.

Dagen började med att , frida, jimmy och fille kom hit, vi klädde på oss täckbrallor å lite sånt , sen gick jag ut och startade skotern så att den skulle bli varm innan vi skulle åka, sen gick vi och hämtade en lina :p så sen var de dax att åka , jag och fille tog på oss skidorna sen åkte vi :p  , jag och fille gjorde värsta vurporna :p men jag kmr få blåöga , för nu ser de inge vidare ut :p hahaha ! men men .. tror också att jag fått hjärnskakning , för jag mår super illa , och världens huvudvärk, och jag landade ju på huvudet så , de kanske inte är så konstigt ? ! vem vet. ajaa. sen kom vi hem , och då gick vi och åt :) jag och fille var verkligen tjock idag, vi köpte en varsin kebabrulle, och en pizza att dela på :o :p hahahahhaha :p gott vare iaf , men men , . gick sen hem och hämtade lite kläder åså, sen till fille och bastade , så mysigt med "flickkvällar" :p hahaha .. smådrack lite åså, men jag mådde inge bra så jag la mig inne i bastun men det var verkligen varmt :p hahahah ! uscha .. sen duschade vi och sen la vi oss och kikade på en film, Juno eller något sånt hette den (: men jag somnade , först kollade jag men fick så ont i ögonen , så jag la ner huvudet och då somnade jag nästan på dirr, frida och fille väckte mig när filmen var slut och då gick jag hem , och här sitter jag nu , men snart blir de kväller för mig , för jag är verkligen inte pigg idag , och jag har inte sovit ut efter helgen heller , och det var inte mkt sömn då inte . men men . imorn blir de säkert skidor igen om inte jag har en jävla värk i benen :p för både ja goch fille har grymt ont i knäna , för de blir jobbigt i benen efter ett tag (: nu vill jag verkligen till backen och åka :p guuuuud så kuul :D
aa förästen , i april åker jag troligen till göteborg, med fille, vi kmr ha kul , haha . två vallsta bor, två av dom flummigaste också för den delen :p hahah , kommer till ett sånt stort ställe liksom :p vilse ? ja, jag tror de ;) ahhha .. men men sånt är roligt de åh (:

hoppas de inte blir så här super kallt ute nu , är 10 - grader ute nu  , och jag vill inte ha nå mer kallt , jag vill ha som idag :p 0 gradigt liksom :) så jävla sköönt , och lite soool :) super väder :p tummen upp (:

Ajaa, nu ska jag gå och hämta is och lägga under ögat, :S de gör verkligen ont , jävla snö/is och vara hård :/ haha .

Gonatt (:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0