Tåget .

Sitter nu på tågethem ifån gävle :p skit segt går dee , usch å fy ! är inte änns i ockelbo än och jag tycker att jag suttit här super länge :S men som tur är såhar jagmin underbara data md mig :p haha !
Näe men mitt batteri på telefn dog ju igår , så det var ju bara tur attjg hade datan med mig , så att jag kan lyssna på musik iaf , utan telefon !
Har varit ganska skönt utan telefon, men detsög verkligennär jag behöver få tag påfolk ! ;) hahaha ! men men nu hr jg vari utan min telefon i 13 timmar , deni :p verklign inte likt mg , jg som snackar i telefon 24 timma om dygnet.


Har iaf varit en underbar helg , träffat massor med personer som ja tycker om, . aa en uderbar helg<3

underbar du är , du är underbar <3

gävle :p

Kom ju som sagt till gävle runt 16 tiden idag, då kom amanda och hennes mammi och hämtade mig på station och vi åkte typ runt lite och fixade lite grejer till lägenheten :p wie . sen så när vi väl kom hem såsatte vi oss vid våra datorer (datanördar) och fipplade lite, sen gick vi på konsum och köpte dipp, sedan tog vi bussen till brynäs och´käkade kebab :p hahah ! gott , men nu har jag grymt ont i magen, så hittade ju amanda ett svart hårstrå imaten också , :S inte så mys.
senvid 22.00 tog vi bussen tillbaks till läägenheten , och nu sitter vi här , blir väl filmmys senare :p
sen så blire ju kanske ännu mer mys för mig sen också , vemvet ?! ajaa


puss påer alla !

Lördaaag !

Ajaa, igår blev de iaf förfest hos jimmy, sen å var det meningen att jag skulle in på tranan mendet blev inte så, jag och storsara tog bilen och åkte runt runt i stället :P 6 timmar var vi ute och åkte :p hihi .
kom hem runt 04.00 imorse :p hahah trött ? jaaa. !

idag tog jag iaf 14.29 tåget till gävle och där kom amanda och hämtade upp mig och vi åkte hem till henne :p så nu sitter vi här , och ska försöka bestämma om vi ska laga mat eller köpa något annat gott att äta !

sen senare ikväll blir de kanske ner på stan en sväng :p hihi :p

sånt som märks hallå :p

aja , puss påerallihop !

Seeg dag

Jahapp då var de torsdag igen :p Segtsom fan, men imorn äre feast ;D


har varit mycket känslor nu på slutet , både bra och dårlia, s jag har inte haft ork att skriva blogg och har heller intehaft ork att lägga upp nå snygga bilder på bdb , men det är bara för mycket just nu, mensatte mig här iaf idag , mycket för att hålla mig vaken en stund till .

igår var den bästa dagen på länge, dom la ner allt ;p wie. hihi .
senare blev de mys iaf , se så gjorde jag ine så mycket mer igår faktiskt . :p haha en seg dagde åh .

idag "sov jag över" ;) så jag kom till skolan runt 11.30 , sen hade vi en kort lektion sen slutade vi , fast vi skulle a gått till 16.00 , för vi satt oh väntde och jagkan veklige ite förstå att det ska vara så jävla svårt att tala om att vi inte kommer ha någon lärare ? för de visste domväl omigår ? eftersom att det tydligen inte fnns någon lärare till det ämnet ? ! aså , vafan , det är ganska konstigt att lärarna jämt pratar om hur viktigt det är att vara på lektionerna dels för att vi ska hinna klart ? men vafan det finns ju inte änns en lärare till vårat ämne ? aa shit jag förstår mig inte på denna skola !

men det kändes iaf surt att jag klev upp i onödan och åkte till skolan för en lektionsskull ! när jag ändå hade "sovit över" så hade jag kunnat missa den lektionen också , men jag visste inte att vi inte hade någon lärare till den ndra lektnen :S aja, nu ska jag iaf snart sova, är så jävla cp trött aså . shiiiit !

RSS 2.0