NY BLOGG !

ja jag har faktiskt skaffat mig en ny blogg nu !

http://sarajohansson.bloggplatsen.se/

Puss / S

fredag och det betyder

HELG ! underbaart. jag behöver sooova sooova sova ! usch är förbannat trött..
Idag har de inte hänt mycket alls .. jag klev upp kl 07 .00 gick ner till mamma och släppte ut hästarna , sen somnade jag i någon timme , sen klev jag upp pratade med mamma , tog med vovvarna ut och sen mockade jag .. efter de tog jag en promenad upp till hjärtat, som inte var hemma .. men iallafall , så hoppade jag in i en dusch , och skulle sen knäppa på tvn , men då hade han lyssnat på musik före, så de var på typ högsta volym när tvn gick igång ,, fyfan ! höll på att bli dööv kändes de som .. men men ..
ska snart gå upp på macken , och handla lite cigg, sen hem och vänta på hjärtat som ska hämta upp mig , och sedan  vidare emot bollnäs och hämta upp DK, Anton och Jessika , för vi ska åka till gnarp ... dom har ju spelning där ikväll grabbarna (rockkarusellen) sen vet jag inte alls vad som händer. blir väl mys hemma framför en film antar jag ?

ajaa, nuska ajg gå och göra mig klar, dra borsten genom håret och sådär då .. haha

Puss /S

Torsdaaag....

.... jaa fyfan , imorn äre fredag, och fredag betyder HELG ! uderbaart !
haha ! ajaa, inte mår jag nå bättre heller , fortfarande hängig, inte alls roligt , men men ikväll blire sova tidigt .. typ snaaart.
idag har de inte hänt mkt , sovit typ .. sen städat lite åså ,, sen har jag varit hos mina hästar och myst lite , sen ätit hemma hos mamma , efter ett tag så vandrade jag upp hit , och nu sitter jag här och väntar på att hjärtat kommer hem , för han är nämligen och repar ...
imorn blire troligen till å åka till gnarp ! vi får se , sånt som märks ..

Puss  S

kväll ..

ja nu är de kväll , och jag är trött . . känns som om jag bara vill lägga mig i en varm säng och soova !
Dagen har varit lugn och tur är väl de, för jag börjar nämligen bli sjuk, jätte tjock i halsen och lite feber , hoppas de inte blir värre bara..
Började dagen iaf med att göra mig i ordning , sedan gå hem till mamma och ta ut hästarna, sen vidare till bussen .
när jag väl kom till bollnäs så tog jag 2an upp på heden och vidare till Karin, där var jag ca 1 timme sedan vidare ner på stan och tog tåget hem.. åt lite lunch och sedan bytte jag om till ridkläder, hur mysigt som helst , red först uppe på vallsta, och sedan ner runt piren och avslutade med en galopp i snön :p går lite trögt med galoppen , men man får tänka på att han nyss blivit ridhäst, eller ja han harvarit ridhäst i ca 3-4 månader och före de en starthäst.. men han förstår rätt fort att han får galoppera , och då gör han några glädjeskutt innan han drar iväg :D ååh så mysigt.. näe de var en skön ridtur, frös lite när man kom in i skuggan men i solen var de hur skönt som helst..
-10 grader och en stor sool ! toppen :)
sen fick han stå inne en stund och äta lite och torka , eftersom att han blev rätt svettig , men sedan fick han gå ut några timmar, dels så att jag fick mocka och göra klart i stallet , men sen fick han iaf gå in, så har vi gosat lite jag och hästarna :) Sen bytte jag om, gick upp och träffade karro en sväng , sen har jag pratat med faanny och sedan hem till mamma, och där fick jag i mig lite mat, och sen har jag spelat spel med ottilia och kollat lite på tv med bruden :) Men nu blir de nog en kopp te, innan jag ska gå ut oh släcka hos hästarna och sen vidare hem till hjärtat, och vänta på att han kommer hem :)

Näe nu får detta inlägg vara klart ;p haha !

Hejsvejs

Onsdag !

Ja idag är de faktiskt onsdag. veckorna går fort fram.. men idag blir de inget jobb utan idag ska jag till Karin..
Får se om jag hinner ta en sväng ner till ann och säger hej innan jag tar bussen hem igen sen ,, Senare på efter middagen ska jag ta en ridtur :) Så härligt att bara få sitta där och drömma sig borta och bara vara ifred tillsammans med någon som ger en så mkt kärlek och då menar jag verkligen att de är helt underbaart att sitta där på hästryggen och bara ta de lugnt och lunka på ute i skogen där de är alldeles tyst , jag hör bara mina och hästens andetag, så himla underbaart .. jag kan inte tala om vad tacksam jag är över att ha er ..
Näe nu ska jag nog börja göra mig klar och sedan gå till bussen :) hejsvejs

Puss/s

ingen rubrik

Näe de har jag verkligen inte idag, vill hoppa över måndag - fredagkväll ..
så att de blir helg igen :p haha ! behöver sooova !
även fast jag somnade runt 22 igår , och har sovit ca 8 timmar , så behöver jag sova mer  känns de soom !
faan usch ! näe nu blir de jobb, åker lite senare idag, men nu ska jag strax iväg bara klä på mig lite :p

Äntligen , de här har jag väntat på länge , :D

Puss / S

livet är inte alltid enkelt ..

näe verkligen inte, de kommer stunder då de inte alls är enkelt och man verkligen inte alls vet vad man ska göra eller vart man ska ta vägen...
jag hatar dom stunderna när jag är som mest vilsen, vet inte vad jag ska göra eller vart jag ska ta vägen..
men det är som det är .. ¨

ajaa. idag har inte hänt mycket, klev upp gick ut till hästarna , släppte ut dom , mockade å sedan tog jag en promenad med titus och gomatic.. mysigt mysigt.. sedan hjälpte jag morfar å skotta av taket :p sedan hämtade vi traktorn och skottade lite inne i hagen för att titus kan knappt röra sig i hagen eftersom att de är en vinter med hur mycket snö som helst , så han har snö långt över magen, så de är lite svårt för honom att gåå .. :p så vi har skottat lite där och framför stallet och bakom :)
sen har jag övningskört lite idag också , känns som om jag borde ta mitt körkort snart, fyller ju 19 nu i mars , så de är dax snart, men jag har bara inte haft någon ork att plugga nå jävla körkort, uscha..
Men men ..
Nu ligger jag på soffan hos hellsen , ska väl snart gå ner till mamma och knäppa av lyset till mina kära sötnosar ...

Ha de bra
puss/s

Fredag...

...och de betyder HELG ! ja fan så skönt !
Fredags kvällen har jag tillbringat med frida och gänget i bollnäs =) Kollat på fotboll sen blev de max och nu hemma och de betyder då alltså att jag ska hoppa i säng ;) haha
Imorn vet jag inte vad som händer, ut och träna lite med hästen ska jag iaf göra..
Puss på det.


Onsdag

ja fan , veckorna går fort fort fort fram .. redan den 3 februari  nu..
Måndag; Var till skolan en sväng och pratade, sen vidare ner till Ann på butiken , och hälsade på lite, gosade lite med hennes lillvovve Nikita ;p så söööööööt ! köpte en kjol (Kaporal) och ett par jeans (blend) Sen blev de hemfärd vid 12.15,. Drog hem fixade klart hos hästarna , sen fick dom komma in tidigare , eftersom att de var - 20 grader ute.. sen blev de bara lugnt, Paradisehotel på kvällen sen sovdaax..
Tisdag; Vaknade, gick hem och släppte ut hästarna , sen vidare upp till stallet och jobbade, sen hem, mockade åt mina egna hästar, sen åkte jag upp till stallet och jobbade lite till , sen hem och då släppte jag in mina egna , . sen blev de lite mat med mamsen, sen åkte jag och min gullunge till bollnäs , hämtade upp Anton och vidare till Replokalen, sen hem och släckte och nattade hästarna, sen blev de Paradisehotel final och sedan sängen .. ..
Och ja idag, händer väl inte så mycket, .. är lycklig över att jag har ett vindskydd så att mina hästar iaf kan gå under nu när de snöar så innihelvete.. hahaha ! men inte så kallt idag iaf , bara -10 grader.. sköönt ! med lite "värme" hahaha !

Ajaa, hare bra.. nu ska jag mocka ..

RSS 2.0