Tåg tåg och åter tåg.

a jag vet det var super länge sen  jag skrev blogg nu , men jag har aldrig tid att sitta stilla och skriva ,och sen så har jag inte velat sitta vid datan på ett tag heller .

jag har ju börjat jobba också , på bergåkra gård. super kul , och jag mår bättre av att vara där , eftersom att jag blir lugn av hästar. så jag jobbade hela förra veckan och jobbar nu till veckan också 07.30-17.00 :p ganska långa dagar . men men det känns verkligen inte som att dagarna är så långa , tiden går oftast jättefort.

i fredags kväll var jag först i Arbrå , hemma hos frida, med henne, Cicci, Jocke, Jimmy Norfelt, Jmmy Larsson och DH . en mysig kväll , sen så drog ju dom til tranan och då tog jag tåget till gävle där jag träffade sara, sen så sov jag  gävle och åkte hem en sväng igår eftesom Mormor fyllde 60 så vi firade henne sen så tog jag tåget tillbaks till gävle, och so kvar i gävle tills idag , så jaghar varit i gävle hela helgen , sammanlagt harjag åkt tåg och buss i nästan8 timmar under helgen :p lite trött jag är på tåg oh buss nu iaf . :P
____________________________________________________________________________________________

vill bort härifrån , förstår liksom inte vad det är som händer nu liksom  ? jag fattar inte ett jävla skit , jag är så less på det här jävla stället. vrför blir det alltid såhär ? jag måste verkligen börja träffa normalt jävla folk också, som inte surar ur hela tide ! fan vad less jg är , det verkar inte vara någon som förstår att jag klarar inte de här , jag klarar nte att alla folk håller på att töntar sg hela tiden , :S fan! ja har tillräckligt medproblem!

blir kanske tailand med sara 2 veckor i november !:p


RSS 2.0