lillsara

Allt är skit , allt allt allt är bara skiiit . 


Jag saknar mina två systrar Moa och Linn. :/
image13


Att du fnns r underbart ,  ♥ 

lillsara

Fredah skönt som fan , slutade 11.10 idag :) hihi slapp sluta 13.30 :) hihih .
Händer idag/kväll då ? Jadu .


lillsara

Gåårn , trök inge folk ffs. :s aja träffar frida iaf :) hihi .

vart i skolan idag , trök. fast varit en sköönt vecka
månda slutade ja 15.10 i tisdags 11.00 i går 12.00 och idag 14.10 och imorrn 13.30 :)
skööön vecka som fan . :)
hihihi


aajaaa hare bra , datan här är cp så jag orkar inte sitta här längre. :)Du är underbar ♥

lillsara

10.30 åkte jag upp till stallet, mockade hur mycket som helst , sen så fixade vi fodret åt alla hästarna, sedan tog vi en ridtur, en riktig mysig ridtur ;) Hihi . Efter det så tog vi in alla hästarna , "JÄTTE MÅNGA" och det tog väl ca 2 timmar. sedan fixade vi hö't till alla hästarna inför natten. Och det var typ hela dagen , från 10.30 till 18.00 :) En dag jag gjort mycket iaf. Sedan när jag kom hem så tog jag hand om mia egna hästar och gosade lite, och borstade och borstade och gjorde iordning mat även till dom inför kvällen/natten. :) Så nu står dom väl bara och väntar på mig tills dom ska få ännu mer mat. (hästar äter verkligen mycket MAT) ;) :P hihi . Ajaa det var min söndag, gått fort som fan . en dag jag inte bara legat iaf . :) skööönt . Ajaa . hare bra,

Du är underbar, jag är verkligen glad att du finns . ♥


lillsara

Lördah , idag då , en slapp dag typ sovit hela dagen,
igår va jag med frida och magnus , vi satt å åt lite chips å dip och kollade på film . :) en mysig kväll .

En slapp helg, var nog vad jag behövde, har varit så sur å tött så länge men en slapp helg blev nog bra, sovasovasova. :) sköööönt som fan .

Att du finns ä underbart.
Jag täker på dig när jag går oc lägger mig , jag drömmer om dig om natten, och du är den första jag tänker på när jag vaknar. du är så underbar. :) ♥

lillsara

Fredaah : Tranan med flickorna Frida, Jennifer och Amanda. :) En roligt kväll . först sattt vi hemma och drack lite och sedan tog vi bussen till bollnäs och sen in på tranan . :)
Lördaah : BANDY :D Bollnäs/Villa 5-3 härligt som fan , första matchen och dom vinner :)
Söndaah : Frida kanske kommer hit och är med mig lite :) Sen så sover väl hon här antar jag :) hihi min gullunge de, :)Varför bryr du dig ? varför lämnar du mig inte ur ditt liv bara ? jag bestämmer väl själv vad jag gör ? eller ?!
Vi har inget nu, jg gör som jag vill och jag bestämmer själv ! du kan inte komma nu, du skulle tänkt på de tidigare. inte nu, inte nu .Du är underbar . sötis . ♥

lillsara

Onsdah , Har haft APU i 3 dar nu , har haft så otroligt kul , idag slutade jag 4, gick hem och skötte mina hästar , sedan åkte jag på kurs . :) Haft fullt upp idag men nu är de baa 2 dar kvar tills helg , så att man får sova ut , rätt så jobbigt att vara med barn 8 timmar om dagen kan ja loova, fast mysit och kul . :) ihih .

Satt och funderarde lite, mycket på vuxna som dricker alkohol med barn i närheten , och jag tycker det är hemskt på grund utav det jag själv varit med om , och barn far väldigt illa om dom är i en miljö blad vuxna som dricker. Men vuxna föstår inte, dom fattar inte att det är fel. Dom som pratar så mycket om vad som är fel liksom , men jaha  ? är inte de fel att dricka med barn i närheten då ? om det händer något vad gör dom  då ? har man alkohol i sig så förstår man inte om något är fel med barnen på samma sätt som när man är nykter , så asså ? varför itne skaffa barnvakt när man ska dricka ? eller bara låta bli ? det är så jävla enkelt . ? ! liksom aa .
Det är mycket jag är arg för just nu som ni kanske förstår , men de har hänt så mycket som jag nästan glöömt för att jag mått så bra, men jag vill fortfarande ha ur mig allt , och de måste jag för att bli helt bra .

Det finns vissa personer jag hatar för det dom gjort, det förstörde mitt liv, och jag kommer aldrig komma ifrån de, men jag kan få hjälp att inte tänka så mycket på de , men va fan ska jag göra när jag så ofta får ett samtal av dig/er ? !!? De e så många som vad ska man säga har varit inblandaad i mitt liv så a , jag vet inte hur jag ska förklara allt ,lite svårt att sitta här och skriva också, Men aja .

Ni får hare så bra så länge.


♥♥♥♥♥Du är underbar <3 ♥♥♥♥♥

lillsara

Måååndaah . :/ Tråkigt som fan , fast jag slipper skolan , vi har ju praktik (APU) i 2 veckor nu .
Dagis :) Hihi idag böjade jag 07.30 och slutade 15.30 haft roligt idag, eftersom att jag varit med barn . :) Jag mår alltid bra när jag är med barn . dom är ju så otroligt mysiga. :) Hihi .Jag vet inte vad jag ska göra, jag har så mycket känslor , jag mår otrligt bra, men otoligt dårligt med , jag förstår inte varför ? ! allt känns så konstigt , allt innom mig bar snurrar liksom , jag känner nästan inget , mina känslor är så kontiga just nu , det är mycket jag skulle vilja berätta men kan inte , det känns fel . Det ä mycket jag borde berätta men vågar inte . Jag vet inte , har så mycket att skriva men jag vet bara inte vart jag ska börja . /
jag har funderat bra mycket under en längre tid, och jag förstår inte varför jag gjort vissa saker , och jag förstår heller inte varför jag inte gjort vissa saker. Det är så mycket , så grymt mycket jag har inom mig , men a jag vet fan inte vart jag ska börja och vem jag ska snacka med ,. jag liksom vet inte vart/vad/hur/vem  ?! inget . och det känns ganska jobbigt.
Det finns liksom olika grejer jag bordeprata med olika personer om, och det finns en person jag verkligen skulle vilja prata med, och berätta vad jag känner och hur allt ligger till men jag vågar inte . :/:S För där kommer jag till samma sak , vet inte vart jag ska börja och jag vet inte vad jag ska säga, det är så mycket , så grymt mycket. 

Nu sitter jag här och vill gå och lägga mig , men jag kan inte för jag bara drömmer , drömmer om dig, och om allt annat som händer. Vissa saker vill jag drömma elr a det är okej att drömma , men vissa saker vill jag inte drömma . jag hatar att drömma det, jag liksom förstår inte . varför ska mina drömmar komma tillbaks ,  ? varför ska jag behöva drömma sånna drömmar nu , när mitt liv ändå håller på att ordna upp sig !?! adu jag förstår verkligen inte , jag vet inte vart jag ska vända mig , jag tycker ändå inte att de behövs pratas med någon psykolog men kanske ?! vem vet ?! inte jag iaf !  Jag vet inte om mitt liv håller på att vända och bli sämre elr om det håller å att bli bättre, och det brukar jag känna men inte i det här tillfället , just nu vet jag inte riktigt vad jag känner . 

Ajaa, 

Det känns som om jag drömmer , när jag träffar dig , det känns inte verkligt . ♥ 

lillsara

Jaha , kom ganska mycket snö inatt, en de försvann idag :S Syyynd jag som ville ha snö . åka skoter. :/

aja , nu sitter jag hemma hos anette , vi har ätit lite mat, svarta spagetti :P hihihi .

Sen ska jag hem och släppa in mina underbara hästar lite . ;) hihi . dom är så söta, sen så ska jag väl kanske ut och spöka lite ;) hiih .

Puss påer alla och ha en bra halloween (:

Du är så söt de pirrar i magen varje gång jag ser dig, jag blir alldeles varm,
du är så otroligt underbar, så otroligt snäll . och så otroligt fiiin (: ♥

RSS 2.0