Lycklig ? olycklig ?

ajaa, idag har jag inte gjort så mkt , först var jag på möte , sen så åkte jag till jobbetm när jag slutade så drog jag hem till jimmy , var hos han i typ 2 timmar,  sen så tog jag tåget hem  , och nu sitter jag här och väntar på elin :p hihih
undrar vad vi hittar på ? kanske dra till bollnäs och äta på max ? hihi . ajaa.

helgen har iaf varit lugn,
fredag; ag och jimmy drog upp till pappa , drack någon cider och bara tog de lugnt , sen så tog vi en taxi in på stan och träffade frida, sen gick vi på max oh åt maaaat :p hiih , sen sov jag hos jimmy,
lördag; vaknade av att elin ringde, sen så kom hon ner och jag gick och mötte henne och sen gick vi tillbaks till jimmy , någon timme senare drog vi på max alla tre, och åt lite :p hihih , sen senare emot kvällen eller aa runt 15.00 så drog jag och jimmy hem till vallsta, mötte upp frida , sen tog vi skotern till iste och hämtade lite grejer , sen blev de bara film för mig och jimmy hela kvällen .
söndag; klev upp 08.00 gjorde oss i ordning och tog skotern och mötte upp emil och lina , sen ¨åkte vi och mötte upp rikard, elin, tom, jimmy jönss & julia . åkte lite överallt innan vi drog till orbaden och åkte lite , .. elin hittade en sån där "livboj" som vi knöt fast bakm emils skoter och jävlar vad kul de var, fast lite trångt att sitta två :P hihi ont i röven satan iaf :p sen drog dom hem till flästa och jag, jimmy, emil och lina drog upp till jocke i vallstabyn, sen hem och då gick emils skoter sönder, så hans pappa kom och hämtade honom och lina .
på kvällen blev de bara film för oss.
måndag; vaknade , väckte jimmy , för han skulle ju med tåget halv 9 . sen gick vi ut och rökte och snackade lite innan jag följde med han till tåget. sen så åkte jag 09.40 ner till bollnäs gick till jobbet lämnade lite grejer , gick sedan och mötte upp elin och åkte upp å travbanan där jag provred en häst som jag kaske ska köpa .
sen åkte jag tillbaks till jobbet, sen gick jag och elin till max och åt lite :p sen gick elin till tåget och jag till jimmy, var väl där till 17.00 då gick jag och jimmy till tåget , träffade tom och julia på tågstation , så då snackade vi lite med dom , sen var vi ju framme i vallsta, blev bara filmmys då också (:
men var rätt så trött i morse när jag vaknade :p


blir kanske ävntyrsbadet i söderhamn på fredag med elin, rikard, jimmy, tom, julia, emil och lina (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0