jaha !

Nu äre torsdag den 26/6 och det har gått 21 dagar på sommarlovet och det har väl varit kanske 3 dagar med fiint väder (sol och bad) annars har de bara varit skit väder (regnat och blåst) usch vad tråkigt.
igår var de nogolunda bra väder, var inte så kallt ute så jag passade på att rida , men då ramlade jag av istället, och det var inte heller så sköönt , har gjort ill mig mycket den här gången, höften är blå och fylld med skrapsår , ansiktet är lite uppskrapat, knäna är heller inte så fina, inte armbågarna heller, nacken gör super ont och jag kan typ inte röra den :/
Men vafan det är sånt som händer när man håller på med hästar , så den smällen får man ta. skulle ha ridit idag också, men i mitt tillstånd så tar jag mig inte upp på hästryggen , så jag väntar tills imorn och ser om jag är bättre, :) för imorn blir de nog ridning iaf . hoppas jag :p haha . måste ju träna pp kondition och muskler innan hälsineridleden är i början av augusti :p

Ajaa, så mycket mer har jag faktiskt inte att berätta.:p

<3

sjukttrött xD

Igår var jag med frida , vi var först och kollade på fotboll :p 2-2 blev det , men bogårn kunde ju ändå ha vunnit för de andra laget gjorde mål i sista minuten :p aja. direkt efter åkte jag och frida och åt pizza , gott , men mätt blev jag . hahaha .
efter det gick vi hem, och jag skulle duscha men det blev aldrig så för jag tror nog att vi hade fullt upp med att sjuka oss , det var fan länge sen vi skrattade så fruktansvärt mycket på en och samma dag åt ingenting liksom . ajaa . det var den dan de, gik och la mig tidigt , runt 00.00 tiden , för jag var ju till Karin i morse , och åkte hemifrån vid 08.30 , sedan var jag på stan en sväng , köpte ett par skor och en klänning .. ajaa. så mycket har jag inte att berätta..

eller joo, är fruktnsvärt trött idag med, så jag och frida har bestämt oss för att sjuka oss ikväll med :P myys .

hejdå :)



<3

Söndaaah ..

Avisst, idag är det söndag och jag är grymt trött :/
Jimmy och Jocke var här och kollade på film, och drog väl ifrån mig vid 02.30 och då tänkte jag lägga mig men fasnade framför datorn lite :p sen så ringde frida och jag pratade väl med hennne mer än en timme , så vid 05.00 imorse somnade jag =) sen så var det en mygga som väckte mig , dom är så j*vla irriterande, myggor är fan mer irriterande än flugor . , men det där irriterande surrande ljudet , fyfan .

Ajaa, idag blire väl fotboll eller något liknande , för de blev ju inte som det var tänkt :p haha . men det får bli flr gånger :p

Sol äre ute idag åh, fast ingen varm sol :/ åså blåser de kallt ute .. trökväder, men det är bara för att det är vallsta. för vallsta-arbrå suger riktigt aså. usch .

Ajaa , hare bra allihop :)

Pusss

Lördag

usch vad less jag är på vallsta-arbrå nu , vill inte vara kvar här , det ända som hindrar mig från att sticka är mina hästar :/ på sommarn står dom ju ute, men jag åker ju dit varje dag och kollar till dom, men på vintern äre så mycket mer . och då kan jag int bara sticka :/ Men vad fan äre för folk här omkring då ? aa usch


midsommar

Aa, frida kom till mig runt 15.30 och vid 16.00 gick vi hem till Fanny , vi började dricka lite lugnt, sedan kom det folk efter folk hela tiden. efter ett tag så grillade vi lite kött och åt :p gott. sen så badade jag och sara oh det var ganska mys :p hahah, men kallt som fan ;) sen så rökte vi vattenpipa också . a det var de mesta vi gjorde,dasade runt midsommarstången, lekte lekar o.s.v. vi satt också och pratade ganska mycket.

Aja , det var den midsommarn de.. ..

Veckan :)

Ahaaa..

Måndag: gjorde inte så mycket, satt mest hemma och bara trökade :p
Tisdg: Åkte till mina kusiner och hälsade på, sov där :p
Onsdag: vaknade tidigt som fan, åt lite frukost med mina kusiner, sen så tog vi bussen ner på stan
och gick runt lite. när vi hade tröttnat tog vi bussen tillbaks till östanbräcksvägen :p haha -. vitog de lugnt och bara satt liksom,sen så tog jag och ottlia bussen ner på stan igen och gick på biblioteket och lånade några barnböcker :p senare på kvällen så tog jag mig tid att packa ihop mina grejer för göran skulle hämta mig , sen när jag hade kommit hem sååkte jag upp till mina underbara hästar och myste lite :p
Torsdag: En lugn dag, åkte hem till pappa och var med han ett tag innan mamma sedan kom och hämtade mig ochvi åkte hem, sen så tänkte jag gå och lägga mig eftersom att jag skulle till fanny dagenefter ( midsommar) .. men när jag precis hade lagt mig så ropade mamma och sa att det var bråttom , så jag tog på mig mina kläder och följde med till huddik, för min moster var så ledsen för hennes pojkvän körde ihjäl sig i onsdas kväll , och dom kunde inte identifiera honom förän torsdagkväll :/ så vi fick ta med barnen hem till vallsta . en jobbig kväll .

ajaa ,det är min vecka .

Fredag den 13

Allt börjde med att jag var utan ciggaretter när jag vaknade, sen kl 07.00 så åkte vi till huddik , och en bit in på nianforsvägen så började bensinmätaren att lysa , :s när vi kom till iggesund så tog de helt slut på bensin , som tur var fanns det en mack där. vi kollade på ottilia och hilmas skolavslutning och sedan fikade vi hemma hos jessica . på vägen hem började det regna (med min otur) för jag skulle nämligen hoppa av i änga för jag skulle rida. men så kom solen och jag blev jätte lycklig , men när jag had sadlat och hoppat upp så kom regnet igen :/ typiskt. sedan så skulle iöver en bro men min älskade häst vägrade så jag fick leda honom över och då blev han rädd och hoppade in i mig 3 grr så nu hoppar jag på kryckor :s aja . det där var min dag, vet inte om jag vågar göra något mer idag :p haha..

men men de blir iaf arbrå med amanda och frida sen så får vi se vad vi hittar på :P
Amanda och frida ni får tänka på att jag nu hoppar på kryckor så ni får int gå så fort .:p haha

12/6

jaha , nu har de snart gått en vecka på sommarlovet, och det har i stort sett bara varit skiit väder. det var på helgen de var fint och man kunde ligga på orbaden , men i veckan hare varit SKIT väder. aja , i tisdags och onsdags red jag, mycket mysiigt . måndag kväll, tisdag kväll och onsdag kväll tillbringade jag i arbrå , också ganska mys att träffa folk liksom .

Torsdag 5/6 , blev de fest med jennifer, frida, forskan, jimmy l, storsara och jimmy norfelt , en mysig kväll, ett nattdoppbevde också , :) haha.
Fredag 6/6 , blev det orbaden med massor av foooolk , senare på natten drog jag, fille, bea, krikke och sibb hem till fille och satt ch snackde lite :p
Lördag 7/6 , blev de cykla upp till Karro :) mysigt. :D där vi spelade lite fotboll pch lite såånt där :) hihi .
Söndag 8/6 tror jag faktiskt inte att jag gjorde något speciellt faktiskt .
Måndag 9/6 , var jag hos jimmy och kikade på film med frida, jocke och jimmy. swn sov jag hos friida .
Tisdag 10/6 , först red jag me Gabb och Lisa , sen så drog jag till arbrå och kikade på film/drack med jimmy, jocke, frida, dennis, mange, DH och tre till tjejer . sen sov jag hos frida.
Onsdag 11/6 åkte till arbrå och träffade mange, DH och fredrik , sen drog ja upp till frida en sväng sen ner till jimmy en sväng sen blev det hem och soooova.
Torsdag 12/6 a idag ha jag inte gjort så mycket , stängt för ladan så att våra hästar inte äter upp den :p hahah

Men men .

SOMMAR :D

Nu har sommaren verkligen börjat, det är så förbannat härligt. :)
klockan är 13.15 och det är 26 grader i solen redan :p suuper bra . Aja, denna dag kommer väl tillbringas vid datan och ute i solen, sen ska jag en sväng till hästarna också :p jag känner mig piggare och gladare nu när solen har kommit och det börjar bli riktig sommar :p men känner mig även mycket nedstämd :/ men men det är väl sånt man måste gå igenom.
Helgen har varit bra,
fredag: först red jag piast och det var mycket roligt, känns verkligen bra att hoppa upp i sadeln igen och bara rida ut, sen så blev hon så svettig så jag duschade henne , det tyckte hon verkligen om :) efter det så blev de nattvandring, med frida :) eller a vi "gästnattvandrade" så vi hade dom otroligt fina gula jackorna på oss, hahahah :p sen i lördas, så drog jag till arbrå och träffade; frida, jennifer, jimmy larsson, jimmy norfelt, mange, dennis, fredrik, DH och två tjejer frå ljusdal :p mycket trevligt :) Jag sov hos frida också. sen igår så red jag ronaldo , också en grymt mysig ridtur :p han ville också duscha och han trivdes mycket bra under vattenslangen, speciellt när han fick dricka vatten ur den :p hahahah . seen vare bara hem och kolla klart på filmerna jag lånade av frida. avsnitt 1-8 barnen på luna . det är verkligen synd om dom barnen soom miste sina föräldrar, ganska mys att sitta och kolla på gamla barnfilmer :p hihiihih .

ja, så mycket mer har jag inte att berätta, eller jo , Ida och Wilda kom ju hem i torsdags och stannade tilsl igår , och det var mycket roliigt att träffa moster ida, så jävla länge sen, (julafton) så det är ju 5 månader sedan jag träffade henne, så fick jag ju träffa kusin wilda för första gången också, en underbart söt kusin :p 12 veckor o lördags :) ja ni kan ju gissa vad jag gjort mer än det jag berättat . hhahah , jo jag har burit, matat, gosat och gått ut och gått med Wilda :p hahahahahah . uscha vad  jag älskar barn alltså.

Aja, ikväll blire ringa om sommarjobbet, så jag får veta om jag ska sommarjobba och vilka tider åså. mycket nice. :p hahahhhah.

Puss påer alla.

mycket känslor har också kommit upp i helgen och det har varit ganska jobbigt men som tur är så har jag mina underbara vänner som alltid stöttar mig. . tack för allt . ♥♥

Kram ∫@®@ :)

image29

RSS 2.0