:/

Jag skulle så gärna vilja förklara för er alla hur allt ligger till, hur allt är, hur allt varit, men det går inte. :/ jag skulle så gärna vilja att ni som står mig nära fick veta vad jag varit med om och gått igenom och vad jag går igenom nu. ni vet vissa saker men det är en sån liten del, och jag vet att ni säger att ni tycker att det är mkt, men det är så lite av allt som jag gått igenom. kan inte förstå varför jg inte kan berätta, vad är jag rädd för?
Så många gånger jag hittat mig själv panikslagen med ett rakblad i handen , ja jag kan inte förklara , men det är så många gånger. mitt liv är fullt av hat, tårar, panik och ångest. allt jag får leva med varje dag, varje sekund, varje morgon när jag vaknar känns som ett rent helvete, bara tanken av att jag ska gå en hel dag med alla tankar, alla känslor. men det är lika vidrigt att somna, för jag vet att alla mardrömmar kommer och kryper fram, och jag vaknar av att jag grinar och är så rädd, så jävla rädd. ångesten drar så hårt i mig, och det gör så ont. fan ! jag började också gilla en person , en person som fick mig att skratta, må bra, vara mig själv, men det visade sig att han var inte så där underbar som han var i början, men jag släppte inte in honom i mitt liv heller, inte riktigt. och jag börjar förstå varför. jag har inte avslutat med den person som jag älskar , den person som alltid finns i mitt hjärta. och innan jag kan gå vidare och träffa andra , så måste jag nog bestämma mig för att glömma tiden som varit , men det går inte. det r inte så lätt ,inte när man älskar någon så mkt. fan , jag hatar det här, jag hatar mig själv, jag hatar mitt liv. jag saknar Piast, så det gör så fucking ont, fan . den ända som förstod mig är borta, den ända som fick mig att må bra, och orka kliva upp var Piast, det var så mysigt att gå upp på morgonen för jag visste att jag skulle mötas av några mysiga gnägg när jag kom ner till stallet.  faaaan !!


Helt slut ...

Helt slut , jag vill sova, men kan inte sova. och när jag väl somnar så sover jag så oroligt :/ usch vill inte . jag läntar efter ett liv, ett liv då jag kan sova ,ett liv då jag inte hela tiden måste hanskas med mina problem, att inte hela tiden måste kämpa hårt för att änns orka kliva upp. det känns så fruktansvärt sjukt..

aja, igår var jag iaf på bio, fick iaf göra något, inte bara sitta hemma. var iaf där med Frida, Fille, Karro och Bea riktigt mysiga flickor (: tack för kvällen <3
idag har jag inte gjort så mkt, bara legat framför datorn i stort sett, och varit ute och mockat pch släppt in hästarna.
har också varit och tänt ljus där min älsakde häst somnade in. det känns hemskt att vara där, att stå där, men ändå skönt, för jag får iaf tid att tänka.

jag är arg,besviken och chockad över hur du har kunnat förändras så grymt, du var ine så här förr, utan du var underbar. men det visade sig kanske att du inte var så underbar när man lärde känna dig lite bättre. men jag är också glad över att det inte gått så långt , .

Ajaa, nu orkar jag inte sitta här och skriva nu ska jag fortsätta kolla på tv. hejdå


kväll .

fredag kväll . blir nog bandy ikväll . bollnäs - gripen .
har funderat mkt idag , och jag pllar verkligen inte att sitta still , pallar inte heller att göra något , är så fucking less på allt .
förstår inte . det finns två som jag saknar så grymt och det är Piast och C . varför kan inte bara allt bli bra? varför ?
dom säger åt mig att skriva ett brev, men varför ? jag kan ju inte, jag får bara panik , riktig panik får jag. usch ! fan . vet inte riktigt vad jag ska säga. uschuschusch !
MM , är också sjuk i huvet , seriöst. hur pinsam får man vara, jävla äckel unge :p haha ! fyfan .


Aja, vad ska jag säga.


Fredaag .

har inte någonlust med något idag. är så jävla slut , ont i huvet å allt. :/ men det går inte att göra så mkt åt. mitt liv går bara mer och mer i bitar , usch ! :/
igår var jag iaf på möte först hos Karin , sen så var jag på möte på kris, sen så åkte jag till arbrå och var upp på gårn en sväng och lämnade lite papper , sen så väntade jag på att mamma skulle komma och hämta mig .

idag har jag inte gjort ett skit , legat, rökt, varit och säppt ut hästarna o.s.v. joooobbigt :s

Jag saknar så mkt, jag saknar den riktiga lillsara sommarn 06, jag saknar tiden med min älskade Piast, jag sakar C , ja jag saknar så mkt nu , usch ! funderar på att sticka långt härifrån . :/

Ajaa, nu ska jag iaf gå ut å röka . hejdå .

helt slut :/

det ända jag tänker på är den 15 november 2008 , värsta jävla dagen i mitt liv :'/
usch fyfan !

fredag den 14, var jag ute hos hästarna , allt var bra, dom var jätte goa och pigga, och jag bestämde mg för att jag skulle hoppa med Piast på lördagen. sen åktejag till bollnäs och sov hos papi, och då ringde morfar och väckte mig på lörda morron, och då var piast skit dårlig, jag tog tåget hem och tog in henne istallet, och hon blev bara dårligare och dårligare, så jag fick ringa veterinären, och han kom runt 17.00 och hon hade stelkramp så det fanns inget att göra, så hon fick en spruta och somnade in. jag tror aldrig att jag grinat så mkt i hela mitt liv- fan , så jag saknar henne. hon var min enda och bästa vän . jag saknar henne så att det gör ont, jag kan nite sova, ingenting . fyfan. :'/
är nu ca 111 timmar sedan hon somnade in så fint.
jag saknar dig gumman , det gör så ont.


Slut !

En outhärdlig känsla satt klistrad i hennes hjärta. hon valde en väg som fick bort känslan, men istället gav smärta. Att känna den yttre smärtan och att se blodet rinna, det fick känslan och den inre smärtan att försvinna. Men känslan kommer tillbaka och hon skär sig igen. i hela världen är hon ensam utan en enda äkta vän. det blir som en drog, och det kan aldrig få ett slut. hon är fast i en mardröm och kan inte komma ut. när alltig är emot en, och allting bara går fel, sp som det känns som man aldrig ska bli hel. hon blundar för livet och hoppas att allt ska bli bra. men ensam är hennes börda allt för tung att dra, hennes handleder är helt blodiga och sönder skurna. men vad spelar det för roll? hennes armar och henner liv är väl ändå inget värda. om hon försvann, skulle någon henne sakna ? hon längtar till himlen, hon vill lägga sig ner och  aldrig mer vakna. dt ligger tabletter framför henne på ett bord. men hon vill inte kalla det hon nu ska göra för självmord. hon börjar nu gråta men sväljer dem alla. efter en stund börjar änglarna kalla. hon väntar nu på sitt sista andetag. detta var flickans sista dag.
den var till dig . 26/10 - 06


jag vill dö varje morgon när jag vaknar, varje natt när jag aldrig kan somna. jag räcker aldrig till, jag duger aldrig riktigt, det finns alltid något bättre, något strre, något starkare, någon gladare. och jag gråkter och skakar, har ingenstans att ta vägen, kurar ihop mig, klöser mig i nacken, biter mig i armarna, ingenting dämpar, det går aldrig över .
och du tror att det lägger sig om en stund, och jag hatar att jag inte skriker, att jag inte kastar grejer omkring mig, jag hatar att ingen vet, att ingen kommer veta.
du förstår mig aldrig, fast det är det enda jag behöver nu. jag tror inte att du vill förstå . du begär att jag ska lita på dig , när du sviker mitt  förroende och dina löften. jag litar inte på någon, allra minst mig själv. efter så många gånger jag har hittat mig själv gråtandes på rakbladskanten har jag lärt mig att den jag litar mest på inte går att lita på, inte alls . jag vet att allt jag gör är fel, allt jag är , är felom jag bara kunde sluta vara någon gång , om jag bara slapp mig själv någon gång...för jag gör dg ju bara besviken.

Vill hata dig men älskar dig mer varje dag, det var mer än 1,5 år sedan du lämnade mig ensam. men du var speciell, du har mitt hjärta i din hand.

Fredag !

Ahapp , åkte iaf till bollnäs med FridaH och Fille , där träffade jag också AmandaS och CarroA . Sen så träffade jag ju massor med mer folk också och två st speciella , två vänner som jag kännt länge. (: så mysigt att träffa alla :p
var på max en sväng åså . (: En mysig kväll  .(: Tack för den <3

PÅ dagen igår så var jag också ute och red , det gick jtte bra, äntligen skötte sig den nya hästen :p hahahahha .

Men men nu ska jag sova igen . gonatt. (:

Förlåt .

Ett stort tack till alla underbara människor som ställt upp för mig och alltid lyssnat .
Det är så många, och ni är så mysiga allihop . ni ska veta att jag älskar er även om jag inte är kvar här.
Sen så vill jag tala om för några speciella hur mycket jag älskar dom.
FridaCeder - Du är så otroligt underbar, är så j*vla glad att jag träffade dig, du har trots allt fått mig att ändra mtt liv lite grann :) jag älskar dig mer än allt. <3
AmandaStockhaus - Du är så underbar, du finns alltid där när man behöver dig. jag älskar dig så otroligt mycket. <3
SaraHedberg - Du är underbar, alla roliga stunder med dig kommer jag alltid att minnas. inte känt dig så länge, men tillräckligt länge för att veta att du är en toppen tjej. jag älskar dig så. <3
FannyLindberg - Du och jag . Du var min första och ända vän som jag kunde prata med om ALLLT ! du har varit med så mycket och vet så mycket om mig , mycket mer än någon annan någonsin kommer att få veta. alla åren jag kännt dig gumman. jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig . <3
Fille & Alex - ni två är så underbara , så otroligt söta människor, är så glad att ni finns här vid mig . Alex , du är fannys pojkvän och ni är verkligen så söta tsm, jag älskar er så mycket . <3


Jag är inte så säker på att jag kommer orka. detär inte likt mig att jag börjar ge upp, men jag är också en vanlig människa ch orkar inte allt och inte hur länge som helst . 9 år , i 9 år har jag plågas av någon , och jag förstår inte hur jag har tillåtit mig själv att detta fick hända. men efter bara något år så var deju självklart att det skulle vara så här. och jag var så pass liten att jag inte riktigt kunde styra mitt liv. jag kan inte förklara för någon , inte alls . eftersom att det är för svåra grejer för mig .
Dom sista veckorna har det varit så skönt att bara lägga sig neri sängen och veta att nu får jag somna, det är så skönt , kommer aldrig kunna beskriva känslan, det ända som tynger mig njag lgger mig i sängen är att jag vet att jag måste vakna på morgonen igen . västa känslan under ett dygn är att vakna på morgonen , veta att jag måste kliva upp och möta verkligheten . jag orkar inte göra något , jag sover helst hela tiden, för då slipper jag denna värld. min ända önskan är att aldrig mer vakna, det vore så skönt, så skönt att aldrig mer behöva känna den här oroligt tunga smärtan, att aldrig mer behöva möta verkligheten, att aldrig mer behöva oroa mig .

ingen rubrik

Vaknade runt 06.30 ick ut till hästarna , myste lite med dom , sen så ringde jag och beställde en säkerhetsväst eftersom att man måste ha de i monté , SUGER , jag hatar säkerhetsvästar . men men . så ringde jag och beställde täcken också , men dom jag ville ha var tyvärr slut så jag fick ta två andra. :p
sen så har jag varit och fixat svanskappa å grejer . :) så idag har det hänt mycket . :p haha

imorn ska jag troligen provrida, men allting på , hucudlag, käckrem, svanskappa å hela skiten som man också måste ha i monté . så blire travbanan för mig och min lilla plutt Ronaldo :p Piast får stanna hemma hon , och det är synd hon som älskar travbanan , men hon är 2 år för gammal :s :/ men men hon får springa hemma istället hon :p

Ajaa, harebra allihop . för jag känner mig helt jävla förvirrad iaf , förstår inte varför DU ringer och skriver sånt här till mig, blir ganska förvirrad äre inte du så äre nån annan !


KALLT

A , jag vaknade som sagt runt 06.45 , och klev upp , gick ut till mina underbara hästar och möttes innan jag änns öppnat dörren av två st mysiga hälsnings gnägg, sen när jag kom in i stallet så gosade jag med dom medans dom åt och sen ville dom inte gå ut dom ville mysa ett tag först ,så vi gjorde de , jag har verkligen världes bästa hästar (: hihi .

Synd att de var + grader igår , för detinade ju och nu är de  - 2,5 grad ute , så nu har de ju fryst på igen , så det är skit halt ute :s men men det är väl sånt som händer antar jag .

Nu ska jag gå och ta mitt pecilin och lägga min under kudden för att inte spy upp allt igen , sen ska jag kika lite på tv innan jag går ut och gör i ordning i stallet , eftersom att jag inte släpper in mina hästar själv idag. för jag ska ju iväg på montékurs :p hiihih . kul sörni (:

Aja , harebra !

http://saraj0hansson.bilddagboken.se

Kväll .

Ao äntligen kväll och jag ska sova :p så här sent var de länge sen jag var vaken eftersom att jag varit sjuk :/ eller är . :s
varit på travet idag i typ 3 timmar , och Figge sprang jätte bra idag, sen så var jag in i ponnystallet och kollade åh , gud vad länge sen jag gick på ponnytravsskolan , hahaha . så gulliga dom är , oh det är fortfarande 2 hästar kvar sen jag gick där , resten är nya :p men då är de ju 5 år sedan jag gick där också såå . näe gud så mysiga och fina hästar det finns , fast mina är bäst dom ;) hahah. Ajaa, nu ska jag iaf hoppa i säng och få upp värmen och sova några timmar innan jag ska upp och släppa ut mina :p

Pusspåer allihop !


Förstår inte vad du gör eller vad du tänker med. seriöst !
Ena dagen är du så underbar och nästa dag är du så här , varför . varför pratar du inte om det?
Varför inte bara tala om vad det är för prblem ? snälla lilla du , för de funkar inte så här, . jag pallar inte de.
och om du vill att vi ska träffas så måste du iaf tala om vad det är för problem så att jag iaf förstår nånting. för det här går verkligen inte . för då kan vi inte träffas nå mer för jag orkar inte .
och du vet att jag saknar dig och tycker om dig . </3

Ahaapp !

Nu har mina hästar fått vinterskor :p wie , jag ska fan ta och rida imorn :) hihi . i snön å allt liksom (: det gick bättre än väntat att sko dom, speciellt piast eftersom att hon har så ont i ryggen just nu och går på massage så brukar hon vara så stel bak så att det blir svårt att sko , men inte idag, idag gick de super bra, så de märks verkligen att hon börjar bli bättre , och det känns super skönt :p Ronaldo var också duktig, var inte lika ivrig och snurrig som han brukar . :p hahah .
ikväll blire iaf trav med min söta vän Elin , åker runt 18 och kommmer hem någon gång i kväll (: figge ska springa ett utav loppen , hoppas det går bra för honom , vi håller tummarna (:

Så mycket mer har jag faktiskt inte att säga, för nu när jag är sjuk så gör jag inte  mycket mer än att ängna mig åt djuren (:
Det finns också några som jag vill tacka , som bara genom att funnits har hjälpt mig att orka hitills .
Frida Ceder, Amanda Stockhaus, Fanny Lindberg, Felicia Adobati, Sara Hedberg & Frida Hedström  (:

Men men puss påer alla , för nu ska jag äta sen åka till bollnäs och kolla på trav (: riing om det är nå. annars hörs vi ikväll om det inte blir för sent , för då orkar jag inte sätta mig här. (:Du är SAKNAD<3


Måndaag !

Usch nu har jag variit sjuk i en vecka :S var hos doktorn idag , och fick pencilin + två andra medeciner :s inge kul alls , sen om å veckor ska jag till en annan doktor , och har jag otur så får jag kanske operera mig :S

har också varit på kåce idag , och köpt skor, snösulor och brodd till mina hästar eftersom att dom ska skos om imorn :p hihi . äntligen kan jag rida igen (:
Aja, så mycket mer har inte hänt idag bara sovit nästan, eftersom att jag är sjuk så ligger jag mest .men men imorn blirekanske trav på kvällen , kulkul (:

Du säger ; Sara, du finns alltid i mitt hjärta, och kommer alltid att finnas där .

Men varför gör du så här då ? ajag förstår ingenting , och jag orkar faktiskt ingenting heller , mitt liv är verkligen en ända röra just nu , inte bara dig , utan mycket mer. jag vet att många kommer tycka jag är dum nu eftersom att jag gör något inte många vill att jag ska göra, men jag kan nite hjälpa det just nu, för jag gör allt för att mitt liv ska fungera . ! jag kan inte bara sitta, utan måste göra något för att jag änns ska orka med smärtan jag har .

Jahapp .

Nu har jag vit sjuk tillräckligt tycker jag :s fan , måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag och idag är de söndag och jag är fortfarande sjuk , blir ju för fan värre och vörre för varje dag :/ När fan ska jag bli frisk då ?
Var nyss ute och släppte ut mina underbara hästar, dom är så mysiga, när man kommer och går så hör man att dom gnäggar ch vil ha frukost inne i sina boxar sen när man släpper ut dom så blir dom så ivriga och bara vill sätta fart , men jag måste ju hinna släppa dom först men sen blire fart på mina små älsklingar . :p
Hovslagarnen kommer på tisdag och ska sko mina hästar , så att jag kan börja rida dom igen , för nu när det är snö ute vågar jag inte rida , för de blir ju så halt . så nu ska dom få , vinterskor, broddar och snösulor :p ska på kåce och handla månda elr tisda :P och förästen Ronaldo läre ju ha nya skor eftersom att han ska med mig ner på travbanan inte nu till veckan men nästa . får se hur de går men skrutten då :) hihi .

Ajaa, hare bra allihop , nu ska jaförsöka fixa något att äta , sen så ska jag åka iväg och hämta lite hästgrejer :P hahah ,.

Puss påer .

Kväll .

Ikväll har jag varit inne hos morfar och snackat med honom lite åså, sen så har jag tillbringat lite tid med mina söta hästar , och nu sitter jag här ska snart gå och lägga mig , mår inge vidare bra . uscha !
har också varit ute i snön ett tag , det är ju så mysigt , hihi . nu är de -10 ute :p så jävla skööööönt :p hiihih , snart skoter dax, bara lite mer snö nu då :p snällla :) hihihiih .
Ajaa, ni får hare så super allihop nu ska lillsaris gå ooch hoppa i säng , så att hon orkar upp till sina goa hästar imorn ..


INGEN RUBRIK

a, frida jnu skriver jag igen , haha men har inte haft tid och min data har varit pajj och är fortfarande trasig så jag kan liksom inte sitta och skriva här så mkt för än min data är lagad. är iaf 3 veckor och 6 dagar sedan jag skrev här sist , usch vad dårligt jag skriver :SFörlåt !
Gör jag fel som inte vill träffa dig nu fast jag saknar dig ? men det är faktiskt så här, att halva jag vill åka till dig nu och stanna där resten av mitt liv , men halva jag säger att det är fel .
Jag vet inte vad jag ska tro, tycka, göra ! inte ett skit . så mycket som är i mitt huvet, det handlar inte bara om dig utan det finns så mycket mer som också är bara skit just nu. och du måste förstå att jag inte kan åka till dig varje dag, jag jobbar, jag har mina hästar, mina vänner , jag kan liksom inte skita i alla dom. hela mitt liv är en ända röra just nu , och varför det kan jag inte berätta, lite vet dom som umgås med mig , men inte allt , och det kan jag verkligen inte berätta !
varför bråkar ni för , snälla det är inget att bråka om det är äl iaf jag som bestämmer eller ? E, du kommer alltid att finnas i mitt hjärta, du har funnits med så länge och verkligen varit helt underbar, du har funnits för mig i stort sett jämt .
C, dej har jag känt så länge även om jag inte träffat dig så mycket , och du är verkligen  så jävla go emot alla , men just nu funkar inte mitt liv och du måste acceptera att jag måste reda ut mitt liv .Nu har vi höstlov , eller a det är snart slut . jag har inte gjort så mycket , dexcuen började ju den 23 oktber då spelade bollnäs på kvällen , sen på fredagen var jag ledig och kollade på bollnäs när dom spelade sen så gick det skit bra för dom och dom kom ända till final Edsbyns IF - Bollnäs GIF,  3-2 ,men dom spelade verkligen grymt bra hela helgen även om dom förlorade finalen :) sen i måndags var jag helt plötsligt sjuk och hade feber, men drack lite på kvällen eftersom att min sötaste frida fyllde 17 år. sen så har jag legat sjuk hela veckan och det blir baravärre och värre för varje dag. nu har jag troligen också bihålsinflamation inte alls kul :/
Nu har jag också börjat min montélicens utbildning, skit kul :p hiih . inte nu på onsdag men nästa onsdag så blir de troligen travet med min valack, piast får stanna hemma hon :)

Ajaa, just nu har jag inte något mer att säga eftersom att jag ligger sjuk och har legat sjuk hela veckan så .

men hare bra alihop .


RSS 2.0