter, danne och rickard, så då började vi med stockholms boogie och pyramider :p ahahah ;) så jävla roligt , sen tog jag nattbussen hem med jimmy , var vaken ett bra tag , snackade med mamma åså :)

näe men verkligen en toppen kväll igår , de måste vi göra om, ellerhur  fille och frida ?

ajaa, idag ska jag iaf troligen åka ner till fille och frida och mysa på lite , sen ikväll blir de att mysa med älsklingen. :) och imorn blir de troligen skotercross om jag orkar ...

pusspåer



Stockholmsboogie ;)

Kväll (:

Jaa nu sitter jag i jimmys lägenhet, ska väl lägga mig och kolla på en film medans jimmy spelar .. han är så trökig !!!
ajaa. idag ha rjag inte gjort mkt, jobbat åså  ..
:)

Imorn blire mysfest med frida och fille ! kanske någon mer  ? ? :D hiihih ..

Torsdag !

Jaaa, nu sitter jag här på jobbet, ann är och rättar till nacken , för den är inte alls nå bra :S stackarn .
åker väl hem vid 15 och duschar åså , sen tillbaks till bollnäs , tror jag sover hos jimmy inatt. och bara tar de lugnt ....
ska ringa esbörn också , för jag funderar på att beställa lite grejer till kekana . . .
men men ,, ska iaf åka och rida honom någon dag .(: myys , en så underbar häst . så fin och snäll , men han är ju lik sin mamma (Piast) <3

Ajaa, nu ska jag spela lite spindelharpan innan jimmy kikar förbi...

morron !

jaa nu är de morgon igen och jag är TRÖTT !! har sovit typ 4 timmar :S
ajaa, ska iaf snart och jobba eller aaa först ska jag följa med ann och besikta valparna :) sen blir de jobba ....
pch efter de blir de hem och ta en dusch ! fyfan vad sköönt ! :p ihih (: för nu är de ju så att bollnäs bostäder håller på i jimmys badrum så vi har ingen dusch och toaletten får man hämta vatten i köket och spola så , alltså hämta vatten i en hink och hälla i :S usch , pinsamt !  ajaa ..

nu ska jag gå och säga hejdå till jimmy innan jag pker ... (:

pusss

"/

Jag förstår inte "/

Kväll (:

Jaa . nu är de kväll igen och jag känner mig helt slut , förstår inte riktigt . .
Blev en sen jobbdag idag, jobbade till 18.00 :p imorn ska vi besikta valparna sen åka och jobba (: myyys :p
hihih..

En sak förstår jag verkligen inte , och det är hur fan du kan göra så här, snälla . lyssna för en gångs skull . .. jag orkar verkligen inte se nå mer. Allt plågar mig så fruktansvärt .. jag bara inte orkar orkar orkar !!
Jag försöker vara så glad utåt men snart orkar jag inte, de tar så mkt på mina krafter . när allt äntligen börjar ordna sig så börjar det igen  ! jag hinner aldrig få eneri att orka med mitt liv , så fort jag hinner vila upp lite grann så kommer det igen och jag får lägga all min engeri på det. jag försöker att kontrollera min smärta,försöker att vara glad men det känns i mitt hjärta.  Snälla , sluta . en ända sak jag ber om , och det är att du slutar plåga mig. jag miste min bästa vän och har ingen att berätta allt för, eller jag har väl eftersom att jag har en underbar vän (FridaCeder) och en underbar pojkvän (JimmyNorfelt) men jag vågar inte, vågar inte berätta. det fanns en som jag verklingen kunde berätta allt för , hon byggde upp sitt förtroende för mig , jag litade av hela mig på henne, och det var min älskade Piast. kan inte beskriva med ord min saknad efter henne, det stora hålet i mitt hjärta gör så ont. så jävla ont.
Det är så mycket gammalt som kommit upp, så mkt mkt gammalt, och jag orkar inte höra, inte höra inte höra !!!!!!!!!!!!! SLUTA ! ångesten kryper mig närmare och närmare, den drar mig i håret och det gör så ont . jag längtar så mycket tills jag får somna, jag vill aldrig vakna det är så grymt jobbigt att vakna , och veta att jag ska gå en dag med en sån jävla ångest ....

Utanpå tror ni att jag är så glad, men egentligen kämpar jag för att klara en ända dag. Ni ser hur jag skrattar men inuti  i min kropp orkar jag inte mer. Jag äter,  men jag svälter ändå, får ingen näring och ingen energi.

Jobb

Sitter på jobbet nu :p har ätit lite Pizza :p gott sörrni :p men tror nästan att jag ätit mig less på pizza & kebab :p hihiih :)
sen äre de bara att fara hem och soova lite :p hihiih .... myyys , :)
Sen så ska jag ´väl kanske åka och hälsa på kekana (: och träffa han lite , sen vill jag träffa elmstar, funderar på att ringa och fråga om jag får hälsa på honom i helgen :)


ajaa, nu ska jag jobba lite till , puss

Onsdag !

Jaa, gomorgon allihop ! kallt som fan är de ute , -20 grader :S uschuschusch,, jag vill ha soooooool och värme!!
aja, deet är ingen bra morgon , jag fryser och har så jävla ont i magen och huvudet . jag förstår inte . ..
så jag får se vad som händer om jag åker och jobbar iaf eller om jag stannar hemma ! ska iaf gå ut och röka lite innan jag bestämmer mig !
igår var jag och jimmy bara hemma , tog de lugnt åsådär , för jag hade fruktansvärt ont i huvudet och magen igår också :s jag somnade väl runt 22.30 eller något sånt :p haha . . men min kropp orkar inte riktigt med.

ajaa, skriver mer senare för nu ska ja dra och röka och försöka äta något !

bollnäs bostäder :s

Jaab ,  sitter iaf här i jimmys lägenhet nu ska strax gå och jobba, ska bara äta upp min billys pan pizza först :p

men , nu äre ju så här att jag håller på att pissar på mig , eftersom att vi inte får gå på toaletten här i lägenheten :S surt !!! för kl 07.00 i morse kom bollnäs bostäder och klampade in och borjade riva och ta ut toan o.s.v. de slamrade å slamrade så jag kunde fan ite soova ! usch ! så nu får man inte gå på toa här !!!! jag hatar de här !

aja hejd å

Bollnäs =)

Är hos jimmy nu , ..
Vet inte riktigt vad som händer ikväll , blir väl sova snart tror jag , så förbannat trött :S uscha !
men men de har varit en jobbig dag ..

jobb

Sitter på Jobbet just nu, slutar väl nu strax om ca 30 minuter, då ska jag hem snacka lite med mamma åså , sen ska jag tillbaks till bollnäs :) till jimmy , för jag sover i bollnäs inatt (: hihi .. ronadlo åkte imorse, och det var inte alls nå ´kul att gå in med honom i lastbilen :s uscha, .. men men nu har jag iaf gjort det och jag hoppas att jag gjorde rätt, men det kmr jag aldrig att få veta, ,,
har iaf fått in nya kläder i butiken , shorts och handdukar i ed hardy (: skiiiit snygga :p
jag har tagit ett par shorts och en handduk :p

aja , nu ska jag dra pusssss-

Måndag :/

Jaa , idag är de måndag, och Ronaldo åker idag, känns inte alls bra. men jag vet att jag itne kan ändra mig för det är ju för hans bästa, för nu är han ju inte rolig längre :s
Ajaa, sen ska jag iaf iväg och jobba, sköönt och göra något annat .
helgen har iaf varit lugn , har suttit i bil några timmar på fredagen sen var jag i en stuga över natten , sen var de skotercross på lördagen , det gick inge bra för jimmy den här gången , men de kanske går bättre nästa gång :) sen åkte vi många timmar bil igen :P Ajaa, .. Somnade ganska fint på lördagkväll , eftersom vi varit ute hela dagen , vaknade rätt tidigt på söndagen , låg och kikade på film ettt tag sen gick jag ner en sväng sen tog jag och jimmy en sväng med skotern och det ångrade jag när vi väl var i arbrå , uscha vad jävla kallt de var ....

ajaa, nu ska jag dra.

Gomorron (:

Har precis vaknat, trött som en gris (: haha :p vaknade , tog en cigg och drack lite coola , haha , men jag har en sån jävla huvudvärk :s usch !!
jag och jimmy kollade ju på film igår så kollade vi på The Girl Next Door. baserad på en sann historia , usch så hemst, jag förstår inte hur fan man kan vara så dum i huvudet . .....
usch !!!!

ajaa, nu ska jag gå och pussa lite på jimmy så att han vaknar sen ska jag klä på mig och ta en macka :)

harebra pusss

bollnäs =)

Sitter i bollnäs nu , vi tog 21.43 tåget hit, men jimmy är lite tråkig och spelar lite cs nu :) men då får ju jag tid att sitta här i stället då :p hihihi :)
gjorde en bakgrund åt honom , för så mycket annat finns de inte att göra här i hans tråkiga lägenhet . gud så jag läntar tills vi flyttar så jag kan göra i ordning och göra fint i huset :)
det blir troligen tidigare vi flyttar, typ mitten på mars :p hihih :) men det är ju sånt som märks de :p
ajaa imorn blir de iaf en lektion , sen blir de åka hem och göra sig klar och åka till lima, för jimmy tävlar ju skotercross på lördag .. så vi åker väl vid 14.30-15.00 imorn :) så jag skriver väl lite innan jag åker , får se om jag  har med mig datorn men troligen inte :p annars skriver jag när jag kmr hem på lördag kväll :p så får ni höra om min lilla skoterhelg :p och kjag kanske berättar om hur sur jimmy är för att han kört av banan eller något sånt, han har redan varnat mig :) AHahahahahahahha :)

hare bra puss



Jimmys nya bakgrund :p 

kväll .

har åkt lite skoter ikväll då , jag , jimmy , syster elin, syster sofia och deras vän elin . ..
sen så har vi spelat sanning och konsekvens med dom också :p hihihih ...
nu sitter vi inne hos mig och jimmy och bara tar de lugnt  :)
snart drar jag och jimmy til bnäs  !!


puss

hemma :D

kom nyss hem, efter en dag på jobbet .:p butiken är stängd imorgon, fredag och lördag..
men rean börjar måndag den 9/2 :p
 10%   20%   30 %
alla kläder i hela butiken (även märkeskläderna)

nu ska jag iaf vila en stund , ring om det är något :p

Onsdag :)

Ja, idag är de redan onsdag, fan vad tiden går fort :s det är äckligt vad fort den går, och jag börjar bli gammal .. det är liksom bara 50 dagar kvar tills jag fyller 18 ;o och 31 dagar tills jimmy blir 18 , han börjar verkligen bli gammal ;p haha , min söta frida dröjer det ett tag , hon får vara ung en tag till hon :)
ja frida, vi måste hitta på något någon dag :p får komma på någon dag ,  typ imorn kanske !? vem vet.

ajaa, nu ska jag fortsätta jobba :p

puss

Tisdag :)

Ja , idag är de tisdag , var och jobbade, rätt så lugnt .
när jag kom hem bytte jag kläder och fixade sadeln sen fick jag skjuss till arbrå för jag skulle prova sätta på sadel på en hingst som aldrig haft en sadel eller något på ryggen . det gick jätte bra, han var så duktig så jag provade att hoppa upp på honom och han var jätte duktig , klev några steg åt sidan , men sen så lugnade han sig och bara lunkade på :) trodde verkligen inte att en hingst på 6 år skulle vara så snäll (:
blir väl att jag börjar rida honom nu och utbildar honom lite .. vi får se.
ajaa, sen har jag inte gjort så mycket lastat av skotrar åså, sen har ajag bara legat, tror att jag börjar bli sjuk :s
men men nu ska jag nog gå upp och lägga mig ..

harebra pusss

Sovdax ?

Igår kom jag ju som sagt hem ifrån lofsdalen :)haft en super trevlig helg med massor av mys och bara tagit de lugnt :p
men vad äre man säger " borta bra men hemma bäst " , ja jag tror faktist att de är så :p för gud vad skönt de var att kommahem, men man behöver åka i väg ibland också :p haha .
blir väl fjällen igen i april över påsk helgen , då åker troligen jag och jimmy med ann och henry och deras barn då :)
ajaa, nog om fjällen . idag har jag varit i bollnäs hos ann, sen tog jag 15.15 bussen hem och somnade ganska fort, sen kom älsklingen vid 20.30 :p sen har de bara varit mys . :)

ska iaf och kolla på en häst nu iveckan förhoppningsvis :) mycket mys :p hihiih ...

ajaa, gonatt. n måste jag sooova . ska pussa lite på älklinge först bara :p

Lofsdalen :D

Jaa, igår åkte vi skoter till brändåsen och träffade pappa, annica, moa, linn,  ann, henry, kasandra och hampus :p det var riktigt mys , sen åkte vi en sväng med dom , oh efter de följde vi med tillbaks till deras stuga,  sen så stannade vi hos dom för de var 23 minus grader ute så vi struntade i att åka hem :p så vi satt och hade de mys med dom istället så tog vi skotrarna hem idag, eller a till våran stuga, nu är de bara -6 grader ute , men i morse var de - 24 :p så idag var de fint väder fast de blev rätt så kallt ändå när man satt och åktke, men de var som sagt mycket skönare idag :p nu ska vi äta åså , sen lasta skotrarna ohc åka hem .

RSS 2.0