jahapp !

Nu är de snart jobbdax.. om ca 1 timme blir de dax att cykla upp till stallet =) Skönt på ett sett att börja igen, men jobbigt att kliva upp tidigt igen också =)
Men de ska ändå bli skönt att göra något igen , super skönt . =)
hiih ..
Men men nu är de nog dax för mig att äta något tror jag ..
ha de så bra.


..

Ja som sagt , jag kom hem till kära vallsta igår.
Tänkte berätta lite om veckan som varit ..
Onsdag 19/8 ; Jobbade på fm , sen på em kom Annica, Moa & Linn å hämtade upp mig i Vallsta och vi åkte till Renskullen. Där jag lekte med barnen hela kvällen tills de var dax för dom att sova.. Så när dom somnade satte jag och Annica oss på deras typ altan, och rökte lite, å snackade om resan åså ..
Sen vart de dax för oss att gå till sängs också ..
Torsdag 20/8 ; Vaknade på morgonen , gick och la mig med Linn , för Annica och Moa åkte till skolan , för Moa började förskolan idag. Senare vaknade Linn och vi gick ner och gjorde lite välling och satte oss framför Karlsson på  taket. Annica kom så småningom hem, och vi började göra oss klar för färden emot Stockholm, Duschade o.s.v. Sen åkte vi på Sibylla å åt mat, sen hämtade vi Moa på skolan , sen bar de av emot Stockholm.. När vi väl kom till hotellet i stockholm så lämnade vi väskorna, gick och åt lite middag, sen satte vi oss ute ett tag, sen gick vi till baren en sväng , satt och pratade en massa skit, lekte med barnen o.s.v. sen var de sovdax, eftersom att vi skulle upp 03.00 ..
Fredag 21/8 ; Vaknade runt 03 på morgonen, då de var dax att kliva upp och gå ner och äta lite frukost, jag hade inte alls någon lust att äta mat kl 03.30 på morgonen ! usch å fy ! men jag fick iaf i mig en macka ! sen bar de av emot bussen som skulle skjussa oss till arlanda.. När vi väl kom till arlanda, skyndade vi oss att ställa sig i kö för incheckningen ! när de var klart, gick vi och lämnade in barnvagnen , sen till passkontrollen, sen till baren/rökrummet och satt där i ca 40 min innan de var dax att kliva på planet.. Jag var så nervös så jag tror fan jag rökte nästan 1 paket cigg på 40 min .. usch så jobbigt de är att flyga :/
Resan dit gick väl bra, öronen höll på att smälla bort bara, men annars så !
När vi kmr till varna/bulgarien så är Ronjas (adde & jennys dotter) vagn borta, alltså den har kommit på ett annat plan , så den var dom utan , lagomt roligt när man har ett barn på 1 år liksom !
Ajaa, vi gick till bussen som skulle skjussa oss till hotellet Flamingo / Albena ..
Kom fram till hotellet , checkade in, gick upp och bytte om , ner och åt lite lunch , sen pooooooooolen !
Å så var de typ alla dagar, frukost - solstol - pool - solstol - pool - solstol - hotellrummet - vila - duscha - ner äta middag - gå en sväng , kolla på kläder o.s.v. - hem till hotellet - sitta på balkongen - ta en bacardi/drink/smirnoff - några cigg - sen sova !
Så har de väl varit nästan varje dag ;p sköönt att ta de bara lugnt en hel vecka !
På måndagen 24/8 ; Åkte vi till Golden sans, och shoppade kläder åså ..
annars har de varit lugnt ..
Hemresan gick också bra , lite ont i öronen , men aja ..

Igår när jag kom hem så myste jag på med tindra, sen blev de fest i arbrå . och idag är jag lagomt slut i kroppen !
Nu blir de ut och röka , kanske får besök ?! vemvet.
imorn blir de jobb iaf ..

Varmt !

Jaa, de ar de verkligen !
Det ar redan Tisdag, om 3 dagar , alltsa pa fredag kvall lyfter vi ifran bulgaria emot arlanda hemma i sverige =) ska bli ratt skont, fast inte kma till de kalla , for jag har hort att de inte ar speciellt bra vader hemma !
Iallafall , har har de varit runt 30 grader i skuggan varje dag, och idag ar forsta dagen de ar molnigt, sa idag ar de 28 grader och lite molnigt och de ar fan skont att solen forsvinner lite da o da !
Igar var vi till GoldenSans och shoppade lite, kopte en hel del klader..
Kopte ed hardy och peak till systrarna . mamma o goran far fan Billabong dom , hahaha =)
Sen Underbar, far nog tamefan en Billabong ocksa =) Ah till mig sjalv kopte jag 2 ed hady huvtrojor, edhardy jeans, edhardy klanning, billabong huvtroja,D & G vaska=)
Men de var sa jalva varmt att ga runt dar sa att man holl fan pa att doo ! Vi akte taxi dit, och fyyyfan hur dom KOR !
kord eom i kurvor, rondeller, overallt alltsa, sa sager han , va inte radd jag har varit  rallyforare i 15 ar, hahaha , ja men de hjalper mkt .. hahaha !
Ajaa, vi kom iaf fram til lhotellet , gick up ppa rummet , tog en drink, hoppade in i duschen asa ! sen ivag och kakade , sen gick vi runt i albena och kollade runt lite, jag och linn akte sma batar som snurrar typ runt runt i vattnet xD hahahaha !

Ajaa, ni far hora mer senare.. Nu ska jag dra ut och slanga mig i poolen !!

Pusss

Bulgariiien !

Jaa, som sagt, kom fram till Bulgarien igar..
Flygresan gick bra, forutom landning och lyftning..
Nar vi star och vantar pa att fa vaskorna sa tar de en javla tid, bandet slutar plostsligt att skicka ut vaskor o.s.v. sen nar vi fatt alla vaskor och bandet stannat sa marker vi att Ronjas (addes dotter) vagn ar borttappad.. sa dom gar och pratar med na folk medans vi stod ute och rokte, sa dom ar fortfarande utan vagn , men hoppas pa att den kmr ikv..
Nar vi val kom fram till hotellet , sa checkade vi in , gick in med vaksorna oso, sen drog vi pa oss bikini och sprang ut till poolen .. eeller jaa poolerna , ar ju nagra stycken !
Men de blev inte sa lange , var val kanske ute 1 timme sen upp till hotellrummet och duschade, satt ute pa balkongen ett tag , sen gick vi och kakade middag, oxh efter de tog vi en promenad sen hem till hotellet , satt ute p[ balkongen till runt 22 da kande jag mig sa trott sa jag hoppade i sangen !
klev upp i morse, gick och at frukost , sen la jag mig i solen i ca 4-6 timmar , eller jaa , solen och poolerna ! =) sen gick jag upp pa otellrummet och nu sitter jag har.. =) ska snart ga tillbaks och duscha innan jag ska ga och ata lite mat..
Kanns ocksa grymt sjukt ..
1 cigg paket for typ 12 kr, och spritflaska 70cl for ca 50 kr..
men jag gar mest och gor drinkar och dricker, annars gar jag till affaren och koper bacardi breezer..
Igar var de ca 28 grader i skuggan 24 grader i poolerna .. och idag ar de ca 30 - 33 grader i skuggan och 26 i poolerna tror jag de var =) saaa skoont ..

HAA DE SAA JALVA BRA NU DA !!!

Måndag !

Helgen har väl varit rätt ok !

Fredag : jobbade hela dagen typ ! 
Lördag : var jag på hästutställning (sommarpremieringen) Där jag var med Lisa & Gabb och hästarna , Anemone, Philomena, Belladonna, Flora & Torgrim..
Flora - ett sto - föl 2009 - irich cob
40 p tror jag
Belladonna - ett sto - 1 åring - irich cob
39 p tror jag
Anemone - ett sto - 2 åring - irich cob
39,3 tror jag
Torgrim - en hingst - 1 åring - blandras - irich cob/nordsvensk
35 p tror jag

och Philo var ju bara med som mamma =)

Söndagen var rätt lugn ..
Och idag har jag jobbat.
Imorn & på onsdag blir de jobb
sen far jag till bulgarien och de ska bli så jäva skönt att slippa allt här hemma .. bara lämna allt och dra !

..

jag tycker att jag är lite dårlig på att skriva här , men jag har inte sån stor lust att skriva så mkt nu heler . så händer de inte så mkt så jag har inte sådär super mycket att berätta heller ;) hahaha !
Idag har jag iaf jobbat, å de är så mysigt md hästar =) var på banan idag med en häst , sen blev de stallet å allt som ska göras där , så nu är jag hemma en stund innan jag ska å fodra hästarna =)
Så mysigt =) ja älskart =)

puss



Är jag söt eller ? :) och jag har varit duktig och sprungit fort idag =) hiih

Torsdag =)

Ja nu är de bara 8 dagar kvar tills ja lyfter ifrån arlanda =) gud så jag längtar bort härifrån , slippa allt skitsnack här hemma och bara ta de lugnt i en vecka = )
Igår umgicks jag iaf med Johanna Larsson , en barndomsvän , som jag umgicks fruktansvärt med när jag var yngre, både på dagis och sedan i skolan , men hon flyttade ifrån mig när vi slutade 7:an ..
Hade iaf en grymt rolig dag/kväll/natt tsm med dig =) och idag också förästen , fast då gjorde vi inte så mkt , satt å snackade tills du åkte hem =) hihi ..
sen var jag ute på en promenad med Karro =) skönt att vara ute och gå lite tycker jag =)
Nu blir de nog till att vila en stund för jag fick så fruktansvärt ont i magen :S uscha !
Ajaa, ha de så bra..

pusss / s

Tisdag !

Ska börja åt att skriva , att frida kmr också imorn ;p hade glömt henne ;) hahahaha ! bra så frida ? :phihih
Ajaa, idag har inte mkt hänt, tog bussen ner till stan , sen gick jag på stan med frida & britta en sväng sen tog vi 14.10 tåget hem :) somnade en timme eller något sånt , sen satt jag i telefon typ 1 timme och snackade med frida :) sen har de bara varit tvn typ :p hiih .. finns ju inte så mkt annat att göra :p
Blir kanske till att träffa karro en sväng ikv. . :) senare alltså :)
Nu ska ja iaf kolla klart lite här ,
sen blir de ut och ta en cigg och släppa ut hundarna =) sen ringa frida :)

ha de så bra.

<3

Kväll !

Ja de är de ju nu :)
Och jag har så jävla ont i knäät , eftersom att jag fick min kära hästs hov på knäät tidigare idag .. och de var väl rätt okej först, så jag la mig och sov en timme, och när jag vaknade såg de verkligen inte lika fint ut :/ uppsvullet som fan .. men de får jag leva med. .. första gången jag åkte av elmstar iaf , och de skulle ju göras någon gång de med :) tur att de var i vattnet iaf ;p haha

Nu sitter jag här med Karro , och spelar lite kort , och tar en cigg ;p haha som alltid :p På onsdag kväll är jag bokad, för då kmr fille och karro och spelar kort ;)

Nu ska jag iaf ta och stänga ner här , och prata klart lite med karro innan hon ska dra ..
ikv blir de iaf lite mys =)

harebra.

puss / s




Snyggt med ett uppsvällt knä , får hoppas att de inte blir större ..

badning med hästarna

blev det idag ! =)
ja, som sagt jag och Elmstar badade för första gången idag =) och det gick bättre än väntat =) han gick i bara efter några minuter =) så duktig tycker jag :) så tillslut red jag upp på land och tog av honom sadeln och red ner igen =) mycket mysigare att rida utan sadel tycker jag =)och han var ju så snäll .. men sen efter ett tag när vi badat en stund :p så tror jag att han tyckte att jag också skulle bada, han ville nog att jag skulle svalka av mig lite, så jag gjorde en framåt volt och fick en rejäl kallsup ;p hahaha ,, haha .. näe men allt gick super bra, och han verkade tycka det var mysigt =) hon stod och blåste i vattnet och slog med frambenen och öronen framåt hela tiden, =) skit mysigt .. han är verkligen underbar, han är så lugn och förstår fort vad man menar att han ska göra och gosar gör han hela tiden , eller ja så ofta han får .. han skulle kunna leva på att gosa han ;) min lilla pojk :) låter lite konstigt när jag säger lilla pojk, för han är ju rätt stor :) men han är som en liten bebis ;) bara busar å busar :)

Jag & Käraste Elmstar <3

 

Mitt knä :/


Söndag !

åh så tråkigt liv jag har seriöst .. :p hahah ! de ända vi gjort i sommar är fan , legat på stranden dom få dagar de varit sol , annars har vi suttit med en cigg imun och spelat kort liksom .. aja , vi har iaf umgåtts ... :) men sen var de ju 2 veckor jag och elin var ute på en massa tok ;) haha ! men sen resten av tiden så har vi fan bara suttit , jag & fille , sen frida och karro ibland också :) men men har ju umgåtts med underbara tjejer då iaf =) hihi ..
idag har varit en värdelöst dårlig jobbig dag. usch så lång den varit :S så nu ikv när jag skulle i väg och mysa lite , så har jag missat tåget :O eller jaa, jag har helt kollat på fel dag .. trodde de var måndag :/ så jävla surt, går inga mer tåg , så tråkigt .. :/
aja , ..
nu ska jag väl iaf lägga mig och koolla lite bdb, facebook och andras bloggar, sen blir de nog en film , sen sova gott å drömma om något underbart kanske ? får hoppas på de iaf , såa tt de inte är dom där jävla mardrömmarna igen ..

pusss / s

<3

galven =)

igår satt jag tp med karro hela dagen , mysigt mysigt =) senare på kvällen ,tp vid 21.30 bestämde vi oss för att dra till galven på fest =) tillslut fick vi iaf skjuss utav robbin =) svängde in i arbrå och köpte cigg sen vidare. hoppade v hos pappa och annica , satt och tog ett glas vin med dom och pratade sen vandrade jag och Karro emot folket =) hade en mysig kväll , åkte lite flotte sen blev de lugnt , spelade lite ölspel åså =) slutade med att vi gjorde pasta, (kallas fyllehungrig) haha ! och vi hällde på typ tacosås , och de vart skit starkt . haha , sen runt 05.30 vandrade jag och karro tillbaks till stugan, gick väl och la oss tp 06 , och vaknade 09 :);) hahaha gissa om jag är trött . men barnen eller ja mina kära systrar väckte mig =) och de behövdes verkligen några timmar tsm med dom , för gud så dom gör mig glad,. och de behöves ju just nu .. för de var ju ingen vidare bra dag igår , bara en massa tjaffs.  :/ och de är ju aldrig roligt ..

men men , idag iaf åkte jag och karro ifrån galven runt 12 . kom till vallsta gick på pizzerian och köpte pizza så jävla gott . men mår inte sådär super bra nu efter åt men vafan ;)

nu ska jag nog vila en stund .. känns som om de behövs .

herå

..ingenrubrik.

jag förstår inte vad fan de är som är ett sånt jävla stort problem ? dt finns en person som gör mig seriöst helt jävla galen !!! hur fan kan man vara så jävla sjukt dum i huvudet ? jag förstår fan inte ! de här gör fan mig helt jävla galen !
ajaa . nog om detta de finns ju ändå inget att göra, eftersom att vissa inte förstår ett nej, eller änns förstår vad man säger.
så idag har jag inte gjort så mycket varit och pratat lite hos Karin, sen ner på stan med mamma , blev ett par skor och en ny kabel till datorn , som inte verkar fungera ! :S faan ! aja ..
nu blir de iaf , gå ut ta en cigg innan jag slår sönder datorn ! och ringa frida .. = )

ha de så bra.

Helg !

Fredagen , blev de bara mys för min del. hyrde film , köpte lite chips å dricka , och tog de lugnt .. =)
tog tåget hem på lördagen , fixade lite kläder åså , hämtade upp fanny, åkte upp till galven och gjorde oss i ordning ..
sen var de dax för bröllop =) jätte fint var de faktiskt =) Moa & Linn var så jävla söta =) hihiih .. sen blev de stugan och bröllopsfest =)  godmat, gott dricka, god tårta o.s.v. =) men de slutade ju med att jag, robbin och fanny drog och hämtade upp alex sen  till orbaden en sväng , käkade tuffing gjorde vi åh, =) sen tillbaks till festen, där jag , fanny å alex satte oss i stugan och shotade lite =) hahahah XD sen drack vi lite vin och bara snackade hur mycket som helst. jag älskar dom verkligen =) mysigt att vara med fanny som förut igen =)
Sen blev de hemfärd till sist, och då helt plötsligt blev jag super duper full .. när jag hoppat in i bilen så upptäcker jag att jag tappat bort mina skor och min jacka ! :S inte alls nå vidare roligt. sen blev de iaf lite efterfest i vallsta , men jag somnade ju till i soffan. men gick iaf hem runt kl 03.30 och då sov fille hos mig =) vaknade upp utav att jag var så jävla törstig vid typ 11, så vi gick ner drack lite och gick ut och tog en cigg, sen sägen igen, och då vaknade ja runt 14 utav att fanny ringde =)
vi vandrade till henne , satt där och snackade lite , vi vallsta brudar liksom =)
Sen ringde pappa, och dom hade haft de jätte mysigt, =) dom fick i present en barnledig natt på hotell med frukost på sängen o.s.v. =)
Sen kom jag på att jag glömt min laddare i galven så frida kom till vallsta med en laddare åt mig , jätte snällt av henne tycker jag =)
Sen umgicks jag med fille & frida hela kvällen så sov dom med mig sen =) mysigt ..
vaknade i morse och drog till orbaden , sen blev de mys med elin en sväng , och efter de sov jag typ 2 timmar eller något sånt .. sen gick jag upp på vallsta, träffade karro en sväng och vi gick tillbaaks hit satte oss med en kortlek och drack coola ;) köpte 4 l cola vi å cigg ;) hahaha ! sen kom fille =) och vi satt å snackade , drack lite cola och tog några cigg =) mysigt..
Så nu blir de nog sängen , för jag ska upp tidigt imorn !

Cigg+Cola+Kortlek+Vallsta brudar = BÄST hahahahahahaha XD
vilket jävla liv vi har alltså ! typ de ända vi gör , men de är ju mysigt att umgås också . men vi ska nog skaffa lite mer fantasi tror jag nog fan ! ;)

haha ;)

Gonattt. puss på allt ..

Saknar <33

RSS 2.0