.

ja, helgen är snart över.
Fredag ; Jobbade på dagen, sen blev de fest hos fanny, men jag mådde så jävla dårligt så jag åkte hem runt 00.30 ..
Lördag; vaknade runt 07.00 gick upp till stallet, och de var då jävla långt att gå 1,5 km denna morgon, för jag var så innehelvetes bakfull .. när jag väl hade kommit fram till stallet, fodrade jag hästarna , och gick in i fikarummt och satt där å drack vatten ;p haha ! efter ca 30 min kom wiger och masserade min häst, =)
sen hem , träffade fanny & alex en sväng , och vi bestämde oss för att ha de lite mysigt på kvällen, så runt 16.30 gick vi och köpte 2 chipspåsar, en varsin tom&jerry påse, en stor glassförpackning och 2 drickor =)
men innan vi skulle kolla på film skulle jag upp till stallet, och släppa in ..
När de var klart åkte jag hem bytte kläder åså, sen gick jag till fanny och vi knäppte på Män som hatar kvinnor.
och åt seriöst tills man höll på att dö .. ;p haha ! senare gick vi ut och gick runt vallsta i mörkret , snackade lite åså , för de är ju så jävla annorlunda jämfört när jag och fanny var liten och sprang runt på vallsta på nätterna . =)
Sen bar de av hemmåt , somnade väl runt 00.00 =)

Söndag ; jaa, klev upp runt 07.00 liftade med ida upp till stallet idag =) fodrade hästarna , fikade lite mackor , sen släppte vi ut , mockade rent i stallet , sen bar de av hemmåt .. och nu sitter jag här , funderar på om jag ska lägga mig å sova någon timme =)
hihi ..


åh :/

Ja , jag kan fan inte säga annat än åh.. :/
Jag känner mig så grymt hjälplös, så jävla less. så jävla besviken.
Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, är så less å besviken samtidigt som jag är så jävla rädd för att jag ska misslyckas och halka tillbaks, för just nu är jag svag, slut på energi.. händer det, de jag tror kommer hända, då går jag under igen. för de kommer jag verkligen inte klara av, jag känner de redan nu, på bara en vecka så har allt blivit så mycket mycket sämre, jag har ingen engergi kvar, och är allmänt jävla slut. jag har ingen lust att hitta på något , ingenting .. fan uscha !
Jag tror att de var helt räätt att hämta hästen, de var som att de var bestämt liksom,
för på fredagen hämtade jag hem honom, kände liksom att vi passade ihop, och på lördag morgon fick jag reda på allt , och de kom verkligen som en chock fast än jag visste om rätt mycket av de. :/
men jag var inte förberdd på att just de där skulle hända..


Måste skriva av mig

ja de måste jag verkligen , jag är så arg, så besviken å så jävla ledsen !

Kan verkligen verkligen inte förstå , vart den människan jag älskade tog vägen, den nya som finns hatar jag mer än allt. kan inte heller förstå hur man kan sitta och kolla någon i ögonen och ljuga så fruktansvärt och hur man kan såra så många människor ..
jag trodde att de räckte med att du förstörde mitt liv helt å hållet. men nejdå, verklgen inte , utan du ska förstöra allas liv, du vill att alla ska må lika piss som dig.. och som du fick mig att må.
Ingen trodde på mig , förän de var för sent, sen fixade allt till sig enligt alla  , ingen trodde heller på mig denna gång , men ser ni nu då ! jag har haft rätt hela tiden , i alla jävla år .. varför lyssnade ingen på mg ?! hade bara något jävel kunnat lssna så hade de här aldrig hänt ! då hade de här varit löst.. nu sitter vi här , kan inget göra, bara kolla på när allt rasar , de finns ju för fan inte änns något att kämpa för ! nu kan man lika gärna sitta och ruttna bort !
Jävla äckliga människor !
Så less , så jävla besviken på dig ! hur faaaan kan du , tänk på dina barn , dom som älskar dig ?
vrför inte bevisa att du är stark istället , nejdå .. du verkar bara villa förstöra ! och hur fan kunde ljuga för mig ?
näe nu är allt bra, . JOO TJENA! näääääääääe ! när fan ska allt ge sig ?!
när fan ska jag kunna slappna av. ? när fan ska jag få ta de lte lugnt , lägga lite engeri åt mig själv .. jag orkar ju för fan ingenting ..
jag har ingen jävla ork till någonting längre, jag går ner i vikt , jag känner hur all smärta tar tuggor av mig , jag känner hur jag sakta försvinner härifrån ! och jag vill inte  , bara vill inte längre.
vill ingenting .. hur fan ska jag orka hålla humöret uppe ? hur fan ska jag lckas med allt ? hur fan ska jag klara av att fixa alls liv + mitt eget, lösa allas problem jämt + mina egna ? de går fan inte ,, jag har ingen jävla ork !
den ända jävla känsla som finns , är att jag kan fan lika gärna lägga mig ner och bara försvinna ! för vafan , de finns ju iaf inget att kämpa för ! ingenting alls ..

Bus på stan

ja idag var de verkligen bus på stan ..
Åkte med Elin till stan en sväng , hann typ inte vara där så länge eftersom att dom stängde, men hann iaf prova örongrejer (sånna som är varma ) ;) och sen flumma lite , sen gick vi iaf till station där rickard senare skulle hämta upp oss , träffade Dennis en sväng =) sen blev de ännu mer flumm , å ännu mer flumm , tillslut kom iaf rickard, och vi åkte till Gumpels och kollade lite , innan vi åkte vidare hem =)

En skum men trevlig Kväll =)

Imorn blir de först jobba, sen åka å kolla på häst, och seen jobba igen..
På kvällen blir de nog åka och fixa biljetter till Markoolio den 10 oktober , om de finns några biljetter kvar =)

Puss på det <3









.

Tindra har förstört Kattluckan ! typiskt .. ingen bra morgon dehär !
Men men ..
Ska snart å väg å jobba...

skriver väl mer senare.

puss

Onsdaag =)

Jobbat hela dagen idag , och bestämde mig för att åka och kika på en häst på fredag =)
Så på fredag , åker jag först upp å jobbar någon timme, sen blir de till att ta transporten och åka och kika på en häst, och kanske ta med den tillbaks till Vallsta ;)

Ajaa, när jag ade jobbat klart idag så åkte jag hem , käkade lite mat, beställde nya hööks katalogen och nya börjes.. för börjes har slutat kommit till mig och hööks har jag tappat bort ;p hahah ! så jag beställde nya idaG =) sen gick jag upp och tog en cigg hos karro ,, sen blev de hem , myste lite med min lilla bebis vovve , sen blev de idol en stund , och nu sitter jag här , funderar på att lägga mig å sova, är så fucking trött. :S uscha !

Och förästen , jag ska sluta röka typ nu , snart ! :p haha !
Men nu ska jag gå ut och ta kvälls ciggen å ringa frida, sen blir de gonatt tror jag faaaan !

Pusss

Tisdaaaah !

Ja idag är de som sagt tisdag..

Idag har jag inte gjort så mycket.. eller ja jag har inte hunnit gjort så mycket, fast ändå fått en hel del saker gjorda..
Dagen började med att kliva upp, hoppa in i en dusch , sen fick vovvarna lite mat, sen blev de ut med dom en stund .. petade i mig lite frukost , men de blev inte mycket .. sen gick jag till bussen och åkte till bollnäs , tog lite prover åså, sen blev de hemmåt , ut med hundarna , bytte om, åkte och jobbade, fick mycket gjort där idag..
Sen blev de hem , ut med hundarna , fixade lite mat, cyklade på ica och tog ut lite pengar, köpte cigg, cyklade upp till Karro , umgicks lite med henne där , sen tog vi cyklarna ner till Daniel och kollade på idol och åt glass m. blåbär, super gott =D hiih .. sen fick jag ett samtal, och de samtalet måste jag fundera på en stund ;) haha ..
skulle vara super kul om de blev som vi pratade =)
Men men måste som sagt fundera på vad jag verkligen vill ..

Nu ska jag iaf lägga mig och fundera lite, sen sova..
för imorn väntar ännu en dags jobb.

Puss påer..


ajaa.

Känns som om jag ska lägga ner detta bloggande.. känns så jävla meningslöst !

aja, har iaf varit på ängslunda på typ "öppen dag" grejs , hade med små ponnysarna Helios och Hamilton dit.. =)
Mysigtmysigt !
Sen hände något som jag aldrig trodde jag skulel få vara med om, eller ja , jag hade hoppats på att jag aldrig skulle behöva vara med om det..
När vi hade lastat hästarna och börjat åkt, så släpper helt plötsligt transporten ifrån dragkroken :S så vi ser hela vagnen rulla bakåt , sprang ur bilen , åå skreeek . fick tag i handbromsen på transporten och drog i den, så att de tog stopp, men en glasruta krachades på garaget, men hästarna klarade sig utan skador som tur var. usch , mitt hjärta stannade , sen kände jag hur de bankade sönder innut i mig .. fyfan :/ kände hur tårarna började rinna , usch de var verkligen hemskt , har nog aldrig varit med om något så hemskt förut :/

Aja, sitter iaf hemma nu, träffat fille en sväng idag också , å imorn åker hon hem till åre, jävla unge att flytta dit .. å lämna mig här ;p haha .. näe men de är inte alls kul att hon flyttat. :(

fest ikv kanske ? känns ffan som de, känner mig inte alls på humör , allt bara jävlas hela tiden, inget går som jag vill . allt blir bara helt jävla cp hela tiden ! varför ska de alltid sluta så här ?


Fredaaag !

Jag verkligen älskar fredagar, speciellt denna fredag, för jag är så jävla slut i kroppen och behöver sova sova sova !
Usch !
Men de har varit så mycket och är så mycket hela tiden , så de finns fan inte tid att sova känns de som :/
Men i helgen ska jag försöka ta de lugnt , förutom i morn förmiddag, för då ska jag troligen följa med till ängslunga med hästarna , för de är typ öppendag grejs där imorn ..
Men annars blir de noog lugnt , är ju inte helt säkert att jag följer heller.
Igår var iaf en dag , jag verkligen inte vill ha kvar , usch fyfan vilken dag..
En som jag trodde var en utav mina bästa vänner, gjorde något som jag verkligen inte trodde hon skulle göra, trodde aldrig att man kunde göra något så dumt emot en människa man säger att man tycker om och litar på ! men tydligen .. och sånt tycker jag inte om , jag hatar människor som hela tiden ljuger å snackar allmänt mycket skit ! !!!

Ajaa nu ska jag gå ner och röka !

trött

ja visst är jag trött allt ..
så slut i kroppen .. menvafan ;)
Myst på bara nu några dagar och bara tagit de lugnt liksom ,.
jobbat lite åså ..
Idag har jag varit och ätit pizza mäh Karro iaf =) Gott vare , men när jag hade ätit typ halva så måsta jag skjuta bort tallriken för då mådde ja inte alls nå vidare bra, uscha ! vad man äter när de är gott :s uhh .
Sen blev de hem till henne å spela lite kort åså ..
sen fick ja lite besök , sen har ajg bara tagit de lugnt då , ska väl hoppa in i duschen nu tänkte jag då ..

tidigt.

Ja i morse blev de rätt tidigt , men vanfan sånt som händer ;-) hahaha !
Känner mig helt slut i kroppen just nu , och jag börjar också fundera på när min j*vla hosta så gå över :/
verkar inte som att den vill ge sig .. men men ..
Tog iaf en cigg med Karro innan jag åkte och jobbade, för hon skulle iaf till bussen och åka till skolan , satt å snackade lite med henne en stund , sen bar de av emot jobbet. när jag kom dit så var de inge folk där , så jag började fodra lite , sen satte jag mig och drack lite saft ;-) haha , och tog en bulle ;-) .. gott sörrni =)
Ajaa, är iaf klar där för en stund nu , så då åkte jag hem , och ut med vovvarna lite =) Sen funderar jag på att vila en stund , men inte sova ;o haha ! Sen blir de jobb frammåt 15-16 tiden igen ..

Ajaa, nu ska jag dra en sväng .. Hejsvejs

Pusss / s <3

Piast

ja , nu har jag varit ute där min älskde lilla ängel ligger och vilar så fint.
åh , uscha de känns verkligen inge vidare när jag tänker på att hon kmr verkligen aldrig komma tillbaks.
Jag har svårt att förstå , att hon verkligen lämnat livet. att hon verkligen lämnat mig här ensam..
fortfarande fast dgått ca 10 månader, så vaknar jag iblandoch tror att hon står där utanför, i hagen ochbara väntar på att jag ska komma och gosa lite och ha med mig några äpplen.
Men, jag blir alltid lika besviken, för hon står inte där ute längre :(
När allt var som värst så sa dom till mig att jag skulle skriva ett brev till henne, och sedan läsa det högt någonstans där jag tycker om att vara, sedan elda upp det, för att då har jag ändå fått saker sagt som jag känner att jag behöver liksom, men så många brev jag skrivit , men jag vågar inte läsa dom sedan, jag är rädd, men vet inte riktigt vad jag är rädd för. Allt känns så svårt.
Hon fanns alltid där när jag behövde henne som mest. , hon svek mig aldrig. hon var min allra bästa vän. visst hon kunde inte prata tillbaks till mig, men hon visade att hon förstod att inte allt var som de skulle, och hon var mitt allra bästa stöd. Kommer aldrg kunna berätta för något om allt jag varit med om, allt om hänt, allt som finns inom mig. det var bara henne, bara bara henne .. och det är nog för att den enda jag har kunnat lita på till 100% är Piast ! !
Men jag tror att jag börjar inse att hon kommer aldrig mer komma tillbaks till livet, hon kommer bara finnas i mitt hjärta , mina drömmar , mina tankar. Men aldrig mer i livet .
Så idag satte jag mig och skrev ett brev till henne, plockade lite blommor åså, och gick ner till platsen där min lilla ängel somnade in så fint. jag började göra i ordning, men det kändes så hemskt , så jag fick ta ett litet uppehåll. får fortsätta senare. när jag känner att jag har orken. men brevet blir nog inte läst ännu, jag vet inte om jag är rädd för att inse sanningen, . att jag är rädd för att inse vad jag faktist tänker och tycker. för jag skriver alltid ut mina känslor , men har sedan svårt att läsa vad jag skrivit för d får jaginse hur verkligheten är.
Ibland är jag deppig och jätte ledsen och vet inte varför, då skriver jag, och sedan läser, då förstår jag varför jag är ledsen. för jag får inte ur mig känslor om jag ite skriver. inte dom riktiga känslorna !

Nu vill jag bara lägga mig ner , vila , jag vill känna mig fri, jag vill känna mig trygg. jag vet att Piasts ända dröm är att jag ska vara lycklig. och hon finns alltid vid min sida.

Piast - jag saknar dig.. inge, och då menar jag ingen kommer någonsin förstå vad du bettyde för mig, eller vad du fortfarande betyder för mig. hur tacksam jag är över att du funnits vid min sida, hur ofta då trstat mig, och att du fick mig att stanna i livet. åh gumman.. jag älskar dig.

ingen rubrik

Jaja , nu är helgen slut åh, känns jätte skumt .. hahaha ! den har gått så fort, men den gör väl de när man har roligt...
Ifredags blev de iaf bara lugnt å mys..
Igår blev de först grillning hos Elin =) Mysigt mysigt.. med trevligt folk å allt liksom .. sen blev de hemmåt en sväng, sen blev de åter lugnt , tog en sväng till bollnäs åså , sen hem å bara lugnt å mys,, ..
Min dator blinkr, skit tråkigt, eller jaa skit drygt .. uscha !
Nu blir de iaf duschen , sen får man väl se vad som händer ntar jag ;p hahahahahah !!

puss på det <3

trött-

blev sent igår också , gick väl upp och la mig strax efter 00.00 men somnade inte förän typ 2-3 tiden , sen upp å jobba imorse, jag förstår verkligen inte hur min kropp orkar.. uscha !
Men den sätter väl stopp för allt snart , känns som de just nu .. känner mig inte alls pigg , inte alls på humör för speciellt mycket .. men de är sånt som händer de också !
Så mycket som händer just nu, allt är kaos, problem på problem hela tiden, när man har rätt ut ett problem så kommer nästa liksom , så jävla tråkigt.. för de är alltid något .. Men livet är hårt och de är bara å kämpa, fast de inte alltid är sådär super lätt.
jag har lärt mig mycket utav allt som varit, och jag vet att de lönar sig att kämpa , vissa stunder kmr då de känns som att de verkligen aldrig mer kmr bli bra, men till slut även om de tar tid, så kmr man att känna att man mår bättre. och inte är lika nere.

Ajaa, jag behöver skriva av mig , men känner inte idag för att skriva här ..

Har iaf jobbat hela dagen idag, kl 9 lastade vi hästar och drog ner till banan , körde lite jobb där åså .. sen kom veronica med Kim (Stranda Kim) så fick han också köra ett jobb på banan då ! Sen blev de hem lasta ur, åkte m. veronica och hämtade 3 shettisar (Hamilton, Hilton & Helios) Så jävla mysigt, bara slänga över benet så satt jag där på ryggen =) hihih ..
När vi kom tillaks med dom , gick jag upp till stallet , mockade den sista skiten, sen kom Elin upp och tog en cigg , och sen släppte jag in hästarna .. sen åkte jag hem, var trött som ett as, kikade lite på tv åså, sen har jag typ bara legat hemma , gick upp å köpte cigg runt 19 , och nu sitter jag här igen .. tråkigt men såäre..

Nu är de inte långt till helg , bara imorn kvar att jobba förhoppningsvis, sen får jag sovasovasovasova.. de är nog min största dröm att sova ut riktigt nu alltså ;p hahaha !

Ha de så bra. puss /s

Onsdag..

Snart helg, ska bli skönt med lite mer sömn då tror jag fan =) hihi

Har inte varit mycket sömn nu dom sista dagarna .. :/
Från att jag vaknade på fredag morgon, tills nu kl 23.13 har jag sovit ca, 29 timmar ..
och jag som behöver minst 9 timmars sömn per natt för att jag ska orka riktigt ..
och de blir ju 45 timmar jag borde ha sovit .. :/ så min kropp mår inte alls bra, + att jag är sjuk, så då blir jag ju ännu mer slut i kroppen .. Men de blir ändring på de nu snart ;p haha !
Men jag har ju haft roligt iaf ..
Fredag natt åkte jag ju flyg och de var väl inte så roligt och inte kan jag sova..
Men på lördagen så umgicks jag först med frida, sen blev de mysfest med folket.
På söndag kväll/natt blev de bara myspys ;) sen måndag kväll/natt blev de mys med elin, tisdag kväll/natt blev de också mys med elin, men ikv är jag ju hemma själv , så nu måste jag passa på att sova..
Jobbar imorn åh..
Ajaa, i helgen blir de nog en lugn och mysig fest eller ja inte fest heller,  ta någon cider och kanske bada badtunna ? vemvet ;)

Ajaa, gonatt allihop !



RSS 2.0