NYÅR :D

Hhihi jaa, idag är de faktiskt nyrsafton , men det känns fan inte som de, nu börjar jag bli less, först är de julafton och jag hade ingen julkänsla och nu är de nyårsafton och jag har ingen nyårskänsla ! usch !!! men men fest blire iaf :p kulkul, eftersom att jag får tillbringa min nyårsafton tsm med mina söta vänner i år igen :p
om typ 2 timmar ska jag träffa frida, och fille :p hihi , och fixa de sista inför ikväll .
men ni får ha en så underbar nyårsafton allihop !




PUSSSPPUSSSS

Gäävle

Jaa, idag klev man upp tidigt tog 08.35 tåget till gävle med frida , träffade också fille och hennes syster så vi gick och käkade frukost med dom när vi kom fram till gävle :p på donken , det blev 2 cheeseburgare ph en liten cola för mig och fille ett happymeal för frida och för filles syster tror jag de blev 3 cheeseburgare och en mellan cola :) gott vare iaf . sen gick vi vidare och kikade på lite kläder :p
jag köpte 2 luvtröjor, en t-shirt och ett par uggs i gävle , sen så tog jag och frida 12.10 tåget till bollnäs och gick till butik fränt (där jag jobbar) och där handlade jag ett linne, en klänning/linne och ett par jeans. :p
sen så gick jag och frida till dollar store och köpte lite grejs inför nyårsafton :p hihi är ju bara imorn kvar ju :p
ajaa så har min dag varit :p hihi . :p så nu ska jag sova snart, för jag ska upp tidigt imorn igen ,  !
för jag och fille ska till gävle och köpa lite mer grejs till nyårsafton :p hihihi . sen blire ta 14 tåget hem, eller aa till bollnäs och fixa ännu mer grejs till nyårsafton :p hihi , det är mkt som ska fixas nu tycker jag :p hiih .

Ajaa, harebra allihop ! nu ska jag bara ut och röka sen blire sängen för min del !

Annorlunda (:

Ahapp ! igår blev de iaf dra till söderhamn eller a "vansätter" . jag och fanny tog 21.05 bussen ifrån vallsta, hoppade av i bollnäs gick till statiol och träffade Miugel sen drog vi vidare till jimmy , och sendan vidare till bussen emot söderhamn 22.35 , hoppade av i mohed där våran skjuss kom och hämtade oss och skjussade oss ut i skogen ;p ahah . (: var väl framme vid typ 23.15 eller något sånt . då tog vi fram våra glas och började parta lite :p hihi . kul vare iaf , roligt med lite annorlunda fester :p hihi . är ju inte van vid sånna fester här hemma :p haha !
Men FREDRIK, vi fick gå 7 km , du sa att de var 1 km igår innan vi åkte dit :p ahahha ! aja , vi gick iaf runt 08.30 därifrån efter att ha sovit ca 1 timme, men vi missade ju så klart bussen så när vi väl var framme i mohed så fick vi vänta typ 40 min på nästa buss. kallt vare åh  , sen när vi kom till bollnäs gick vi på max och åt lite mat. sen tog vi 11.12 tåget hem till kära vallsta och jag har sovit tils nu typ :p hahahah , så jävla trött å slut .

hörru du , du är bara för jävla knäpp ;o :pahhah .

Weehoo (:

aja , nu ligger jag här i min otroligt sköna säng (: haha .

kom hem runt 02.00 i natt, somnade väl runt 02.30 sen sov jag tills typ 13.00 idag, då var jag ut och rökte en sväng och åt lite sen somnade jag och då sov jag tills typ 17.00 :S haha ! trött som fan !
ikväll blire väl kanske festa lite , ? vemvet. annars blire väl kanske pulkaåkning med fanny oh fille :p hihih  .

Ajaa, ni får hare så jävla bra:p


:D

BOLLNÄS - EDSBYN
4-4
Bollnäs spelade faktiskt bra igår :p

Annandaan ! :p

BANDY IDAG ;D HIHIHI :P

Bollnäs - Edsbyn

jaa, julafton var väl inte så kul , eller a, jag hade ingen julkänsla och det gjorde ju inte saken bättre, sen så hade jag inte min underbara Piast att rida barbacka på , som jag alltid gör . men det finns inget att göra åt saken, sen så var de ju lite mer saker , men det är inget jag kan ta här .

Ajaa, nu ska jag träffa min älskade barndomsvän fanny , för vi ska måla oss som vi alltid gör på annandagen och har gjort i många år :p hihih . sen så blire lite fest sen så blir de baaaandy xD hahaha :p

hare bra, ring elr smsa om det är något :p


lite planer inför imorn :p

* vakna rätt så tidigt
* gå ut till hästarna och ge dom lite mat och massor med godis :p
* gå in , äta lite frukost
* kolla lite av vad jag får av min kära mami
* gå ut till stallet och mocka
* gå in duscha och göra mig klar
* gå över till mormor och kolla på kalle anka :p
* få lite julklappar
* släppa in hästarna, gosa med dom och ge dom något gott :p
* gå in till mormor igen och äta mat ,  mycket mat.

sen så är väl typ dagen klar nästan , kanske drar iväg med fanny på sån där julgrejs ? vemvet;p hahah


Tisdag !

aa , nu äre tisdag imorn är de julafton ! jag har verkligen ingen julkänsla alls , helt sjukt . kan inte förstå hur fan de kan vara så här . året har gått för fort. visst de är snö , men jag har fan ingen julkänsla . helt sjukt .


igår var jag iaf i bollnäs med typ Fanny, Fille, Alex, Dennis, Jimmy, Miugel, Lina, Alexandra, Kim, Emil, Fredrik och några till ! drack lite lugnt , sen så kom filles mamma och hämtade oss vid 01.00 . men min mobil dog så jag hade inge batteri , fyfan ! de värsta jag vet är att vara utan telefon. ajaa. när jag kom hem så snackade jag lite med mamma, var ut och rökte sen så gick jag upp kolla lite på bdb, sen så hoppade jag i säng .

nu så här på morgon är jag skit trött, har världens huvudvärk och ska i väg och jobba. känns inte alls nå lockande , haha :p men men jag får ju beltalt iaf .

och vet ni , jag kanske ska köpa en hund (chihuahua valp) hihih ,, den är så liten och söt. näe men troligen så kanske jag tar en av valparna när dom är leveransklara i februari :p en svart tik, som är lite vit på magen , skit söt.




INGEN RUBRIK

har jobbat idag , mycket folk som fan , . så här dagarna före jul är de så jävla cepe mycket folk ute :S
ajaa, sen när jg kom hem så sov jag en timme , sen så har jag busat med min söta kusin wilda .

ikväll blire iaf troligen bollnäs, med fanny, fille och alex. :p

myspys .

Ajaa.ring eller nå , . :p puss

Måndag .

fyfan vad det här året har gått fort, vafan , det är ju snart nyår , och jag tycker inte det var länge sen vi stod här utanför och skålade så att de var champang överallt :p hahhahah ! men det är liksom bara 9 dagar kvar ;O:D hihih . fest då ?
a vem vet  .

Ajaa, ska iaf i väg och jobba nu snart, kommer väl hem ikväll någon gång ! harebra ,..

Det finns vissa som jag saknar grymt mycket , underbara människor , ni säger att ni saknar mig också , men vafan ! hör av er ni också då ? varför ska alltid jag göra de? jag förstår liksom inte ett jävla skit .
Ajaa, jag tänker iaf inte höra av mig eftersom att ni inte änns kan svara i telefon elr kanske ringa upp när ni ser att ni har ett missat samtal , eller iaf knäppa på telefon ? ! så ... vill ni något får ni ringa själv , för nu har jag tröttnat.

Söndag .

Helgen har varit rätt så lugn , i fredags så drog jag och frida till bollnäs där Emil, Kimi och Jimmy satt och lanade , rätt så tråkigt vare men tiden gick rätt så fort när vi kikade på film " Flicka" :) min underbaraste film :p hihihi . aja , drog iaf till folkan där mamma hämtade oss + systrarna och deras kompis . sen vare bara hem och sova typ :p haha .
på lördagen så hade jag först lite mysigt med fanny och fille , färgade håret på fille åså, och bara snackade, sen så drog vi och käkade på pizzerian med fannys mamma , då vi satt och snackade så sjukt mycket minnen :p hahah så jävla sjuk vi varit när vi var liten fanny ;p hahah !
senare på kvällen så drog vi till arbrå och festade lite , men kvällen gick överstyr och allt blev bara kaos . jag förstår liksom inte riktigt varför de alltid ska bli så här ! men men . åkte iaf hem var rätt så sur och orolig men jag hade ju mina skäl också .
sen idag så kom jimmy till mig , vi snackade ett tag innan vi klädde på oss och drog i väg med skotern, hämtade upp fanny och drog oss emot iste, men sen så kunde de ju ha blivit världens snyggaste avflygning från skotern också vill jag ju mena ;) hahah , fyfan ! men då lyckades vi hålla oss kvar ända tills vi kom till värsta fula diket, så tippade vi såå jävla segt så man typ kunde kliva av sakta ;p hahah ! så jävla fult . hhahaha , ajaa , sen drog vi hem till mig, myste på lite , åt lite mat , hade lite matkrig sen gick de vidare till pennkrig, så jag har ju massor med fina sträck efter olika pennor , som verkligen inte vill gå bort ;p kul nu när jag ska jobba imorn :p hahah ! ajaa . sånt som händer. :p sen så drog jag och fanny till dennis och hjälpte honom att städa efter gårdagen ! och efter det blev de hemfärd med 19.25 bussen , så gick jag hem och myste lite med min söta kusin wilda , som bara skrattar och skrattar :p hihi . sötpropp ! och efter de har jag typ bara legat här . och nu ska jag sova snart. ska ju upp och jobba imorn !
Ajaa ,vill ni något äre ju bara att slå en pling  ;) haha !

puss påer ..

3 dagar till julafton och 5 dagar till ANNANDAAN! :D:D


Fredaaag !

Jahapp ! då vare fredag igen :p haha fan vad veckorna går fort. hihiih . ajaa !
ikväll blire iaf mys med frida, drar väl och fixar lite filmer och kikar på !? haha sånt som märks vad som händer ,

idag har jag iaf jobbat, butiken öppnade ju idag (:

imorn blire troligen fest ! mysmys  ! om inte jag drar till gävle så , (:

Torsdag !

jag fattar verkligen ingenting . jag saknar dig vännen så det gör ont i hjärtat, . jag vill inte ha det så här , jag vill att allt ska vara som förut , varför ska de alltid plåga mig ? jag förstår inte !




BUTIK FRÄNT !
Öppnar imorn , den  19/12 kl: 12.00 i bollnäs .
Samma sida av vägen som apoteket, och butiken ligger i tandläkarhuset. det är skyltat.
Ed Hardy, Affilction, sinful, hustler, skin, junk yard, extreme couture är några av märkerna som finns där,
kepsar, tröjor, byxor, linnen, t-shirts, pikétröjor m.m.


   

söndag :S

fyfan vad tråkigt med söndag :p hihi .
men men helgen har varit lugn :p
i fredags var jag i bollnäs , drack lite lungt åså , sen så fick jag skjuss till vallsta , på lördagen så åkte jag och jimmy skoter, mötte upp emil i arbrå så följde han också med och åkte skoter , på kvällen så drog jag till fille och bastade medhenne och frida :p sen så stack vi till bollnäs och drack lite , gjorde något sjuk som gjorde så jäävla ont ;p hahah .
idag har jag typ bara sovit , somnade runt 02.00 inatt, sov till 08.30 gick ut till hästarna sen in och la mig igen :p sen vakande jag och gick ner och rökte och sen ut till stallet och mockade sen släppte jag in hästarna ,efter de så gick jag och la mig igen och sov till typ 17.30 sen så var jag vaken en stund sen somnade jag igen och vaknade nyss :p
så jag har sovit typ 14 timmar sen kl 02.00 inatt :p
men jag är fortfarande trött. :p

aja , nu ska jag gå ner och äta något , sen blire mys framför tvn, för kl 21 äre ju wllander :p

Puss påer

Äntligen helg :p

Aa, nu vare helg också , ska ner till bollnäs med elin om en stund :p gå runt lite på stan åså , sen vet jag inte riktigt vad som händer !
helgen är heller inte planerad, kanske blir skoteråkning imorn , eftersom att de snöat runt 2 dm sen igår , och snöar fortfarande ;) hiihih .

veckan har varit lugn , har jobbat 10-16 hela veckan och de har varit lugnt :p har också träffat en skit söt hund som fick valpar inatt :p hihiih . skiiiiiiiiiiit söta tror jag dom är , har ju inte hunnit sett dom än , men de blir väl antingen i helgen eller nästa vecka ;) så mkt mer har jag inte gjort , jo jag vaccinera ronaldo i tisdags. men annars har de varit lugnt .

Ajaa, nu ska jasg gå till tåget :p hare bra ! psss

Vafan !

jag fattar verkligen ingenting , först var allt så jävla bra, sen så blev allt så jävla sjukt , sen vägrade du snacka med mig ?
sen så skrev jag till dig att jag verkligen måsta prata, då svarade du sen efter de så pratade vi ingenting och du vägrade att svara, så igår så svarade du , helt sjukt och idag ringde du, och nu så skrev du så här ? aså jag fattar ingenting  . allt är så jäävla sjukt . jag blir så jävla yr i huvet. fattar inte  . kan du bestämma dig någon gång . ?
du kan inte skriva så där, de borde du förstå själv .


Kväll :)

Äntligen äre kväll igen , nu ska jag snart sova. :)
har varit rätt så slut idag ,eftersom att jag inte sov många timmar inatt , typ 4 timmar ,sen så var jag hos veterinären med min underbara Ronaldo, sen när jag lastat ur honom hemma igen så sprang jag in , bytte kläder och skyndade mig till tåget och åkte till jobbet. sen när jag kom hem igen så har jag typ bara legat här :)
imorn blire jobba igen , sen kanske bandy imorn ikväll , så kanske fridaaah sover hos mig :) hihih . mys.

Aja, gonatt nu ska jag sova. :)


Ni är underbara, tack för en underbar helg . <3





Jahaapp !

igår gjorde jag inte så mkt , bara tog de lungt typ . var ute os hästarna en sväng .
och nu sitter jag här och ska st gå ut och göra i ordning hästarna åså, för Ronaldo ska till veterinären, och när jag är klar hos veterinären så ska jag bara hem och byta kläder sen iväg till bollnäs och jobba.

har mobilen med mig , ring eller skriv ettt sms ,

Varför blev de så här ? jag kan inte göra annat än att låta tårarna rinna , förstår inte .
Kommer du ihåg, varje natt när jag inte fick sova, utan jag skulle sitta och prata med dig, dt var så mysigt när vi satt och snackade hela nätterna, jämt jämt. dagen kom vi skulle träffas en sväng men jag följde med dig hem och vi kollade på film, det var s¨å mysigt att bara ligga där , när du flätade mitt hår och jag kollade på dig , och såg två så otroligt fina ögon. du fick mig att leva, du fick mig att orka, du fick mig att må bra. när jag var där hos dig kände jag mig så trygg, jag visste att du skulle ta hand om mig om något hände. varje morgon vaknade jag av att du kramade mig och jag vaknade och såg två ögon som var så fulla av bus (: åh . men den tiden försvann, du blev någon helt annan , någon jag aldrig kännt, någon jag aldrig vill känna. jag saknar den underbara kille du var. du frågar mig varför jag blev så arg, men är de verkligen så konstigt ? de tycker iaf inte jag. jag saknar dig och den du var. </3

Piast, min älskade häst, nu har de gått ca 3 veckor , ca 553 timmar sedan. och jag saknar dig så mycket, du skulle varit här nu och tröstat mig , nu närjag verkligen behöver din hjälp gumman . dom kan säga att dom förstår mig , men ingen kommer någonsin att förstå min saknad till dig . det finns så många som saknar dig, men ingen kommer ändå att föstå min saknad , för det var verkligen du och jag emot alla. börjar bara tänka ännu mer på alla gånger vi galopperade över flygfältet, alla gånger vi hoppade, alla gånger vi var ute och skrittade utan någon dum obekväm sadel och utan något ubekvämt träns, alla gånger vi gosade . det fanns aldrig någon gräns. och jag hade hoppats på många år till med dig , men världen är så orättvis, så jävla orättvis. alla bilder jag har på dig, dom är så underbart fina, alla minnen jag har ,med dig är så underbara. du var den bästa och jag glömmer dig aldrig och aldrig någonsin kommer jag få en sån underbar häst som dig och aldrig någonsin kommer jag få en sån underbar vän som dig. SAKNAR DIG HJÄRTAT <3


INGEN RUBRIK

ahapp ! helgen är slut och det är måndag igen :s ajaa .
helgen har iaf varit underbar.
Lördag - var ute och åkte skoter med jimmy och frida. senare emot kvällen när vi åkt klart åkte jimmy hem och jag och frida gick och åt pizza, sen så drog vi till "lekis" och träffade fille, sen gick vi upp till Karro och skrämde henee och hennes kompis . efter det så följde dom med oss in på vallsta och vi satt och snackade länge länge :p hihi . sen så gick vi och la oss och fille gick hem , och kar´ro och hennes vän gick til lbussen.
söndag - vaknade runt 09.00 , ringde karro och fille , sen stack vi ut och åkte skoter :p vi grillade korv och hade de mysigt vid elden :p sen så gjorde vi snögbbar ;p haha . men mysigt vare. när vi tyckte att vi fått nog av friskluft efter typ 5 timmar ute , så drog vi hem med skotern , jag , frida och karro på skotern och fille i pulka ;p hihi . sen så gick vi till fille och bastade och myste i ca 3 timmar ,sen så drog vi till tåget och åkte till arbrå och gick på bio (: en riktigt mysig kväll (:

vet ni vad en rosa socka är ? ;p
En rosa socka uppstår när ändtarmens väggar faller ut genom analöppningen, ett slags analt framfall (prolaps). Den lilla biten ändtarmen som tittar fram liknar då en rosa socka.Detta brukar kunna ske blandannat vid analsex då penis dras ut plötsligt .

Haha fille , fyfan vad jag skrattade :p

Ajaa, nu ska jag ut till hästarna skriver kanske mer när jag kommer in .

kväll .

jahapp , nu ikväll har man inte gjort så mkt, varit ute och gosat med hästarna en sväng , har också varit och tänt ljus där min älskade Piast dog. sen så har jag varit och hälsat på mormor, morfar och sedan farmor . inte så kul men hade inget annat för mig . aja . nu ska jag iaf sova , så jag orkar upp och göra allt som ska göras klart imorn , sen ska jag ju på travet imorn kväll .

förstår inte varför mina känslor blivit starkare , eller jag bryr mig mer om dig nu än vad jag gjort tidigare. :/ </3

Tisdaaag :/

Fan , jag är helt slut och det känns som jag har en massa att göra.
måste ringa veterinären också , och åka ner och vaccinera Ronaldo denna vecka, sen ska jag ner med Kim något tag och vacinera också , kommer inte ihåg riktigt när de var.  sen imorn måste jag hämta spån, på torsdag ska jag troligen till läkarn, sen ska jag träffa ann och bestämma allt och efter de på möte., sen på fredag ska jag på möte igen :S fan . mitt liv är så virrigt .
ajaa. idag har jag iaf varit hos tandläkarn och sen har jag också varit på möte :S
måste börja ta de lite lugnt nu . min kropp orkar inte med allt stress och allt tjat, utan jag måste få ta de lugnt och ha tid för mig själv , och ordna upp allt, ställa allt till rätta.

Snälla du , jag orkar inte, sluta . du gör mig så orolig, fick jag, så skulle jag låsa in dig här i mitt rum . och du fick inte gå ut , jag loovar.  </3

Snälla lyssna :'/

Älskade lilla vän, kan du inte bara lyssna på mig? snälla . jag blir så arg när jag får veta allt, men jag kan ändå inte bli arg på dig. du vet hur farligt de är, innerstinne vet du de, men du vill bara inte tro de. men du måste , för du vet sjäv vad som hände, för bara några veckor sedan, när du nästan var borta. :/ du vet hur farligt de är. och nu när du börjat bli ännu värre :/ :/ fan , snälla du .
jag hatar att jag älskar dig så fruktansvärt :/ jag vet att du läser det här, och jag hoppas att du någon gång kommer förstå, för jag vill verkligen inte mista dig, det räcker med Piast , inte en till.



jag saknar dig Sofia Johansson, nu är de ju mer 3 år sedan :/

RSS 2.0