:/

Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, allt känns så tugnt .. har så mycket jag går och bär på nu, och det ör ubte allsnå vidare kul, jag är deppig och på dårligt humör hela tiden , och det är inget ag vill , men det är så mycket ,och jag har så mycket saker jag måste reda ut o.s.v. ifrån förut , . och det känns som om jag inte kan  , eller har några krafter kvar att lösa dom, även om jag måste, eftersom att de nu ännu en gång börjar gå nerför igen...'
och min stösta mardröm är att jag hamnar där jag var förut ...


soooooommmmar !!!! :D

åååh det är så jävla skönt att sommarn är här nu , ;D
Måndag; Red på dagen sen orbaden med elin på kvällen ;p och hade de jävligt "mysigt" med henne där;p
eller hur elin? ahahahahha ,.. sen följde iaf hon med till iste och sov där, ..
Tisdag; jag och elin låg typ hela dagen och solade, skööönt som fan ! sen hände inte så mkt mer den dagen..
Onsdag; åkte hem till mamma , solade lite , sen hämtade elin upp mig och vi drog till orbaden , där vi var från kl 13.30-18.30 ;p lerkrig & gruskrig var de också , och det var inte alls lika härligt ;p sen blev de hem , hämta några cider och dra tillbaks till orbaden =) mysigt..
Torsdag; ja idag låg jag hemma och solade i en timme ungefär , sen gick jag och mami med hundarna ner till ljusnan och badade med dom.. sen kom fille, karro och bea och hämtade upp mig och vi drog till orbaden kom väl dit runt 13.30 så åkte jag hem runt 16.00 för jag brände mig så fruktansvärt, på hela ryggen, händerna, knäna och knävecken , inte alls så roligt .. men de är sommar och det är huvudsaken ;p

inte så långt kvar tills jag åker utomlands nu , gud så skönt ;p

nu ska jag äta. hejdå

...

less..

Lördag ..

Ja , som sagt de var ju midsommar igår, och den firades i mohed på campingen, tillsammans med några kompisar =)
ett mysig kväll .. gjorde inte speciellt mkt , satt ute på altanen till stugan vi hyrt och bara tog de lugnt =)

Idag , vaknade vi rätt tidigt eller jaa,  jag och elin gjorde.. vi gick bort och diskade och satte oss och käkade frukost ;p cola, chips och cigaretter .. bra frukost ? nejva ! men men , senare vaknade dom andra, och vi åkte hem, hämtade upp lina & emil i bollnäs och åkte på marknaden i järvsö, åkte lite karusell , sen hemåt, hämtade upp tindra hos mamma , sen hem .... nu sitter jag och väntar på att emil och lina ska komma, då blire grillning =) hihi ... mysigt tycker jag ;p

nu ska jag mysa klart med sötnosen min som har kurat ihop sig i mitt knä =)

pusshje


Saknar...

Torsdag.

Svar till Tessan; Ja jag förstår de, ja självklart är de roligt å vara med morbror ;p
Hon får ju komma fler gånger ;p så kan vi rida lite mer .. Kram Kram
_______________________________________________________________

Ja som sagt, vi red ju igår så Gabb tog hilda och jag tog elmis =) Vi började med att rida emot vallsta härifrån fast vi vek av på en stig (skit mysig) som vi brukar rida på sommrarna =) de är mycket klättring , tilslut kommer man upp på berget ;p sen försatte vi tills vi kom till en grus väg, där tog vi lite galopp =) sen bar de av hemmåt eller ja stigen går ju ut till vägen i änga, så vi red efter vägen hem =)
SKit mysig ridtur faktiskt ...

Och idag ska jag göra i ordning Hilda & Elmis inför flytten , Elmis till änga och Hilda till Bollnäs =) Mysigt dee ... =)
Får se hur de går faktiskt ;p huhihi ...

aja nu ska jag stoppa i mig en macka innan jag och tindra ska ut på en liten promenad =)

pusss

ingen rubrik

Sitter här, tråkigt som fan , och jag är rastlös. var nyss ute med min lilla favorit.  kan inte förstå varför alla är helt jävla cp ! ingen förstår ju för fan vad man säger ... usch på folk ! jag vill bara flytta härifrån , och lämna allt här bakom mig , det finns ju för fan inge jävla nomalt folk här !!!!
Nu är de snart midsommar också , och jag har ingen jävla aning om vad som händer, är så less. vill nog fan inte göra något heller . sitta hemma framför tvn kanske, går ju för fan inte att umgås med folk häromkring heller !!! alla bara snackar en massa jävla skit hela tiden !!!! fan !
___________________________________________________________________

♥   Jag saknar dig :/ <3   ♥


Söndag...

Ajaa, skriver ett litet inlägg (sammanfattning) om helgen =)

Tordag, hämtade vi ju moa som sagt, sen på fredagen gjorde vi inte så mycket ... Åkte till Micke&Sara och Sara följde sedan med oss och handlade, och vi bestämde att vi skulle grilla på eftermiddagen =) Sen följde Micke, Sara & Maximilian med oss hem sen kom Ingela & Sofie , och vi fikade lite och hade de lite lugnt =)
Sen åkte alla dom hem och vi började städa lite =)
Sen hämtade Jimmy , Sara, Micke & Maximilian och vi satte fart på grillen , senare på kvällen ååkte jimmy och hämtade däck , jag och moa käkade lite chips & dipp och drack coola =)
Sen var de kväller =)
Och på lördagen vaknade vi runt än 08.00 någon gång , så vi käkade frukost sen drog vi till Beråkra och red, där var vi väl runt 4 timmar , sen åkte vi hem och käkade lunch, på kvällen tog vi de bara lugnt åt lite mat åså, sen bestämde vi oss för att åka på crucingen i ljusdal för moa ville se Raggarbilar ;p haha , men hon somnade i järvsö på vägen dit, så vi åkte ett varv där sen åkte vi hemmåt eftersom att de var ju Moa som ville dit , =) Sen la vi oss när vi kom hem, idag har vi inte gjort mkt , åkte och hämtade upp Sara, Micke & Maxi och åkte till arbrå, handlade lite sen kollade vi barnensdag, men dom höll på att plocka ihop eftersom det är så dårligt väder , så vi åkte hem... nu sitter vi i soffan , ska snart laga lite mat, de blir pannkaka idag =) Sen blir de väl bara mys framför tvn, tills ikväll när vi ska skjussa hem Moa till bobygden =)

Ha de så bra.


Lördag...

Nu är de lördag, och det har varit en dag som jag har varit mkt trött ....
Moa väckte mig runt ca 07.30 , käkade lite frukost , sen var vi ute med jimmy medans han bytte däck , sen gick vi in och åt lite mer innan vi åkte emot Bergåkra =) För Moa skulle nämligen rida =) hiih .. Så när vi kom dit sadlade vi dom tre ponnysarna som skulle med upp till ridhuset , sen bar de av upp dit , ..
Moa red på anton ( en shettis ) Cecilia red på Cornetto ( en B-ponny ) Emilia & Olivia red på Matilda ( en shettis ) Sen bytte dom hästar med varandra också =) travade gjorde dom allihop , så duktiga =)
Sen hoppade jag upp på Cornetto en stund också , så red Moa bakom mig på Anton, Sen sist Cecilia på Matilda så red vi lite volter och snett igenom o.s.v. =) lekte av oss lite tilsammans med ponnysarna =) Sen red jag Matilda och då red vi också på led =) kändes rätt sjukt att rida shettis =) hhi .. Jag tycker att det är bra när barnen får leka tillsammans med hästarna , och typ leka följajonn o.s.v. för börjar man med hårdträning så tappar man oftast hästintresset när man är yngre.. och att leka med hästarna är mkt kul om man gör de på rätt sett =)
ajaa, när vi kom hem käkade vi lite nudlar , sen blev det vila en stund , sen har vi varit ute i t yp en timme =) och nu ska jag laga lite spagetti & köttfärssås =) Moa har bestämt vad vi ska äta , hihihiih =) Sen blir de nog att gå ut en stund ,, sen kolla lite på tv m. popcorn och dricka, sen blir de nog sova eftersom vi ska på barnensdag imorn =)

Ha de så bra så länge =)

Sommarlov =)

Ja nu är de faktiskt sommarlov, men inget jävla sommarväder heller !!!!! usch vad jag hatar när de är sånt här väder :/

Torsdag ; Gjorde inte så mkt, var och träffade Sara, Micke & Maximilian en sväng innan det bar av till Bobygden för att hämta Moa =) Väl framme visade Moa sin kanin , en jätte söt liten unge =) hihi, sen fikade vi lite bullar och saft innan v i tog bilen emot Vallsta, alltså till mamma och lämnade lite kläder till syrran =) Sen åkte vi till Bollnäs för att tanka =) sen hem, Moa somnade till en liten sväng i bilen men vaknade igen, sen somnade hon runt en 23.00-23.30 =) jag somnade runt 01.00 jag,. Tindra har varit dårlig i natt så har inte sovit så mycket , har fått sprungit in och ut med henne...
Fredag; Inte gjort så mycket , var och hämtade systrarna i kyrkan efter avslutningen sen for vi till Bogården och träffade grannarna en sväng ;) haha .. sen drog vi och handlade sen hem, så kom Ingela , Sofie, Micke, Sara & Maxi och fikade med oss, Moa & Maxi åt även lite fiskpinnar och mos =) Sen var vi ut och kollade på hästarna, och efter det så åkte dom hem och Jag och Jimmy fick hjälp av Moa att städa =) Så nu har vi torkat alla golv, damsugit, diskat, dammtrorkat, bädat o.s.v. =) Moa är en riktig hejare på det här =) Sen grillade vi med Micke, Sara & Maxi =) Sen var vi ute och lekte , och smörjde hästarna =)
Nu sitter jag här, Jimmy åkte nyss till huddik och skulle köpa däck till bilen, och Moa sitter och kikar på Ronja Rövardotter, så jag ska gå och krypa ner med henne nu , käka lite chips & dipp och dricka lite coola =)

Imorn ska vi åka och rida =)

Ha det så bra så länge =)

Tisdag...

ja nu är de tisdag, och jag är rätt jävla less på livet.. förstår inte riktigt..
jag är också rätt jävla dårlig på att skriva här ;p hahaha !

idag har jag inte gjort så mkt , suttit och tänkt på vad jag vill ha för filmer, varit hos mami och kikat på tv och varit med  hundarna =) sen åkte jag hit , och nu har jag bara suttit typ , snackat lite med frida åså , det finnns ju vissa grejer som är så grymt jävla fult, ellerhur frida ? ;p hhahaha !
ajaa, nu ska jag iaf dra, ska gå och ringa min lilla favorit frida =) vi ska nog säkerligen snacka lite skit ? vemvet? ! hahaha !
harebra...

det finns någon som saknas i mitt liv, och det gör grymt ont av tanken att jag inte kan fylla den platsen nu för tillfället ...

måndag..

Svar tilll Tessan ; Jaa, jag hörde dee, ja gud det är så roligt att hålla på, och jätte mysigt att ha dom utanför fönstret , bara att kliva utanför dörren så står man med dom typ =) Ja, ni får ju komma hit något tag ,, hämtar väl moa på torsdag kväll eller fredag morgon vi =) Kram
___________________________________________________________________

Tindra börjar bli stor , grymt stor =) haha , tung börjar hon bli också, dröjer nog inte så länge tills man inte orkar bära henne längre =) Men det är så mysigt, på bara 1,5 månad har hon vuxit ur sitt söta rosa halsband, eller jaa, det är på sista nu, och de börjar bli lite smått trångt =) man tänker ju inte på att hon börjar bli så speciellt stor, men när man tänker tillbaka åså då märker man det. för när jag hämtade henne så låg hon utsträckt i mitt knä, och nu får hon knappt plats fast hon tränger ihop sig =) och hon kommer upp i säng och soffa själv, de gjorde hon inte för någon vecka sedan =) så roligt =)

HA DE SÅ BRA !

...

Svar till Tessan: Nja är inte lika ofta där längre, jag har två st där uppe nu, jo det går att rida på dom, men dom måste verkas och skos om , sen en utav dom är ju bara 6 år s¨han är lite hoppig och tossig =) men den andra (nordsvensken) är hur jävla lugn och snäll som helst, aldrig nå dumheter....
kram
_______________________________________________________________________________

ligger här i sängen nu, tänkte försöka sova, men tindra ligger och äter/biter på mitt öra så det är lite svårt =) men hon är för jävla go ändå =) börjar bli en riktig kaxpelle nu iaf , smiter och vägrar att lyssna , springer åt ett annat håll och låtsas att hon inte hör... så nu måste man vara med, men som tur är har mamma staket runt gården, och ska jag ut och gå har jag ju koppel på henne, hon börjar  faktiskt bli rätt duktig att gå i koppel , börjar väl vänja sig, oh kul tycker hon att det är, så fort jag tar fram de så springer hon och viftar på svansen och sätter sig framför mig =) det tycker jag är roligt ...
pratade också med hovslagaren idag, och han ska komma och värka hovarna och slå på några skor, så att jag kan sätta igång riktigt =)

RSS 2.0