31 Januari 2oo9 :p

Jaa, i morse vaknade vi av att göran kom ch väckte oss, vi hade sovit över :p ovanligt att jag och jimmy sover över fast vi ställer båda telefonerna :p hahahaha .. men vi knäpper av dom liksom :p
ajaa, vi klev upp åt lite mackor och drack oboy, sen gick vi ut och rökte , och tog de lite lugnt , sen så gjorde jag mackor och varm oboy så att vi kan ta med oss nu när vi ska ut på en skoter tur , först till brändåsen sen vet jag inte vart vi ska , för där ska vi iaf möta, ann, henry, kasandra, hampus, pappa, annica, moa och linn :) blir väl säkert åka och fiska någonstans och bara ta de lugnt :p hahahah (: myyyyys :p
solen håller på att gå upp nu och de e klar blå himmel så de kommer säkert bli en toppen dag men toppen väder, fast just nu är de lite kallt -17 tror jag att de är nu, men de blir bättre när klockan blir lite mer :p
är fortfarande ganska slut efter bilresan igår , vi åkte ju trotsallt 35 mil :s
Ajaa, nu ska jag dra . klä på mig lite och fixa lite sen ska vi åka :) harebra.
pusss

Lofsdalen :D

Aa, nu har vi kommit fram till lofsdalen , äntligen ! :p
åkte en liten omväg , först åkte vi till Hedeviken och lämnade lite grejer , sen så kom jag på att jag glömt mina skor, så jag hade bara mina adidas skor med mig :o så då åkte vi emot tännes, till anns stuga så lånade jag ett par skor av henne , sen åkte vi tillbaks till våran stuga, så vi åkte 35 mil idag, fast det bara är 22 timm stugan ;o men men !
när vi väl kommit fram så är de inte plogat upp till vår stuga , jävla skit , så vi fick åka skoter fram å tillbaks hela tiden och hämta grejer nere vid vägen , sen var de typ 3 minus inne i stugan :S men jag stannade och gjorde eld och knäpte på elementen så fick jimmy och göran åka och hämta alla grejer .. me nu är de iaf 17 plus grader här inne :p haha ! nu blire mys framför en film med chips och coola , sen blire soova, för vi ska åka skoter till tännes imorn och hälsa på ann, henry, kasandra, hampus, annica, pappa, moa och linn :)
men men nu ska jag dra ! harebra ... pussss

Gomorron!!

Har precis varit ute och släppt ut hästarna , sen väckte jag jimmy så att han kan åka till skolan å fixa lite grejer , innan vi åker till fjällen :D för vi kan ju inte åka så tidigt eftersom att jag ska till doktorn :/ uscha !
Ajaa, nu på morgonen ska jag packa lite och fixa klart allt inför resan, sen så ska jag till doktorn och när jag kmr hem så åker vi så fort som möjligt, får se om jag hinner skriva nå mer innan jag åker . annars så har jag ju min data så jag kan skriva när jag kmr fram , och datan vill funka vill säga :p hahah .

Ajaa, harebra. puss

Torsdags natt.

Ja , klockan är ju rätt så mkt, iaf för mig som brukar somna så tidigt. men men , har i stort sett inte gjort något idag, var till jimmys syster och grattade hennes dotter för hon fyle 7 år idag, sen åkte älsklingen och jobbade och jag gick och la mig en stund , somnade rätt så fort och sov i 3 timmar , sen satt jag vid datorn och sen gick jag ner och pratade med frida i telefon en sväng, det känns skönt att prata med min sötaste frida, för henne kan jag prata med om i stort sett allt . jag saknar tiden och alla dagar med dig gumman , vi måste hitta på något, men jag kmr ju hem på söndag kväll så till veckan får vi hitta på något roligt och det är "jimmy förbud då" hahah ;p
ajaa, imorn åker iaf jag och älsklingen till lofsdalen , mys som fan ska de bli :p hiihih .
i april när både jag och jimmy troligen fått körkort åker vi också dit , men då ycker jag att min söta frida ska med:p ihihih .

Ajaa, nu ska jag iaf gå och lägga mig lite :p försöka sova, men jag längtar så mkt tills imorn när jag får komma till mitt älskade fjällen där de är mkt snö, så jag har super super super svårt att somna :p haha , får lägga mig och pussa lite på jimmy så kanske jag somnar om ett tag :)

harebra. puss

kväll

Ja nu äre kväll igen , dagen har gått så fort . fast då har jag sovit några timmar också , men aaa..
klev iaf upp 07.00 imorse sa hejdå till älsklingen sen gick jag upp och gjorde mig i ordning , och åkte till doktorn och tog lite blodprover, så ska jag tillbaks på fredag och göra fler prover :/ usch jag hatar prover :S
aja , när jag kom hem runt 09.00 så ringde älsklingen och jag pratade med han en stund sen så somnade jag och sov till 12.30 , sen gick jag ner och lagade lite mat, sen så har jag typ städat och bara slappat, skulle variit på travet nu ikväll , men jag mår så illa, vet inte vad som är fel. jag kan äta åså , men jag mår grymt illa :S ajaa. hoppas de går över snart ..

Nu sitter jag här iaf , väntar på att älsklingen ska ringa och berätta när han kmr . .. sen så blire bara en lugn kväll , eftersom att jag inte alls mår nå bra :S

På fredag så drar jag och pluttten till lofsdalen :p fyfan vad skoter jag ska åka :p hahah ;) visst de finns snö här hemma och vi har ju åkt mkt här hemma i vinter mer än vi brukar göra här hemma iaf .. men i lofsdalen är de så mkt mer snö :p


Saknar dig Frida, vi måste bara hitta på något snart. vi måstemåstemåste. <3


hemma

när jag kom hem så började jag åt att färga sofias hår (syster) sen blev de till att färga jimmys hår (älsklingen) och sist blev de elins hår ( syster) men ja gglömde mig själv ;p haha , näe jafår vänta ett tag . :)

(:

Igår red jag iaf Ali , jätte mys. hon var så underbar. när vi ridit klart åkte vi till älsklingen , sen gick vi på max och åt , efter det åkte vi hem .
idag har jag inte gjort mkt, klev upp gick ut till hästarna , släppte ut dom och mockade lite ,sen så åkte jag till bollnäs och red larre, vi hade fölet med oss också :p så mysigt, men han var lite busig , hoppade upp och bet på mig och larre :p hihihi . men men .. sen galopperade vi , fölet först :p hahaha . han har ju blivit så stor :)
nu sitter jag iaf hos jimmy , ska vänta på att hans pappa kommer för vi åker med han hem till vallsta.:p

ajaa, i helgen blir de troligen lofsdalen , sånt som märks . :p hahaha ..

Måndag !

Ja nu är de måndag igen , och jag ska rida idag , mys :)
aja, jimmy åkte iaf precis till skolan , och jag sitter här och trökar . funderar på att gå ut och röka nu , sen upp och städa lite . innan jag ska iväg till bollnäs och rida.
helgen har varit lugn , inte precis som jag hade planerat den heller.
blev barnvakt i lördags kväll iaf, och gud vilka härliga ungar :) dom är så goa .
så de blev rätt sent innan jag kom hem i lördags natt, ko väl hem runt 03.00-04.00 någonstans däremellan  ! så igår låg jag mest och sov hela dagen ! så jälva trött.

på fredag åker kanske jag och jimmy till lofsdalen , tror ni att jag längtar efter all snö som är i fjällen eller ?! mmh , fyfan , visst n är de ju rätt mkt snö här också , men inte alls något gmfört med fjällen ;) hihihihi .


Harebra. puss / saraa

Lördag.

Frida , inte en sväng , hela kvällen ;p nöjd nu  ?! ;) haha

Aja, igår var vi iaf och bowlade , eller aa jag kollade på´..
sen drog vi på max och åt , sen missade vi tåget, så jag,jimmy,rickard och elin tog en taxi hem ;o ;p hahaahaha !
idag ska älsklingen träna ´med skotern i ljusdal och jag ska åka och rida lite hästar. sen ikväll kommer sötfrida hit och umgås med mig ;) hiihh .
sen imorn träffar jag älsklingen igen då :p
och vet ni en sak, jag kanske åker till lofsdalen till veckan ;p hihihihiih.

harebra , puss /saraa

.

tilll dig amanda ; jag vet inte vad jag ska göra i helgen , träffa frida en sväng på lördag iaf . men du kan ju höra av dig så kanske vi kan träffas en sväg och bara snacka typ ?! eller nåt :p ja, jag ska bort ronaldo, för jag har inte tid för honom. När Piast dog, så dog också mitt hästintresse. så nu blir jag utan häst ett tag, sen får jag se om jalånar en häst över sommarn och ser om jag vill hålla på eller inte.
________________________________________________________________________

går var jag på möte, med frida, Karro och JImmy ;p haha , nästa gång ska vi kika på film (:
sen åkte jag och jimmy med jocke hem till vallsta, så åt vi lite mat och sen la vi osss typ och kikade på film .
somnade väl runt 01.00 eller något sånt där . :)

Idag händer inte mkt, ska till skolan en sväng sen blir hem igen , vänta på jimmy , och kanske bowla ikvälll, med elin , rickard, jimmy, emil och lina .

ajaaa, nu ska jag dra.


.

Nu har jag slutat jobba och sitter hemma hos älsklingen.
Imorse när jag skulle gå så fastnade nyckeln i låset , (jävla cplåås) och jag kunde inte ringa jimmy för hans telefon var inne i lägenheten och han på skolan :/ så ann och henry kom och hjälpte mig men vi höll på bra länge med att få ut nykeln , för dörrn var ju låst och de gick inte att låsa upp och inte att ta ur nykeln :s helt cp ! så nu när jag slutade så fick han komma och låsa upp åt mig ;p hihi så snäll du jimmy :) ♥

nu sitter jag här och väntar på att syster skulle komma förbi och säga hej , för hon ville träffa mig eftersom hon åker till pappa nu och är där tills på söndag (: söt hon .
sen så kommer frida hit också innan vi ska på möte/filmmys :p hihihi ..

älskling jag älskar dig ♥

Torsdag !

Jaha , nu sitter man här i lägenheten själv igen :S Jimmy gick nyss till skolan , usch jag är så jävla trött .
men jag tror jag ska lägga mig och vila en stund innan jag ska jobba, för jag börjar ju inte förän kl 10  ...


Det var verkligen mysigt att komma hem igår , för älsklingen hade städat jätte fint , och tänt ljus å grejer , sen så låg vi och kikade på film och åt popcorn . jätte mysigt (: jag älskar dig jimmy . ♥

ajaa, nu sk jag dra och sova . pusshej

gonatt

Nu ska vi strax sova, knäppa på en film och somna till den ,
har kollat på film och ätit popcorn nyss , så mysigt. <3

Hos älsklingen

Är hos min älskade jimmy nu, när jag kom hit så hade han städat och gjort så fint. tänt ljus å grejer , så mysigt...
har iaf varit på travkurs och det gick bra, var också och kollade på en häst som jag ska provrida på lördag, sen så ska jag också prova rida en ponny på lördag, som verkligen inte vill ha någon på rygge :p hahah , b ara man hänger lite på ryggen typ inne i stallet så sparkar hon ;p hihih , men det är ju värt att försöka !

Nu ska jag gå och vara lite social med Jimmy , harebra allihop !

puss / saraa

(:

jaaah frida, jag är bara din på lördag ;p hahahhahahahahah :D

sitter iaf upp hos jimmy nu , väntar på att klockan ska bli 17.50 så jag kan gå till 100 bussen och ta den till travbanan för der är kurs där idag.. sen blir de sova i bollnäs inatt . mys.

ajaa , idag har iaf jag och elin ätit på max, gott vare, men jag tror fan vi åt för mkt..


Redan Onsdag.

Jaa, de är faktiskt redan onsdag, jag tycker tiden går så fort, jag förstår liksom inte , .. lika så år 2oo8 gick så grymt snabbt, och visst de är väl bra men vafan , så här fort behöver de inte gå !!
aja , idag ska jag iaf jobba, även fast jag inte känner mig pigg, men jag pallar inte att sitta hemma hela dagarna heller :S uscha !
Så mycket mer har jag inte att skriva.
Vad som händer i helgen är inte riktigt planerat än, blir väl till att vara med jimmy på fredag iaf , men förhoppningsvis hittar jag på något med min söta frida på lördag (: saknar min lilla sötpropp mktmktmkt. <3

Ajaa, harebra 
puss / saraaa

Jimmy, jag älskar dig . ♥

Kväll !

Amanda, vi får lösa de där . vi får hitta på något , ring mig när du är hemma nästa gång så löser vi de  ! !! <3

Nu tycker jimmy att jag är dryg som sitter här , han ska få min nalle puh och kramas med när jag sitter här ;p


har iaf varit ute och åkt skoter kväll och de söööög ! fan att de ska vara + grader ute , :s vill till lofsdalen nununu ....

har också bestämt mig , och jag tar bort Ronaldo inom 3 veckor :/


ajaa, harebra


puss / saraa


Tisdag !

ja idag får jag pengar, var och tog ut pengar nu på morgonen sn så köpte jag ett paket cigg, för jag och jimmy röker verkligen mkt :O :S ajaa. igår låg jag isort sett hela dagen, var ute och red på ronaldo en sväng och det gick väl rätt så bra. han bråkade men inte alls lika mkt som han brukar. sen så typ låg jag och jimmy och kikade på film typ . men jag har sån jävla huvudvärk. så är jag skit tjock i halsen så jag vill inte göra så mkt annat.

ajaa, nu ska jag gå och göra en macka eller något sånt !

harebra.

puss / saraa

jimmy ♥

Gomorron !

ja , gomorron allhop !
själv vaknade jag av att jag har världens huvudvärk, jätte tjock i halsen o.s.v. så jag blir hemma irån jobbet idag , får se om jag går imorn , ska försöka dricka så mycket tee som möjligt och hoppas på att de släpper lite .
igår kväll gjordevi inte så mkt , jimmy satt och ritade på mig och jag låg vid datan typ , skrev blogg, kolla bdb, kolla lunar och facebook !

vad som händer idag kan jag inte riktigt svara på , väcka jimmy kanske ? fast någon timme till får han sova, eftersom att han är ledig idag :) sen ska jag nog ut och hålla på lite med hästarna åså ..

Amanda , jag saknar dig också !


Puss/ saraa

Söndag !

ja nu är de söndag igen, och jag börjar bli riktigt sjuk , jätte tjock i halsen o.s.v.

helgen har iaf varit lugn, mys helg . skönt med en sån också .
fredag ; var jag och badade i söderhamn "äventyrsbadet" om man änns kan kalla det så :p haha .
var iaf där med jimmy ♥ , elin, rickard, emil och lina .
sen när vi kom tillbaks till bollnäs så drog vi på max, och sen åkte alla hem, ´jag och jimmy drog till vallsta.
sen så ringde ann och ville ha barnvakt så jag och jimmy tog tåget till bollnäs och var barnvakt (:
lördag ; klev upp , åkte ner till skolan , för jimmy jobbade på torsberg då , men jag gick till butiken fränt och var där , sen tog jag också hål i ögonbrynet igen :p ihih , sen så drog jag och jimmy till vallsta och kollade ite på film, sen så åkte vi till bollnäs igen och träffade emil, lina och jocke, vi satt och hade de lite små mysigt medans vi drack lite . sen tog jag och jimmy nattbussen hem .
söndag ; har vi bara tagit de lugnt , kollat på film åså hela dagen  .. nu sitter vi här, eller a jimmy sitter och ritar lite ochjag skriver blogg (:

tack för en underbar helg , Jimmy,  Elin, Rickard, Emil och Lina  (:


Jimmy , jag älskar dig . ♥

söndag

fan helgen är reda slut :/ imorn ska man iväg och jobba igen då , men men ..
kvällen igår var väl rätt så OK, bara att jag fick reda på så mkt som jag inte ville vet just nu :S sn massa annat skit ! som jag hellst inte vill ta här , de kan j ta md mina underbaraste .
kom iaf hem med nattbussen oc hdå satte vi oss och åt lite mat, var så jävla hungrig igår ,  hade ju inte ätiti något på hela dan !
ajaa.

Frida Ceder - jag saknar dig , vi måste hitta på något nån dag.

Jimmy . jag älskar dig


less

ajaa, till er som undrar , jag ska flytta till iste tsm med jimmy i början av april !

________________________________________________________________

fan allt är bara skiit nu, fan vad jag saknar min häst och prata med.

.

ajaa, sitter i bollnäs nu iaf . ville festa ,, men de blir lite mys dricka och ta de lugnt bara .. 
just nu är de jag , lina , jimmy , emil och jocke ! 
får se vad som händer senare , ska iaf åka hem med nattbussen , har hästarna imorn . .. 

Idag har jag typ bara tagit de lungt , vaknade vid 10 och åkte ner på stan, sen gick jag till ann och sen piercade jag ögonbrynet :p hiihi ,, äntligen har jag fått tillbaks mitt älskade hål i ögonbrynet, jag har saknad de sen den dagen jag och sara stog framför spegeln och tog ut det för att vi skulle ha kurlor till stavarna vi satte i leppen när vi tog hål där (Sommarn 2006) hihi .. 

ajaa, nu ska jag iaf dra , fortsätta dricka lite . 

pusss /sara

 


Lördag !

Ajaa, nu har jag kommit hem , skönt som fan , somnade väl runt 06.30 i morse, sen klev vi upp 10 , eftersom att ann skulle jobba och jimmy skulle jobba på skolan (öppethus) eller något sånt ! så nu ligger jimmy här brevid och sover ;p hihi . funderar på om jag också ska ta och sova en stund nu , och vila ut lite , för sen ikväll så blire väl kanske dricka lite, men de pallar jag verkligen inte om jag inte sover en timme eller något nu , är så slut körd i kroppen, :S måste börja äta, sova på riktiga tider . för de här fungerar verkligen inte , är utan mat tills kväällen och är svin hungrig då och äter super mkt , men de funkar liksom inte , för jag har ingen energi ...

ajaa, har iaf skaffat facebook nu :p finns ju vissa som ville att jag skulle göra dee..


ajaa, hare bra allihop ! nu ska ja försöka soova lite ...

puss/ saraa

.

sitter fortfaarande och´väntar på ann, fick nyss massage av jimmy , så sköönt så :p hahh , fyfan vad knutar jag har i ryggen :s

vad händer imorn då ?
ska iaf med jimmy till skolan eftersom att det är sånt här "öppethus" i skolan imorn , så de blir till att kliva upp tidigt . :s men men . ...
senare på kvällen blir de kanske mys med jimmy, emil och lina ? veem vet ! ? hiih . kanske blir lite basta och sola ? hihihi... ajaa,, sånt som märks imorn antar jag .
orkar inte planera speciellt mkt , ingenting blir som man planerat iaf , ;o hahahah :p

ajaa, nu ska jag gå och röka , och prova ringa ann igen och sé om hon är på väg hem eller inte , vafan de stängde ju faktiskt för 1 timme och 46 minuter sen :p hahaha .
Ajaa, harebra allihop !

Puss/ saraa

Jimmy , jag älskar dig <3

natt (:

blev barnvakt ikväll , så jag och jimmy åkte till ann med 21.43 tåget som självklart var försenat så de kom inte till vallsta förän 21.55 :@ ajaa, nu sitter vi iaf här´, väntar på att ann ska komma hem , men visover här inatt eftersom att de blir så sent . :p hihi , Ajaa,, nu ligger underbaraste jimmy och kollar på mig så nu ska jag inte sitta här längre (: måste ju vara lite så social med han .....
'
ring om det är något


förästen , bara så ni vet såå flyttar jag i april :P Wieeee :D


Mys daag

ajaa, dagen började iaf med att jag och jimmy klev uppoch rökte, sen tog vi 08.36 tåget till bollnäs gick hem till jimmy sen så gick jag till station och tog bussen upp på heden gick och pratade lite med min psykolog, sen så gick jag och tröffade mina sötaste frida en sväng, sen åkte jag ner på station igen och träffade min underbara jimmy , och vi gick in på stan och träffade mina systrar moa och linn + pappa ! sen så gick vi tillbaks till lögenheten, väntade på emil och lina, och när dom kom så drog vi till station där vi mötte upp elin och rickard, sen tog vi 14.40 bussen till söderhamn och gick in och badade :.p ihih myys ,.. sen så betalade vi 150 kr tillsammans för att gå in i ett rum där de var ångbastu och bubbbelpool, så vi tog de lugnt där , i 2 timmar , så jävla mysigt kan jag loooova ;p hihihi . sen så hade vi lite tävligar i vattenet också :p

ajaa, nu sitter iaf jag och jimmy på sävsbergsvägen och är barnvakt, kollar på lite resor eftersom att vi kanske ska till thailand i april :p hiihih ,,, vi som fyller 18 ;p ihih.
ajaa .. puss / sara

torsdaag !

jaa idag är de torsdag, fan vad veckan gått fort :P ihihih ..

jag har också bestämt mig , och jag antar att jag kommer få ångra de sen, men jag kan inte göra så mkt mer . kan nite kan inte kan inte , "/

Ajaa, sitter iaf upp hos jimmy nu, skulle ha jobbat men min handledare var sjuk så de blir inge jobb för mig idag .. så nu sitter jag och väntar på at tjimmy ska sluta om typ 2-3 timmar , funderar på att sova en stund , :p sen åker v med 16.15 bussen hem till hans syster så han kan skjussa oss till iste och hämta lite grejer , sen åker vi tillbaks till bolllnäs, då ska jag och lina städa jimmys lägenhet :p ihihihih (: '
sen så åker jag och jimmy hem till vallsta och sover där inatt. och imorn blire de bara psykologen , sen äventyrsbadet  :p hiihih . myys .

jag känner mig helt vilsen , vet intevart jag ska ta vägen , vill bara fly , fly bort från allt . saknar min älskade häst så att det gör ont . så ont i hjärtat. pallar inte med .. vill inte se må mer hästar de här räcker . vill inte att mitt liv ska bli värre , men det känns som om allt bara rasar sönder, för varje dag som går , saknar jag min älskade älskade älskade häst mer .
aja, ska iaf och prata av mig lite imorn, kan behövs just nu .


aja nu ska jag iaf lägga mig och sova en timme . hare bra.
puss / saraa


Onsdag

´är på jobbet nu, rätt så lugnt ..
var upp ´till skolan och lämnade lite papper  för ett tag sen , och då träffade jag jimmy och vi gick ner på stan och köpte lite godis, sen så gick vi och köpte korv, sen gick jimmmy tillbaks til skolan och ajg till jobbet.

igår var det en lugn kväll , elin kom och vi tog tåget till bollnäs gick på max och åt lite mat, sen vidare till jimmy , sen åkte vi hem och jag somnade runt 21.30 :p hihiih  ..

Ajaa, nu ska jag fortätta jobba .

harebra puss / saraa


Lycklig ? olycklig ?

ajaa, idag har jag inte gjort så mkt , först var jag på möte , sen så åkte jag till jobbetm när jag slutade så drog jag hem till jimmy , var hos han i typ 2 timmar,  sen så tog jag tåget hem  , och nu sitter jag här och väntar på elin :p hihih
undrar vad vi hittar på ? kanske dra till bollnäs och äta på max ? hihi . ajaa.

helgen har iaf varit lugn,
fredag; ag och jimmy drog upp till pappa , drack någon cider och bara tog de lugnt , sen så tog vi en taxi in på stan och träffade frida, sen gick vi på max oh åt maaaat :p hiih , sen sov jag hos jimmy,
lördag; vaknade av att elin ringde, sen så kom hon ner och jag gick och mötte henne och sen gick vi tillbaks till jimmy , någon timme senare drog vi på max alla tre, och åt lite :p hihih , sen senare emot kvällen eller aa runt 15.00 så drog jag och jimmy hem till vallsta, mötte upp frida , sen tog vi skotern till iste och hämtade lite grejer , sen blev de bara film för mig och jimmy hela kvällen .
söndag; klev upp 08.00 gjorde oss i ordning och tog skotern och mötte upp emil och lina , sen ¨åkte vi och mötte upp rikard, elin, tom, jimmy jönss & julia . åkte lite överallt innan vi drog till orbaden och åkte lite , .. elin hittade en sån där "livboj" som vi knöt fast bakm emils skoter och jävlar vad kul de var, fast lite trångt att sitta två :P hihi ont i röven satan iaf :p sen drog dom hem till flästa och jag, jimmy, emil och lina drog upp till jocke i vallstabyn, sen hem och då gick emils skoter sönder, så hans pappa kom och hämtade honom och lina .
på kvällen blev de bara film för oss.
måndag; vaknade , väckte jimmy , för han skulle ju med tåget halv 9 . sen gick vi ut och rökte och snackade lite innan jag följde med han till tåget. sen så åkte jag 09.40 ner till bollnäs gick till jobbet lämnade lite grejer , gick sedan och mötte upp elin och åkte upp å travbanan där jag provred en häst som jag kaske ska köpa .
sen åkte jag tillbaks till jobbet, sen gick jag och elin till max och åt lite :p sen gick elin till tåget och jag till jimmy, var väl där till 17.00 då gick jag och jimmy till tåget , träffade tom och julia på tågstation , så då snackade vi lite med dom , sen var vi ju framme i vallsta, blev bara filmmys då också (:
men var rätt så trött i morse när jag vaknade :p


blir kanske ävntyrsbadet i söderhamn på fredag med elin, rikard, jimmy, tom, julia, emil och lina (:

.

fan vad less jag blir , trött som fan ! imorse orkade jag verkligen inte kliva upp, jag kom inte ur sängen förän kl 07.30 :s då gick jag ut , tände en cigg och började gå ner emot stallet,  när jag sen öppnade dörren till stallet , så är de kaos inne på golvet, och jag började fundera och tänkte ; vad i helvete har hänt här, när jag sen knäpper på lyset så möts jag av att en häst är lös , som där och bara kollar på mig , och då rasade mitt liv, jag blev så arg eller a irriterad för han har haft sönder nästan allt . :@ men men , vad ska jag göra åt saken nu ? liksom aa.

sen när jag kmr in så säger mamma , ; du ska inte till doktorn ..
men vafan , nu har jag klivit upp tidigt bara för den där jävla doktorn , och sen så ska jag inte dit för han är sjuk !!
jävla piss grejer .

aja, blir iaf ta de lugnt , mysa lite med mina söta systrar, näe men jag ska ju till pappa så de blir till att ta de bar lugnt , och sen bara ligga typ . ska ju jobba imorn också ..


INGEN RUBRIK

slutade 15.30 idag, och då gick jag hem till jimmy en sväng och satt där till 16.00 då jag gick och träffade frida och vi gick till bussen , sen så följde hon med mig hem . mys att umgås med min bästaste frida :p
nu ligger jag här och tar de bara lugnt , skönt som fan , ska snart knäppa på en film , och ta de lugnt innan jag ska ut till mina underbara hästar :p

i helgen - till veckan , ska jag och provrida en travhäst och se vad jag tycker om den :p hihihi , får hoppas på att det gr bra.

Ajaa, ni får hare så bra. puss /saraaa


Torsdag (:

Jaa, jullovet har varit rätt så bra, bara tagit de lugnt och åkt skoter, umgåtts med väänner (:
sköönt .. men idag började de igen , och jag är på jobbet nu , just  nu är de lugnt . därför jag sitter här vid datan !
Ikväll blir de nog till att träffa fridis en sväng , var ju ett tag sen nu  , "/ sen imorn blir de först doktorn , sen skolan och efter det jobbet en sväng , sen hem och fixat hästarna, sen ska jag åka till pappa och sova där , för jag jobbar på lördag, och då kan jag sova lite längre om jag är hos pappa ! 
Har köpt ett par jeans idag också :p myys , ett par vita :p hihiih ..
känns som jag har köpt grymt mycket kläder nu på jullovet också :O hahah ., ;P

ajaa, dså mkt mer har jag inte att berätta just nu , :p jooo .. jag har hälsat på valparna idag också , åh gud så söta dom är :p

Hihi ,, ajaa, harebra allihop ! pusss


// Saraa


Piast <3

Piast , jag saknar dig så att det gör ont , så mycket som jag vill snacka med någon om just nu, för jag har så grmyt mycket som jag vill prata om , eller bara berätta för någon, och den ända jag vill prata med är dig! det känns så jävla dumt, jag hann aldrig säga hejdå, och det gör ont i mitt hjärta, så fruktansvärt ont . varför var de just du som skulle få stelkramp ? varför !? jag förstår liksom inte ett jävla skit . men allt plågar mig och allt blir fel för mig hela tiden, det är nog inte meningen att jag ska må bra, för då hade det nog aldrig hänt . satt och kollade på en film på dig när vi galopperar, och fyfan vad jag saknar dig gumman ! på onsdag ska jag på kurs, ska dit med ronaldo och se om han vill springa . de vore så kul om jag ändå hade hunnit haft med dig dit någon gång .

5 januari 2oo9 (:

Ja nu har de gått 5 dagar på januari :p
1 januari ; typ kollade bara på film .
2 januari ; skoter
3 januari ; skoter
4 januari ; sovit & film
5 jauari ; sovitsovit iaf äns så länge :p

På onsdag börjar kursen igen , (monté)
längtar som fan ! fast är grymt nervös också :p
ihihih i.

1 januari 2oo9 (:

Jaa, nu äre äntligen nytt år  :p för år 2oo8 söööög !! usch jag hoppas verkligen att detta år blir så mkt bättre (: men än så har de inte hänt något som är dårligt , men då har de ju bara varit nytt år i ca 21 timmar också . :p ahah . (:

Ajaa, igår så blåste vi iaf upp 38 st heliumballonger , men alla var typ slut innan 00.00 de fanns kanske 4-5 st kvar då bara :p ahaha , aja , rätt så trevlig kväll vare väll, jag surade ur lite , men det är inget jag kan berätta varför , ingen som har med det att göra heller för den delen ..

idag har jag inte gjort så mkt, frida och jimmy sov ju här , .
kollade påå en film Mirrors med frida och jimmy , sen så var vi och åt pizza och sen var frida kvar ett tag sen åkte hon hem, och jag och jimmy kollade på lite fler filmer , tsm med mina söta vovvar Ville och Peggy sen så kom min söta katt Tussen också :p sen så kom mamma hem för en stund sen, så vi gick ner och snackade lite med henne innan jimmy gick till bussen , sen så har jag typ bara suttit här , funderar på att sova snart, eftersom att jag bara sovit 3 timmar inatt :s
så ska jag åka skoter imorn om det är fint väder, och då villl jag vara pigg, så att jag orkar köra :p hihihhi :)

Grymt förkyld är jag också , hostar och snorar som en jävla dåre. :/ inge kul alls , men det verkar som de börjar gå över, får hoppas på de iaf :p

Ajaa, hare så bra allihop , för nu ska jag gå ut och säga gonatt till mina kära hästar och ringa frida, sen ska jag gå och lägga mig :p

RSS 2.0